Co sądzicie o filmie Mortal Kombat ? Ja uważam żę jest to świetny film i lubie go oglądać . Według mnie to jeden z najlepszych filmów typu s-f. A co wy sądzicie o tym filmie. Serdecznie zapraszam do dodawania odpowiedzi w tym temacie . Życze miłej zabawy
tak ja bardzolubie ten film bo jest naprawde fajnie zrobiony jak na czasy w których powstał przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie. Lu Kang jest the best ale pozatym filmem do dobry jest kawałek Mortal Kombat Techno Remix. lubie ten rytm. ze złych najlepsi Scorpion i Sub-zero ale bardziej lubie tego 2. ogulnie film jest fajny ale chciałbym zobaczyć 3 część robioną z tymi efektami które są teraz dostępne.
Ja tam uważam że to jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem a oglądałem ich bardzo wiele! Lubie ten film choć oglądalem go chyba 1000 razy i mi się nie znudził!
żeby być dokładniejszym: kawałek nazywa się prędzej "Techno Syndrome" a co do filmu ciekawy nie powiem, jak na swoje lata i trzyma klimati i efekty nieźluteńkie, osobiście jestem wielkim fanem MK ale raczej gier najlepszy bohater to oczywiscie Scorpion [btw filmowi nie wybacze tewgo błędu! mianowicie Scorpion ściga Sub - Zero bo myśli że to on zabił jego klan/rodzine [później dowiaduje sie ze to quan shi i zabija go ale to dopiero Dedly Ailiance czy Deception] a tu... no popatrz! jedna strona barykady a w dodatku wyglądajajakby nic przeciw sobie nie mieli... esz... do fulmu wracajac, brakuje mi tam wielu postaci, baraki mileny, havika, kabala tak ważnych dla serii MK będących w gruncie rzeczy ich podstawą tak jak Scorpion czy Liu Kang...
EDIT: TRÓJKA Z TEGO CO WIEM JEST JUŻ W PRODUKCJI WIĘC PRĘDZEJ IV MOGLIBYŚMY ROBIĆ, JA BYŁBYM SCORPIONEM ];-> GET OVER HERE! ~~~~~>
EDIT 2: hmmm... mi sie tam podoba teraz chociaż wiem że jest to w dużym sensie kicz i tandeta ale ma coś w sobie co przyciaga, w ogóle jako fan MK nie mógłbym sobie odpuścic takiego filmu
Film jest świetny i to wszystkie części. Efekty specjalnie trzymają sie dalej naszych czasów i mnie nadal fascynują. Może niesą fantastyczne, ale są dobre jak na tamte czasy. Moim ulubionym bohaterem jest Scorpion i Sub-Zero. Tak w prawdzie bardziej interesuje się grami z serii mk [tej nowej generacji], lecz film mnie bardzo zaciekawił i po wielu razach oglądania nadal mi się podoba.
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
hmm...film bardzo dobry ale bez przesady do najlepszych s-f sie nie zalicza chyba ze mowimy teraz o tamtych czasach to moglbym wam przyznac racje ale ni ogulnie film bardzo dobry tez mi sei nie nudzi i lubie go ogladac zwlaszcza 2 fajnie by bylo jak by 3 zrobili na dzisiejsze czasy pewnie byla by zaje*** ale nie zapeszam moze zrobiomP
Ja lubie gre i film ale ten film to jest niezly hicior jak na tamte czasy ze wzgledu na efekty specjalne przede wszstkim a w drugiej kolejnosci za aktorstwo dopiero najbardziej podobaja mi sie sub-zero i i ten chinczyk nie pamietam jak on sie tam nazywal