ja lubię obecnie nie tylko dragon ball a też inne anime jak np chobits, GTO, Golden boy, Naruto, SK itp. ostatnio polubiłem bawienie sie grafiką w photoshopie i spędziłem przy tym ostatnio dużo mojego nocnego czasu. poza tym to ogólnie kompy piłka nożna (obecnie tylko rekreacyjnie) no i nie nie wytrzymał bym bez jakiejś imprezy miej-więcej co tydzień może 2 a w skrajnych przypadkach 3. ogułem lubię siedzieć na tej stronie i gadać z userami choć ostatnio troszkę rzadziej sie robi tematy bo już nie do końca jest o czym pisać ale pozostają stare dobre zagadki
Przede wszystkim historia, a zwłaszcza średniowiecze. Należę do Bractwa Rycerskiego, to jest moja pasja. Teraz tylko czekam na sezon i na turnieje
A poza tym interesuję się mangą&anime (nie tylko DragonBallem) oraz kulturą Japonii oraz Szkocji. Ważne miejsce zajmuje także fantastyke, którą wręcz uwielbiam - zwłaszcza polska.
Moje hobdy to:
- sport
- historia
- manga i anime
- fantastyka
- interesuje się kultura wschodnią
- rysowanie
- pisanie wierszy
- komputery
- zbieranie starych monet
Moim zainteresowaniem jest informatyka i mam nadzieję, że to mój przyszły zawód . Oprócz tego interesowałem się sportem, lecz jestem już na to trochę za stary, bo mi kości gruchotają. Od czasu do czasu gram na komputerze w gry typu Call of Duty, Word of Warcraft, Heros, Need for Speed Carbon lub inne strategiczne, stzrelanki, Rpg, samochodowe, sportowe.
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Interesuje sie przede wszystkim muzyka, filmem, grami komputerowymi, nowinkami w świecie, lubie poczytac sobie czasem jakas gazetke z "ploteczkami", pograc w siatke, pojezdzic na skuterku
Ja lubie grafike komputerową. Jesto to cos w czym chce sie doskonalić i wiąże z tym swoja przyszłosć. Ponadto lubie poczytać dobrą książke i obejżeć dobry film, jestem też melomanem i bardzo lubie słuchać bardzo różnych typów muzyki. Co ważne lubie też meetingi z ziomalstwem i w gruncie rzeczy nie mam nic przeciwko chodzeniu do szkoły, ale bynajmniej nie po to by się tam uczyć a dlatego że tam jest najśmieszniej.
Mojim hobby i czescia zycia jest sport w ktorym zdobywam liczne sukcesy a lubie jeszcze czasem posiedziec sobie przy kompie i poogladac sobie dragon balla lub saint seiya
hm... moje zainteresowania... za dużo tego żeby wymieniać ^___^ ale napisze najważniejsze a więc tak : siatkówka , FCbarcelona ^__^ , anime i manga , kulinaria , psychologia , snowboard , kwiatki na łonie natury , ostatnio interesuje się światem delfinków ^_______^
Moje zainteresowania? Filozofowanie, i wulgaryzmy... Nie, na prawdę, teraz jedyne co robię, to coś gadam, pieprze od rzeczy.. Oczywiście, mam też zainteresowania w przedmiotach szkolnych, mogę z nich wymienić m.in. - biologia, informatyka, matematyka, fizyka oraz chemia..
Jeżeli chodzi o sporty to głównie BMX, w piłkę nożną gram klubowo, lecz szczerzę powiem, że lepsze są mecze podwórkowe..
Gry? Nie jest to moje zainteresowanie, lecz rozrywka, nie jestem jakimś wielkim nałogowcem.. Jeżeli jednak trafi się okazja, to szpilam w WoW, Guild Wars, CS'a itd.
Omg, zapomniałbym o Mandze i Anime... ^^
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein