ja naprawde bardzo lubie Pizze oczywiście nie mrożoną najbardziej lubie z:
podwójny kebab drobiowy cebula i tabasco to moja ulubiona .
niepogardze również schabowymi i czymś w stylu devolaj(pisze w polskiej wymowie) lubie prawie all fastfood ale częściej to tylko pizze jadam a inne to okazyjnie NO I OCZYWIŚCIE STARE DOBRE.... NAPOJE ALKOCHOLOWE (ze zwykłych napoi to najbardziej lubie Pepsi i Tymbark)
Ogólnie to nielubie jeść, chyba że jakieś smakołyki . Do moich ulubionych dań należy schabowy, ziemniaczki i jakaś sałatka, frytki, kurczak, kebab, oczywiście pizza, no i wiele innych dań włoskich. Natomaist co do napoji to pije tylko i wyłącznie Pepsi i Coca-Cole i czasami herbate lub kawe. Natomiast z alkoholu to piwko, wino, ale tylko własnej roboty, szampan na przyjęciach i na melanrzyku wódeczka choć niezawsze .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
no to ja was zdziwię, bo ja jem wszystko co się da, a raczej wszystko co jest
Jak byście pomieszkali z rok w internacie to byście wiedzieli o co chodzi
A druga sprawa to w domu, jak się chce coś zjeść to se trzeba samemu zrobić bo nikomu się nie chce, dlatego moja kuchnia raczej nie jest jakaś wymyślna.
Na pizze owszem można wyskoczyć, ale obowiązkowo to przed pizza trzeba na browara iść
A tak ogolnie to moje ulubione dania to można powiedzieć są te wszystkie staropolskie potrawy typu:
pierogi ruskie, rosoły, gołąbki, itp <mniam> pycha, aż se smaka zrobiłem idę coś zeżreć
Wiec tak sam jestem z zawodu i z zamilowania kucharzem(ucze sie za kucharza jeszcze ale od dawna gotuje w domu) wiec tak uwielbiam spageti, pire z kotletami mielonymi smazonymi moze byc tez Szare kluski ze skwareczkami tluszczykiem i bialym serem pol tlustym:mniam: no i przepadam jeszcze za Rybkami najlepiej Panga (dobra rybka na maxa) z ziemniaczkami i tluszczykiem do tego jakas suroweczka i mozna konsumowac no i tak na marginesie to tak Bigosik pizza i fryteczki ale to tak zawsze gdzies na miescieP
ja uwielbiam pierogi ruskie i pizze z pizzeri
a własnej roboty to robie tosty albo hamburgery(wsadzam wszystko co jest w lodówce po troche) próbowałem robić jajecznice ale zjarałem i na razie musze porzucić gotowanie
Pizza i FasT FooD czyli sama niezdrowa zywnosc ale z umiarkowaniem a do picia pepsi lub coca-colaale lubie tez zjesc na obiad kotlety schabowe z ziemniakami i innymi dodatkami
Ja uwielbiam naleśniki ^________^ przepadam też ze pizzą i pierogami robionymi przez babcie mniam! zrobiłam się głodna przez to wszystko żołądek domaga się pożywienia więc pożywienie trezba dać! : )