Lajzmen jesteś Boss bo Shelby (mustang GT 500) dla mnie również jest najlepsze ale jeżeli chodzi o luksus to widziałem na TVN TURBO maibacha za 3 mln funtów miał felgi ze złota i niezłe wyposażenie
lubię też większość BMW(sportowe) Ferarki i porshe i jeden samochód który mi przypadł do gustu( koło mnie mieszka koleś który ją ma) to Honda S2000 jak na razie to na tyle może później zrobię EDITA
PS. (Shelby = Eleonora z filmu 60 sec)
Oczywiście , że maluch wymiata po pełnym tuningu to jest cudeńko , że ... lepszego niema. Nawet F1 przy maluchu wysiada przecierz to każdy wie .
Ok, a tak naprawde lubię samochody typu mustang, amerykańskie bryki . Oprócz ich lubie także samochody tuningowe takie jak Nissan 350z, Mitsubihsi motors eclipse GT i podobne tego typu samochody. Co prawda są one drogie, ale warto takie kupić . A jakbym miał wybierać tańszy samochód to jakiegoś golfa po tuningu , też on mi się bardzo podoba.
Najlepsze auto to Trabant i Maluch lepszych nie znajdziesz to są auta że się tak wyrażę wieczne nie do zdarcia do tej pory jeżdżą na naszych drogach Podobają mi się bardzo Fordy, Ferrari, Porsche, Audi.
Laborgini Murcielago to jest niezla fura ale narazie mozemy sobie o takim cacku tylko pomazyc jest jednym z najdrozszych i najlepszych aut na tym swiecie xD
Porshe 911 super kształcik żabki i w ogóle super klimat... wręcz elektryzuje od samego patrzenia na niego.
Mitsubishi Eclipse [mnie wiem czy dobrze napisałem] po pełnym tiuningu z podtlenkiem azotu, eh te wrazenia z NFS:U
Lamborghinii Diablo oraz niespodzianka Fiat 126p (maluch)ale lubie tez vipery i ferrari i porshe bo sa to auta strasznie szybkie poprostu diably predkosci i luksusu uwielbiam takze ztuningowane bryki
Ja lubie Vipery , Porshe , Ferrari , Lamborghinii - lubie je ponieważ śą zaje szybkie . ALe jeszcze lubie Bugatti 16/4 Verona ponieważ jest bardzo szybki . Szybszy od wymienionych wcześniej ponieważ osiąga on 406 km/h bez dopałki