Ja tez mam k700i i musze powiedzieć że tak średnio mi się podoba
Może ma aparat i kamerę ,radio i możliwość odtwarzania mp3
ale ma też joystick, który bardzo ,ale to bardzo często lubi się psuć, po za tym ma tylko 42 mb pamieci, co jak na dzisiejsze standarty nie jest znowu aż tak dużo
Moroov, skoro tak ci sie nie podoba to po co go brałes , ja tez mam K700i i mi nic sie nie psuje, wystarczy 1 raz w tygodniu wyczyścić w koło joistka i bedzie słuzył długo i bez awaryjnie. Ja nie mam zadnych problemów. Hmm, to fakt jedyną wadą tego telefonu jest że nie ma wymiennej karty pamięci, a 40Mb to duzo i mało, zależy dla kogo, mi starcz, pozatym jak masz zawalona kome na full to wolniej chodzi(tak samo jak komp), ja na komie mam tylko 2 dzwonki i jedą tapetę i jeden temat.
Najlepsza dla mnie marka telefonu to Sony Ericson, zaczynałem od mogelu T 68i (pierwszy w polsce z kolorowym wyswietlaczem), słuzył mi 3 lata(nie szanowałem go hehe) a tego co mam szanuje.
Nie zamierzam zmieniac komy chyba że na jakąś z wymienna kartą pamięci( W900 LOL )
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Nokia N90 - może i dobra, wszystko ma, ale strach z nią chodzić po ulicy.
Z tego powodu chyba zamienię ją na jakiegoś S.E.
Niestety ale gdy wracam, ze szkoły idę ulicą "menelów", którym nigdy nie wiadomo co przyjdzie do głowy. Dlatego zdecydowałem, że lepiej mieć gorszy telefon, bo będzie po nim mniej płaczu
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
Strach?? a dlaczego?? ja mam SE k300i. Powiem tak: Jest oki ale czasem mi się coś z głośnikiem dzieje i lipa. ale wtedy pomaga upadek telefonu z wysokości metra :] i jescze ta nieszczęsna klapka...
Jednym Bozia dała rozum a innym opcję EDIT sesesese
Nic nie przebije Nokii N93. Szkoda ze trzeba taka w sejfie nosic
Ja mam Siemensa C65 i jestem z niego baaardzo nie zadowolony .
A co do N93 to podoba mi sie dlatego ze ma zaczepisty aparat (3mpx, 20x zoom , 3 x zoom optyczny) niezle oprogramowanie i fajna klapke
A więc uważam, że najlepsze telefony są firmy Sony Ericson, ponieważ niesą aż tak drogie, a mają dużo bajerów i wogóle są Git. Ja zmieniam telefony jak kobiety w moim przypadku to bardzo często , chyba niebęde dobrym tatą . Teraz jestem posiadaczem Sony Ericsona K800i i jestem z niego w pełni zadowolony. Co prawda ma on jostick,ale wystarczy od czasu do czasu go wyczyścić i działa jak nowy .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_