Autor |
Co Sądzicie o Ojcu rydzyku i jego ekipie??? |
~Ranzer17 Użytkownik
|
Dodane dnia 25-12-2006 22:58 |
|
|
Jakim człowiekiem jest ojciec rydzyk????
ja mu zazdroszczę wpływów i fury...a tak wogóle to jest pajac i tyle!!!!!!!!!!
|
|
Autor |
RE: Co Sądzicie o Ojcu rydzyku i jego ekipie??? |
~morelowy Użytkownik
|
Dodane dnia 26-12-2006 12:43 |
|
|
szczerze mowiac nawet nie wiem o kim mowisz a jak o nim nie slyszalem to to jest zwykly loch:) |
|
Autor |
~Qiara Użytkownik
|
Dodane dnia 10-01-2007 16:25 |
|
|
No coment...:no:
Krótko mówiąc to co on robi to jest straszne i przechodzi ludzkie pojęcia...;/
 |
|
Autor |
~Pavlo84 Użytkownik
|
Dodane dnia 10-01-2007 16:42 |
|
|
Ja jestem z Torunia i prawde mówiąc to radio kompromituje moje miasto a tego Rydzyka jakbym dopadł to bym go rozszarpał nie tylko Ja tak myśle ;) |
|
Autor |
~mayday Moderator
|
Dodane dnia 14-01-2007 19:57 |
|
|
Jedyne co można tu napisać to : "żal mi go".
Człowiekowi pomieszało się w głowie. Widać nie wie co robi, tak jak nasz prezydent. Nie wiadomo czy oba nie dogadali się na temat sprawy w sejmie "Jezus Królem Polski".
I choć jestem katolikiem, chodzę na religie :p to Ojca Dykatatora i całą jego ekipę po prostu olewam. Za dużo nerwów mam w życiu, żeby się i nimi przejmować.
Jeden wielki "lol"
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
|
|
Autor |
~Jedza Użytkownik
|
Dodane dnia 16-01-2007 14:26 |
|
|
Jego ekipa to banda starych , zrzedliwych , czepialskich , nietolerancyjnych , nie ladnych , niskich , glupich , latwowiernych bab.
A co do o.Rydzyka to nie posiadam takiej bazy przymiotnikoweby go opisać 
 |
|
Autor |
^Mroovster Adminetrator Penetrator
|
Dodane dnia 20-01-2007 02:14 |
|
|
Hehe , ja sie lepiej nie bede rozpisywał, bo jeszcze jaki szatan ze mnie wyjdzie 
ale w zamian rzucę kilkoma cytatami z radiamawryja
# Słuchaczka:Niestety jestem za tym, że jak dziecko jest chore... to znaczy płód jest chory nieuleczalnie, to powinno się dopuszczać aborcję.
Prowadzący audycję: To panią powinno się w pierwszej kolejności zabić, a nie to dziecko.
Słuchaczka: Czy jak się modlę codziennie i spowiadam, ale też używam wibratora wie ksiądz, co to jest? ale po to, aby nie grzeszyć z mężczyznami, to grzeszę
o. Rydzyk: Byłem w Białymstoku i widziałem taki perfidny plakat. Taki wielki... niby był przeciwko AIDS. Pisało na nim: rWszyscy to robicie, ale róbcie to z głowąr1;. Jakież to wstrętne... wszyscy robicie, a przecież ja tego nie robię.
o. Rydzyk: Wykosztowaliście się na te kiełbasy, na te szynki na święta, a teraz co? Nawet na bilet nie macie, by pojechać do Częstochowy.
o. Rydzyk: Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
ekspert RM: To tylko ateiści szukają wszędzie spisków, że wszędzie jest spisek, węszą, że wszystko przez ten spisek. A my, katolicy, wiemy, że to nieprawda. Wiemy, że jest tylko jeden spisek, na czele którego stoi szatan. I on upodobał sobie atak na Polskę, bo Polska jest monarchią, bo mamy swoją królową, bo oddaliśmy się w niewolę Matce Bożej.
