Autor |
Amatorskie filmy!! |
~morelowy Użytkownik
|
Dodane dnia 09-02-2007 13:53 |
|
|
Ogladal ktos z was jakies amatorskie filmy jak tak to powiedzcie ktore wam sie najbardziej podobaly moikm ulubionym takim filmem sa "wsciekle piesci smoka" dobre na maxa polecam:P |
|
Autor |
RE: Amatorskie filmy!! |
~Wariat Użytkownik
|
Dodane dnia 09-02-2007 15:55 |
|
|
Ja nieprzepadam za bardzo za amatorskimi filmami , ponieważ są one niedokońca przemyślane [ może nie wszystkie ] . Ale jak już to napewno bym nieoglądał jakis obyczajowych tylko takie bijatyki . Nieznam tytułów , bo niewiem do końca za bardzo ,które są amatorskie , a gapy niechce strzelić . Co do filmu "Wściekłe pięści smoka" uważam , że jest godny obejrzenia . Oglądałem wiele razy i do tej pory mi się nierpzejadł .
 |
|
Autor |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 09-02-2007 17:21 |
|
|
no cóż a czy są jakieś wyznaczniki filmów amatorskich bo ja również nie wiem które to amatorskie ;) w każdym razie może sie niepomyle jak powiem że z amatorskich to lubie walki żuli

I Have Had Dreams That No One Else Could Have, I Have Thrown Away Everything That I Don't Need... Those Feeling i Can not Rid Remain In My Heart(s)... I still Have a Soul That Yearns for More... Love, Lies, Fear, people Pretension, Grief - I'm not so Weak...I'am Lost in Negative's ...I'm Trickster That Doesn't know Loneliness
"Ciało Rzucone na łóże traci na oporze" |
|
Autor |
~Laki Użytkownik
|
Dodane dnia 05-04-2007 10:41 |
|
|
Mi sie najbardziej spodobal "Sum tak zwany olimpijczyk" smieszny amatorski film opowiadajacy o dwoch rybakach ktorzy niewiedzieli ze zadarli z ruska mafia :lol: Film dobijajacy, smieszny ale jesli sie komus niepodobaja amatorskie filmy to odradzam ogladania |
|
Autor |
~M-Tachi Użytkownik
|
Dodane dnia 01-06-2007 07:08 |
|
|
Ja lubię wali żuli i wszelkiego rodzaju władcę pierścieni i przeróbki bajek . No i nie mogę zapomnieć o śmiesznych zajściach na boisku i śmiesznych wypadkach.

MUMINKI CIĘ ŚLEDZĄ ZABIJĄ I ZJEDZĄ
Turlaj się !!!
"ej, ty, chlopcze z naprzeciwka, cofnij sie do przodu"
Gdy Goku w GT byl pomiedzy 2 swiatami i gral z takim oszustem w gre i padlo pytanie: Kto jezdzi Taksowka za darmo? Songo odpowiedzial: Vegeta
Nappa- jeden nameczanin jest dla nas przeciwnikiem równy komarowi
Piccolo-zachwile się przekonacie ile potrafi komar |
|
Autor |
~bembi Użytkownik
Ostrzeżeń:2
|
Dodane dnia 01-06-2007 08:00 |
|
|
A a mi sie spodobal amatorski film o Tibi. Normalnei boki zrywac jak sie tam zachowuja a tak po za tym to praktycznie kazdy mi sie podobal 
 |
|
Autor |
~Alchemik Użytkownik
|
Dodane dnia 14-04-2008 19:33 |
|
|
Ja jedyne jakie znam filmy amatorskie to te erotyczne, ale nie będę dalej kontynuował wypowiedzi na ten temat. A filmy amatorskie o tibi są nawet wporzo. Można zobaczyć wiele fajnych rzeczy i nauczyć sie czegoś w ten sposób można przestać być noobem. |
|