Brunet albo czarne wlosy, niebieskie oczy,wzrost sredni,inteligentny,madry(no ale nie madrzejszy od mnie samej)i oczywiscie musi miec poczucie humori i wogule fajny charekter
a ja gustuje w Dziewczynach
Bladynka albo Brunetka, oczy niebieskie , wzrost mniej wiecej jak moj , madra , zgrabna , z poczuciem humoru , charakter taki jak ja
blondyna lub czarna nie bardzo musi być opalona ale też nie biała byle nie gruba ale też musi być za co złapać noi żeby poprostu kretynką nie była oczywiście
Dziewczyna:
Żeby tylko pusta niebyła (nienawidze takich pustaków, najgorsze połączone ładna ale pusta grr...)
Oczywiście Blondynka, szatynka bądź brunetka, w sumie Ruda też nie jest zła, zgrabna (NIE CHUDA! ZGRABNA ), inteligenta (niezważam czy bardziej inteligenta ode mnie), Duże eee tego IQ (Cycuszki ) niezbyt wysoka, delikatna ale poczucie humoru i wierność równie ważne są!
taka Videl albo [Ranchi] Lunch może być! półserio <<-
Ja tam juz swoja mam wymazona ale moge wam ja opisac wiec tak jest sredniego wzrostu ciebne wlosy(farbowane na czarne) jest zgrabna jest za co zlapac cycuszki ma jak marzenie slodka buzke i sliczne oczy porostu laska z waszych marzen
Jesli chodzi o kolor włosów i oczów jest mi to obojetne wolalbym aby miała normalną wage poczucie humoru a jeśli chodzi o inteligencje może być mądrzejasza ode mnie no i jeszcze jedno chciałbym aby lubiła anime
brunetka(ciemne włosy kręcone) 175-180, nie za "chuda" nie za gruba, kolor oczu piwne(ciemne), "oczy" takie w sam raz , poczucie humoru, rozważna, lubiąca potańczyć(bawić się), taka z która mógłbym przegadać całą noc i nie zanudziłaby mnie na śmierć.
A poza tym wygląd nie jest najważniejszy, charakter, nie moze byc zawzięta i nieustepliwa, zadufana w sobie.
Takiej nie ma ale podobnych jest mnóstwo, trzeba testować
"kobieto, puchu marny"
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Brunetka, oczy piwne, wzrost ok. 180cm. Zgrabna, opalona. Nie za koścista i nie za gruba. Ma poczucie humoru. Lubi tańczyc, bawic sie do rana. Związana z Amerykańskim Rapem. Ciekawa świata.
Ja oczywiście jestem facetem i gustuje w kobietach ... . A więc podobają mi się blondynki lub brunetki. Ma być ani chuda, ani gruba (szczupła). Oczy ciemne lub niebieskie. Musi lubić się bawić i mieć fajny charakterek no i oczywiście musi być mądra, ale nie aż do przesady bo z taką bym długo niepozipał . Co do wzrostu to tak mniejsza oczywiście odemnie, bo jak widze faceta z większa od niego kobietą do mnie krew zalewa . No i bym zapomniał o cerze skóry, a więc ma być ani biała, ani ciemna (śniada cera).
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Podobaja mi sie faceci: inteligetni, zabawni z duuuzym poczuciem hoomoru,
szczegolnie dobrze zbudowani niebieskoocy bruneci Lubie takich co nie przynudzaja, nie gadaja bezprzerwy o nauce i szkole... z takimi co mozna sie wyszalec i bawic do rana...
A ja nie mam takiego wybranego kogoś Tak naprawdę nie umiem odpowiedzieć na to pytanie Oby tylko nie był głupi (miał mały iloraz inteligencji) , miał czyste zęby i czystą całą reszte... no i żeby nie był skarłacony czyli sięgał mi do pada ^____^
Po co bawić się w ideały ? To bez sensu.
Jeżeli ktoś spotka odpowiedniego to chemia zadziała. I wszystkie ideały wtedy i tak szlag trafia. Ale do tego stwierdzenia też trzeba dojrzeć ;]
No tak masz troche racji . Znam pare takich osob , ktore nie szukaja kogo innego tylko przez caly czas do tej samej osoby je ciagnie . I ciagle dostaja od niej kosza
Wow jedza ja mam takich trzech w klasie . To są takie debile żę masakra koniec świata normalnie . W naszej szkole jest wiele ładnych dziewszczyn . A teraz do tematu ja lubie blondynki albo czarna o niebieskich oczach musi być szczypła zgrabną figure itd jeszcze musi być inteligentna ale nie do przesady . I rzeby wiedziała co to dobra zabawa i nie przynudzała o szkole