Zależy kiedy, bo w tygodniu w wolnych chwilach się uczę, a w tych nie-wolnych też się uczę. W weckendy albo widzę się z chłopakiem albo do niego jadę, zeby sie zobaczyc. I zazwyczaj spędzamy czas razem lub ze znajomymi.
A gdy już na karku nie będę mieć matury, będę się opierdalać ile wlezie, nadrabiać zaległości w spaniu i czytaniu książek z gatunku fantastyki, prawdopodobnie siedzieć godzinami na kompie. I robić pewnie setki zbędnych rzeczy lub niezbędnych lub po prostu nic nie będę robić ;]
Czyli robić to co ja robie, tylko + do tego picie, i czasem jaka impra
Ach te matury, trzeba sie bedzie za niedlugo wziasć do nauki
A po maturze bedzie znowu można wrócić normalnego trrybu życia , czyli spanie do 12 ,siedzenie na kompie cały dzień , db watching, w piłke na boisko, wieczorem na Browarka, moze na jakies party w sobote
I ogolnie sie opierdalać
ja lubie słuchać techno i czasami rapu ale to czasami oglądać DB noi oczywiście bujać sie po mieście.wieczorami to czasami w soboty ale rzadziej impreza jakaś i pograć w piłke nożną siedzenie na kompie to norma dochodzą jeszcze do tego przerwy w szkole na których jest co robić i przebywanie z dupami
Hmm chyba jak każdy z Was siedzę przy komputerze ściągam odcinki db , potem je ogladam . Czasami sobie wyjdę na dwór , ale teraz mi sie wogóle niechce może dlatego , że znalazłem takom zajebistom stronke . To jest pierwsza strona , która mi sie jeszcze nieznudziła i mam nadzieję , że sie nieznudzi . Wracając do temanu też spedzam wolny czas uprawiając sport , czasami pogram sobie w gry na kompie lub na ps2. Oprócz tego oglądam też telewizje, zresztą jak każdy . Noto chyba wszystko... nielicząc jedzenia i spraw co trzeba robić .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
dużo jest rzeczy które można by tu wymienić ja np: w wolnych chwilach spotykam się z przyjaciółmi , gadam godzinami przez telefon z moją kochaną przyjaciółką , siedze przed komputerem podlewam kwiatki w pokoju patrze przez okno na pogode (w każdej chwili może się zmienić) ^___^ i uśmiecham się sama do siebie jak nie ma nikogo w pobliżu ^_________^
A ja się wyrażę troszkę niekulturalnie : Opierdalam się^^ Cały boży dzień, siedzę na kanapie, czasami przeczytam jakąś gazetę, jeżeli z kumplem stwierdzimy, że nie płacimy za wiele za prąd to włączam kompa, jeżeli nie, no to idę do dziewczyny.. wtedy całe popołudnie zmarnowane...
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
no to ja sie musze powchawlic ze wolne chwile mam bardzo przyjemne nie bede zdradzac szczegółówa tak poza tym to lubie sie obijac,nic nie robic, spac, lezec i wszystkie inne przyjemne czynności