ej jak mjyslicie czy jest to prawde ze niby znowu chodza po domach i sprawdzaja czy ma sie orginalnego windowsa?????
bo umnie w miescie juz paru zlapali z nie legalnym windowsem.
Ale za to ja słyszałem A nawet o tym czytałem na o2
Chodzą nie wiadomo kiedy, i nie wiadomo w jakim mieście i sprawdzają nie tylko czy sie ma legalnego windowsa, ale czy sie ma coś nieleglnago , np gry filmy mp3, o windowsie i exelu już nie mówiąc
To nie chodzi o Windowsa tylko mogą cie namierzyc jeśli ściągasz z programów P2P i wtedy mogą "wpaśc z wizyta" z nakazem od prokuratora i jeśli znajdą coś pirackiego konfiskują kompa
Chłpaki wyluzujcie, nikt nawet policja nie ma prawa wejść wam na chatę bez waszego pozwolenia, a tym bardziej grzebać wam w kompie LOL.
Oczywiście jesli ma nakaz od prokuratora na przeszukanie chaty to moga wszystko, a tak jakby ktos zapukał do drzwi i powiedział że jakaś kontrol to wyśmiałbm ich i poniżył bo nie znają sie na prawie.
Takze nie martwcie sie tym za bardzo.
Jesli chodzi o kontrole to pewnie kontroluja firmy, oe musza miec orginała na kazdym kompie, a nie jednego windosa na wszystkich, chyba że się dogadali z przedstawicielami MS.
Także luz blus.
Istnieje jednak ryzyko, jeśli macie pirata, nie róbcie tego triku z SP2 bo tam trzeba podac prawdziwe dane i wtedy moga sie dowiedzieć że macie pirata.
To chyba wszystko.
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Buahahaha Wy w to wieżycie nieoglądacie telewizji niesłyszeliście , że złapali przebierańców , którzy okradali ludzi ?? Mówili , że są z policji i sprawdzajom komputery itp. U mnie w mieście kolegę okradli tak, ale miał szczeście , że był ubezpieczony . A nawet jeśli to niechce mi się wierzyć, że policji by się chciało chodzić po wszystkich domach. I tak bym im dzwi nieotworzył . A co do piratów to mam całe kilka pułek w grach, filach, windowsach itp. Ale mam też orginalne programy takie jak Windowś, Nero itp., Ponieważ komputer kupowałem we Włoszech, a tam dają to gratis .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
tak bylo cos takiego moga ci psy na chate wbic jesli maja nakaz, a nakaz moga zdobyc gdy maja PODEJRZENIE posiadania nielegalnych programow filmow itp.
Jak by mnie odwiedzili to byloby nieciekawie ale raczej tak sie niestanie bo watpie ze komus by sie chcialo chodzic po domach i sprawdzac a nawet jakby zapukali do mojego domu to bym nieotworzyl i by se poszli