Oglądałem to pare razy u kolegi . Film taki sobie , ale obejżał bym sobie go . Poszukam na necie może gdzieś znajde jak nie to do kolegi wpadne . Teraz mam zajafke na filmy już mam prawie all odcinki db i nietylko
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
ten film naprawdę mi sie podoba i zamierzam go oglądać bo mój brat cioteczny ściąga all po kolei ale oglądałem 2 odc i mi sie bardzo podoba szkoda że 1 nie oglądałem ale 2 i 3 odc był fajny szkoda tylko ze mu palca ucieli u nogi :/ ale ogólnie bardzo podoba mi sie ta seria
O Prison break mam tylko jedno do powiedzenia jest to zajefajny serial narazie moj ulubionyaha i mam jeszcze pytanie co do poniektorych osob ktore wspominaly cos o sciagnieciach odcinkow Prison break prosil bym te osoby o kontakt ze mna z gory dzieki
Skazany na śmierć czyli Prison break to super serial : ) mam cała pierwszą serie i 17 odc. z drugiej : D Wciągnoł mnie ten serial niczym Lost! : D ^___^
Fajny film mi sie podoba bo to tak obrazuje zycie w wiezieniu amerykanskim bez sciemy a swoja droga gowegeta moglbys dac mi linka strony z ktorej sie sciaga??
Super serial! polecam Ma bardzo fajną fabułe i spoo moze nauczyć o życiu... Niedlugo bede miał all odcinki 1 sezonu i wszystkie dotychczasowe 2 sezonu a zapowiadana jest juz 3 część
LoL nie wiem gdzie tam można się tak wiele o życiu nauczyć (: Ale tak, zgadzam się, że to niezły serial. Chociaż przeginają już. Druga seria jest drętwa co dopiero 3.
Elo wszstkim na wstepie( to moj pierwszy post) a co do Prisona to zarobisty serial, ktory podoba mi sie ze wzgledu na fabule naprawde gratz dla tego kto ten serial wymyslil ale zgadzam sie tez z wypowiedzia uzytkownika siwaa ktora mowi ze 2 seria jest dretwa
a Mi się podoba ale niestety leci akurat w tym czasie co ulubiny serial mojej starszej ranczo i nie mogę go oglądać serial podoba mi się ze względu na ukazanie prawdziwego życia w amerykańskim więźieniu i nie zgadzam się z dwoma poprzednimi postami uważam że druga seria jest bardzo fajna
Moim zdaniem jest o niebo ciekawszy od Losta, mniej popaprany,ze po odcinku kolejnym wiesz mniej niz odcinek wczesniej Obejrzalem juz cala 1 serie, niedlugo zalatwie sobie 2.Bedzie super.Serial polecam kazdemu, niezle wciaga
Ogladam, albo inaczej, slucham ich rozmow poniewz gram na kompie moja siostra oglada to, przyznam ze nawet fajnie zrobione tylko ze monotonne, uciekaja i nagle cos sie dzieje i nieuciekaja, itak w kolko, jest to czasami denerwujace.