‘‘ ‘‘ ‘‘ ‘‘ ‘‘ ‘‘ ‘‘ ‘‘
Nawigacja
Menu
  Strona Główna
  Forum
  Czat
  GTW [DB MW Team]
  DBHU-Poradnik
  Kontakt
  System Rang
  Sposób na MU
  TOPLISTY
  Toplista ^^DBMW^^
  Great Contest

Info
  Akira Toriyama [NEW]
  Bohaterowie DBZ
  Cenzura w DB
  Drużyna Bardocka
  DragonBall AF
  Dragons
  Formy Frezera
  Fuzje w DB
  Liczby w DB
  Majin
  Saiyanie
  Spis Odcinków DB
  Spis odcinkow DBGT
  Spis odcinków DBZ
  Transformacje Saiyan
  Życzenia

Multi
  Animacje
  Dragon Fall
  Filmy
  Gry
  Manga
  Neko Majin
  Odcinki DB
  Odcinki DBZ
  Odcinki DBGT
  Odcinki DB QS
  Dragon Ball Z UNCUT DVD-Rip
  Odcinki Golden Boya
  Odcinki Cowboy Bebop
  Odcinki Naruto
  Odcinki Naruto Shippuuden
  Odcinki Saint Seyia
  Odcinki Vision of Escaflowne

Free
  Sygnaturki

Recenzje
  Recenzja Golden Boy
  Recenzja Shaman King

Użytkowników Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych: 6,519
Witamy Najnowszego Użytkownika: ~Alni2
Na Czacie sa:
Najaktywniejsi
Na miejscu 1 jest:
$misiek21elk

Punktacja:
Ogólne: 1086
Bonusy: 3300
Kary: 0

2) ~Wariat 3403pkt
3) ~morelowy 1720pkt
4) ~grzeniu 1455pkt
5) ~Miska 1407pkt
6) ~GameBWS 1380pkt
7) ~Pavlo84 1360pkt
8) ~matx132 1193pkt
9) ~Qiara 1004pkt
10) ~zidan10 880pkt

Reklama

SSJ POWER

The Witcher

Anime Army

Dragon Ball Site

Katalog.Eggs.pl

DBChat! Serdecznie zapraszamy!

TeamZ

Dragon Ball Polska

Zobacz Temat
^^DragonBall-MostWanted^^ Portal wiedzy o DragonBall .Posiadamy obszerny download ,Filmy, Gry, Odcinki, przyjazna atmosfera , pomocni admini | Off Topic | Filmy
Autor 300
~modest
Użytkownik

Dodane dnia 14-03-2007 18:42
Pierwszy Trailer
Drugi Trailer

Obydwa zwiastuny zapowiadają MIAŻDŻĄCY film na podstawie komiksu Franka Millera (twórcy między innymy "Sin City - Miasto Grzechu"smiley.
Już wiem że to jest dla mnie najbardziej oczekiwany film roku '07 ^_^

A cy wy sądzicie???

Jak na mój gust to:
THIS! IS! SPARTACULAR!!!

Jednym Bozia dała rozum a innym opcję EDIT sesesese

THIS IS SPARTA!!!!
tlenem ja oddycham :P 630878 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: 300
~Ayashi
Użytkownik

Dodane dnia 14-03-2007 19:01
jak oglądałam trailery to oczy wybałuszyły mi się i prawie wypadły smiley Fajne efekty ^-^ więkrzość robiona komputerowo , ale za to jak! smiley Musze iść na to do kina nie ma innej opcji!! smiley dobrze zapowiadający się film smiley i podoba mi się fabuła smiley ^____^ nie wiedziałam że jest to film na podstawie komiksu.... smiley

^_______^
3632994 nie mam ^____^ Wyślij Prywatną Wiadomość
~modest
Użytkownik

Dodane dnia 14-03-2007 19:06
Oglądałeś(aś) wspomniane w pierwszym moim poście Sin City??? To właśnie był film na podstawie komiksu ^^

PS: dla kolejnych forumowiczów: fabuła opowiada historię 300 Spartan którzy pod wodzą króla Leonidasa pokonali wojska perskie pod Termopilami zamieniając ich w perskie dywaniki ^_^ smiley

THIS IS SPARTA!!! -_-

THIS IS SPARTA!!!!

