Byliście za granicą ?? Jeżeli tak to opiszcie kraj który wam sie najbardziej podoba
Dla mnie są to Włochy ponieważ w mieście którym mieszkałem jest pełno luna parków , pizzeri , basenów i wogóle ... Ludzie tam chodzą śmiesznie ubrani Tzn. Chłopacy w różowym bluzkach , japonkach i spodniach damskich a dziewczyny na luźno PozdRo
A wiec tak ja powiem , bylem jak na razie , na tych wakacjach w argentinie, na poprzednich w Norwegii, i musze powiedzieć , że to drugie państwo bardziej przypadło mi do gustu, szczerze mówiąc , jak by nie ten ich bynajmniej dziwny język to z chęcią bym sobie tam pomieszkał, zarobki tam mają świetne, drogi cudo, no może dziewczęta , nie są takie ładne jak u nas, ale zawsze by tu można przyjechać.
A i jeszcze bym zapomniał i Ukrainie
Taa , oprócz tego że siano[czy coś w stylu] to oni sierpami koszą, a pole orzą kobietami, to dla niektórych Ukraina może się wydawać rajem, szczególnie dla tych którzy są gorącymi zwolennikami %%
Mi się bardzo podobało w pradze w czechAh chciaż mieszkałem tylko na starówce być może gdybym ją opuszczał nie wydawało by mi się takie ładne to miasto ale starówka praska jest godna polecenia naprawde
Cóż byłem w wielu krajach, nie będę wymieniał każdego, lecz opowiem tlyko o tych które przypadły mi znacznie do gustu. Egipt, Turcja, Tunezja oraz Grecja. We wszystkich w starożytnych czasach "panowała" wspaniała kultura, zachwycająca i porażająca. Egipt, "świat Faraonów", egipskich bogów, i wspaniałych budowli, coś czego nie da się opisać.
Grecja(wysad - Rodos) - wspaniała wyspa, przepełniona zabytkami, pozostawionymi przez wojowników, przepiękny hotel, wspaniałe jedzenie
Turcja - To co wyżej ^^
Tunezja - Pustynia, pełno zabytków, kto tam nie pojedzie, niechce go znać(joke)
Tak na marginesie wydaje mi się Wampir20, że "CHiszpania" pisze się przez samo "H"
Pzdr.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
meee.. ja byłam tylko w niemczech i czechach xD.. łysoo.,, nie podobało mi się tam zabardzoo xD Wolę Polskę ^^ P Ale w przyszłości napewno wybiorę się do włoch xD!
Człowieku, co robisz? ewidentnie skopiowałeś moją wypowiedź, nawet z tym samym błędem ! WARN,jeszcze raz coś takiego i Ban na miejscu ! radzę z edytować wszystkie posty bez argumentacji i nie wnoszące nic do tematu
byłem we włoszech tam jest spoko najlepsze jest to że jak jedziesz skuterem w kasku to jest większe prawdopodobieństwo że cie dupną policjanci niż byś jechał bez