Edytowane przez ^Mroovster dnia 20-01-2007 02:16 |
|
Autor |
~Wariat Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2007 10:48 |
|
|
Ojciec rydzyk i jego okipa nienawidze ich a tym bardziej moherowych beretow   z takimi to do worka a worek do wody 
ale fure ma niezlom :smilewinkgrin:
 |
|
Autor |
~pucek365 Użytkownik
Ostrzeżeń:3
|
Dodane dnia 20-01-2007 10:48 |
|
|
Rydzyk to Rydzyk on chce przejąć władzę powstaniem mocherowych beretów

Kakarotto...!
I won't let you! |
|
Autor |
~TRAVIS Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2007 16:37 |
|
|
On najbardziej lubi sluchac i nagrywac hity muzyczne w podziemnym studiu nagraniowym specjalnie stworzyonym dla Radio MaRyja
 |
|
Autor |
~kaczor Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
Dodane dnia 26-01-2007 18:40 |
|
|
to zwykly zlodziej ktory wyludza pieniadze od starych babek i tyle i nie ma to nic wspolnego z kosciolem choc szczerze mowiac jestem niewerzacy a ten czlowiek doprowadza mnie do bialej goraczki
a co do jego ekipy to tylko jedno Prawo i Sprawiedliwosc lepszych goryli mu nie tzreba
KTO MA ROZUM NIECHAJ LICZBE BESTII PRZELICZY
LICZBA TO BOWIEM CZLOWIEKA A LICZBA JEGO JEST 666 |
|
Autor |
~japanssj3 Użytkownik
|
Dodane dnia 30-01-2007 14:10 |
|
|
Ten czlowiek jest beznadziejnie glupi ! Sam nie wie co mówi! Nie wie co to dobro ale wie co to są pienądze ! Ja temu człowiekowi nie ufam ale moja babka chyba tak! |
|
Autor |
~yoyo Użytkownik
|
Dodane dnia 12-05-2007 16:52 |
|
|
ludzie jemu trzeba pomóc! ktoś musi mu powiedzieć że jedynym miejscem do jakiego pasuje i w jakim powinien się znaleźć to szpital psyhiatryczny jaki kolwiek Zuzela czy Choroszcz wszystko jedno tam powinien się znaleźc :yes::smilewinkgrin: |
|
Autor |
~M-Tachi Użytkownik
|
Dodane dnia 29-05-2007 09:01 |
|
|
Na początku do niego nic nie miałem bo nie interesowałem się nim . Ale po przeczytaniu posta mroo jakoś ten stosunek do niego się zmienił . Ten koleś jest beznadziejny

MUMINKI CIĘ ŚLEDZĄ ZABIJĄ I ZJEDZĄ
Turlaj się !!!
"ej, ty, chlopcze z naprzeciwka, cofnij sie do przodu"
Gdy Goku w GT byl pomiedzy 2 swiatami i gral z takim oszustem w gre i padlo pytanie: Kto jezdzi Taksowka za darmo? Songo odpowiedzial: Vegeta
Nappa- jeden nameczanin jest dla nas przeciwnikiem równy komarowi
Piccolo-zachwile się przekonacie ile potrafi komar |
|
Autor |
~mayday Moderator
|
Dodane dnia 29-05-2007 19:05 |
|
|
Wiecie co? Powiem Wam to otwarcie, gówno wiecie o tej całej sprawie z Rydzykiem, nabijacie posty, które gówno wprowadzają do rozmowy, jesteście małolatami, których starzy wyżywiają, nie obchodzą was problemy państwa, sytuacja w gospodarce i inne tego typu sprawy, gównianą macie wiedze o świecie, wiec nie pieprz mi np. taki Zidan, że zmieniłeś do niego stosunek, bo jedyne co o nim wiesz to, to, że jest księdzem...
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
|
|
Autor |
~orec16 Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
Dodane dnia 05-06-2007 18:48 |
|
|
Dychowny który zabiera biednym(słuchaczkom Radia Maryja) a daje sobie :).To jest paranoja w tym kraju.Do tego pedalski głosik.... 
DBZ RULEZ! |
|
Autor |
~Alchemik Użytkownik
|
Dodane dnia 14-04-2008 19:23 |
|
|
Bryczka fajna a reszta to aż żal mówić. Ale za to ma wielkie poparcie ludu. A oddział specjalny Moher Team. Potrafi wiele zdziałać. Jednym słowem burak z armią babć. |
|