Edytowane przez ~modest dnia 14-03-2007 21:35
#gowegetassj5
Admin

Dodane dnia 14-03-2007 19:33
ten tytuł się nieźle zapowiada, przynajmniej w moich oczach. na pewno warto by iść na to do kina ponieważ w kinie z pewnością byłby lepszy efekt dźwiękowy. same trailery bardzo mi się podobały i fajnie że je nam pokazałeś bo film warty uwagi. czekam na ten tytuł z niecierpliwością

REGULAMIN !!!

Soundtrack by Goweg

zanim napiszesz posta w zagadkach

"każde zabezpieczenia można złamać , włam się tam gdzie jeszcze nikt się nie włamał, informacja che być wolna, wina jest zawsze po stronie admina"
3936213 Wyślij Prywatną Wiadomość
Jedza
Użytkownik

Dodane dnia 14-03-2007 20:38
Efekciki kul , ale boje sie tlumacznia na PL xD W kazdym razie ten film kupie na dvd , co oznacza ze jest warty zobacznia , bo ja rzadko kiedy kupuje filmy.
Nie moge sie juz doczekac .

A i a dodatek jutro mam urodzinki

Edytowane przez Jedza dnia 14-03-2007 20:39
2978753 Wyślij Prywatną Wiadomość
~Bardock
Użytkownik

Ostrzeżeń:2
Dodane dnia 14-03-2007 20:41
Chyba najlepszy film tego roku.
Troche podobne do Troji ale więcej efektów specialnych.
Ale ten komiks zrobił amerykanin więdz spodziewam się troche tępej fabuły , moim zdaniem film powinien byc odwzorowaniem bitwy , stracił by na efektywności ale ja bardzo lubie historie.

Wyślij Prywatną Wiadomość
~Lajzmen
Użytkownik

Dodane dnia 14-03-2007 20:47
widzialem tego reklamy w kinie jak bylem ostatnio, zapowiada sie ciekawy film jesli chodzi o efekty, a swoja droga to ciekawe jak z fabula bedzie

a tak swoja droga Wariat, jak mozesz uwazac ten film za najlepszy jesli nie bylo jeszcze jego premiery...

"porzedł"- bez komentarza...

Edytowane przez ~Lajzmen dnia 14-03-2007 21:02
9665215 Wyślij Prywatną Wiadomość
~Wariat
Użytkownik

Dodane dnia 14-03-2007 20:52
A więc powiem tyle, że ten film jest najlepszy jaki widziałem w moim krótkim jak dotąd życiu. Osiągnie on wielke sukcesy, a nawet jeśli nie to w moich oczach zawsze będzie wielki. Nigdy go wcześniej nie widziałem, ani o nim nie słyszałem, ale ten film jest The Best i niema mocnych abym na niego do kina nie porzedł.

_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_

Niech każdy wchodzi http://s1.metaldamage.pl/c.php?uid=212371
8651053 Wyślij Prywatną Wiadomość
mayday

Dodane dnia 14-03-2007 21:05
Kolejna "Troja" choć tym razem mam nadzieję, że nie zmarnuje w kinie następnych kilku godzin. Tak, świetnie oceniacie ten film, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na jakieś wielkie nagrody filmowe nie liczę, i liczyć nie będę. Lubię tego typu produkcje, lecz ten wygląda na takie, który opiera się tylko na walce, mniej na jakimś przesłanie, z resztą pożyjemy zobaczymy.
Może będzie hit, a może shit...

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
Аукционный Дом Wyślij Prywatną Wiadomość
~modest
Użytkownik

Dodane dnia 14-03-2007 21:18
Z fabułą nie ma się co czarować: chyba każdy zna tę historię xDD no chyba że leżakował sobie na historii ^^ ale przypadków klinicznych nie bede analizował... smiley

PS:THIS IS SPARTA

THIS IS SPARTA!!!!
~Kalisz
Użytkownik

Ostrzeżeń:1
Dodane dnia 14-03-2007 21:20
300 Spartan walczy z 1 mln armią perską i ich pokonuje - cała fabuła ^^ tyle że film poakzuje to w bardziej krwawym świetle ... ^^ czytałem sporo recenzji i obejzalem sporo trailerów na film ide na 100 % smiley będzie zawalisty smiley

Edytowane przez ~Kalisz dnia 14-03-2007 21:27
7685071 Wyślij Prywatną Wiadomość
~Kazuma_THIS_IS_SPARTA-_-
Użytkownik

Dodane dnia 14-03-2007 21:45
A kto powiedział że ci Spartanie pokonują persów? Film jest oparty na prawdziwym wydarzeniu kiedy to Król Leonidas postanowił że poświęci życie swoje i jego żołnierzy aby dać czas na ucieczke ateńczykom. Widać kto wagarował w szkole ;p
2619899 Wyślij Prywatną Wiadomość
~Siwaa
Moderator

Dodane dnia 14-03-2007 22:23
Mam nadzieję, że bedzie to lepsza produkcja amerykańska niż dotychczas. Troja też miała być super, nie wspominając o innych filamch tego typu. Trailery zawsze są ciekawie zrobione, zobaczymy jak zrobiony jest film. Wtedy będę oceniać. Narazie neutralnie.

Kazuma_THIS_IS_SPARTA-_- napisał/a:
A kto powiedział że ci Spartanie pokonują persów? Film jest oparty na prawdziwym wydarzeniu kiedy to Król Leonidas postanowił że poświęci życie swoje i jego żołnierzy aby dać czas na ucieczke ateńczykom. Widać kto wagarował w szkole ;p

Tylko, że to nie film opaty na faktach tylko komiksie. No chyba, że uważasz, że w tamtych czasach ziemię zamieszkiwały istoty pokroju orków z WP, jak widać na trailerze.

Edytowane przez ~Siwaa dnia 14-03-2007 22:24
901137 Wyślij Prywatną Wiadomość
#gowegetassj5
Admin

Dodane dnia 14-03-2007 22:58
a ja jeszcze dodam informację że byłem dziś w kinie i widziałem na plakacie że jest już albo w niedługim czasie wyjdzie gra na podstawie tego filmu lub komiksu więc liczę, że uda mi się ją zdobyć na platformę PS2.
PS. nawet nie wiecie jak ten trailer w kinie wygląda zajedwabiście po prostu to się nie da porównać do tego co zobaczyłem o 40 minut wcześniej na kompie .

REGULAMIN !!!

Soundtrack by Goweg

zanim napiszesz posta w zagadkach

"każde zabezpieczenia można złamać , włam się tam gdzie jeszcze nikt się nie włamał, informacja che być wolna, wina jest zawsze po stronie admina"
3936213 Wyślij Prywatną Wiadomość
~Qiara
Użytkownik

Dodane dnia 23-03-2007 17:55
Z tego co widziałąm w telewizji to ten film jest poprostu genialny !
Coś w rodzaju Troi, ale jeszcze LEPSZY ^_^
Urywki walk, które widziałam były genialne. Te miecze, zbroje i ta chęć wygranej. Cudooo...
Nie pomyle sie jeśli powiem, że to będzie jeden z lepszych wilmów roku 2007.

4628638 www.dragon-ball-saga.blog.onet.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
~pucek365
Użytkownik

Ostrzeżeń:3
Dodane dnia 23-03-2007 18:42
Widzialem tylko zapowiedz tego filmu ale trzeba przyznac ze fajna byla chyba se na to pojde do kina

Kakarotto...!

I won't let you!
8023071 Wyślij Prywatną Wiadomość
~mis150
Użytkownik

Ostrzeżeń:1
Dodane dnia 26-03-2007 22:36
Ten Film jest wyczespisty jak sie wyraze w kinie byłem i podobały mi sie 2 texty jeden
przybysz: to jest głupota
przywódca: To nie jest głupota to sparta

film super polecam

Kazdy popełnia w zyciu błedy Ja popełniam niedosc ze duze to duzo chodzi o błedy ort. smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
~modest
Użytkownik

Dodane dnia 28-03-2007 16:07
mis150 napisał/a:
Ten Film jest wyczespisty jak sie wyraze w kinie byłem i podobały mi sie 2 texty jeden
przybysz: to jest głupota
przywódca: To nie jest głupota to sparta

W oryginale:
"przybysz":This is madness!!
Leonidas:Madness?...(tu chwila ciszy) THIS!! IS!! SPARTA!!!!(i frontkick w klate smiley )
a mnie się podobało w komiksie gdy koleś pyta "What is your proffesion?" a tu wszyscy podnoszą włócznie wysoko w powietrze smiley super scena pokazująca naturę tych spartan smiley

THIS IS SPARTA!!!!
~anze
Użytkownik

Dodane dnia 12-04-2007 00:47
Super filmik godny polecenia ze względu na efekty dźwiękowe (chociaż w kinie w moim "mieście" nie było prawie nic słychaćsmiley) wogóle interesuje się historią więc ten film bardzo mnie wciągnął ukazuje wiele rzeczy które naprawdę zdarzyły się w historii (dla niewiedzących: król Leonidas żyła naprawdę) to tak jakby iść na ten fil zamiast siedzieć nad książkami z historii i jakoś bardziej się utrwala

http://www.dbthefuture.pl/register.php
www.dbthefuture.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
~modest
Użytkownik

Dodane dnia 12-04-2007 13:55
Jakoś bardziej się utrwala??? xDD jakoś wątpie czy mój historyk byłby zadowolony gdybym mu powiedział że w bitwie pod Termopilami brały udział nosorożce i jakieś mutanty na łańcuchach smiley ale jeśli o ogólny zarys historyczny to tak. Założę się że wielu ludzi po obejrzeniu filmu sięgnęło do podręczników żeby dowiedzieć się czegoś więcej o tejże bitwie smiley tak jak ja na przykład smiley

THIS IS SPARTA!!!!
Skocz do Forum:
Logowanie
Login

Hasło

Zapamiętaj mnie

Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

~olex
DATA: 22/05/2007 21:50
loooooll xD
czuję się taka... zdegradowana xD

~bembi
DATA: 22/05/2007 16:59
hehe na zarty sie zachcialo smiley

#gowegetassj5
DATA: 22/05/2007 15:43
a co do pkt w SB to powiedzmy, że żyjemy przed napoleonem, decyduje "szlachta"(czyt. redakcja),, a chłopi uprawiają ziemie (czyt. stronke) smiley to taki żarcik... smiley

#gowegetassj5
DATA: 22/05/2007 15:40
siema Malice 21, pozdrowienia, czekam na ciebie, jak wrócisz to zrobimy o czym gadaliśmy... xD olex... Krzysiu, banik na 2 tygodnie za reklamę strony smiley...

~zidan10
DATA: 22/05/2007 13:19
Uwaga zadałem zagadke o DB

~zidan10
DATA: 22/05/2007 12:49
No właśnie moglibyśmy tak kiedyś zrobić albo tym co podoba się to niech się ty logują ; www.imperialanime.yoyo.pl

~olex
DATA: 22/05/2007 12:24
Goweg hahaha podtrzymałeś mnie na duchu tą wypowiedzią xD Jakoś mi nie zależy na punktach nie wiem jak wam ;P

~malice21
DATA: 21/05/2007 23:15
a tak pozatym to pozdrowka z anglii za 3 dni wracam to sie zajmiemy naszym projektem ......

~malice21
DATA: 21/05/2007 23:14
zrobcie tak jak na IA ze 1 post w s to jeden ptk ....

#gowegetassj5
DATA: 21/05/2007 20:13
no, oczywiście jest taka możliwość.... ale nie ma szans na urzeczywistnienie smiley

Katalog stron na MCportal.pl
Otwarty Katalog Stron
Katalog Stron - Dobre Strony
Katalog stron
katalog stron
mIRC.pl Katalog stron

Darmowy Hosting zapewnia YoYo.pl | XT.pl - Darmowe Domeny