napewno karzdy z was dostal jakies uwagi w szkole.i pewnie smieszne,napiscie jakie.
o to moje.
Przebywala na lekscj kl.1f bez zgody i wiedzy nauczyciela.Byla tam 7 minut.oklamala wychowaczynie ze byla w ubikacj dlatego sie spoznila.Zachowywala sie nalekcji kl.1f nie odpowiednoi:krzyczala,bezczelnie odzywal sie do nauczycielki oraz obciskiwala sie zkolezanka.
no to to byl jedna.
i tu pare jeszcze takich pospolitych.
-przeszkadza n aalekcj
-rozmawia na lekcj
-urzywa wulgarnych slow(Kurwa i zajebiscie i ty chuju)
bezczelnie odzywa sie do nauczycielki
Moja dziwna uwaga to: "Wymienia się baterią z komurki w czasie lekcj j.angielskiego". Inna to:"Wymyśla nowe dyscypilny sportu miendzy innymi: żut doniczką przez okno,podnoszenie ławek.
dzisiaj dostalam uwage tylko dlatego ze poklucilam sie z taka jedna i sie powyzywalysmy od psów. a babka z co nam to wpisala byla zawiedziona ze tylko dostalysmy po -2pkt z zachowania(bo u mnie w szkole daje sie takie)
wogule mam -49pkt to prtawie najwiecej z klasy
w gim miałem spoko
uczen warz z 3 innymi koelgami podrczas lekcji wprowadzili na teren szkoły alkochol. Spozywali go na korytarzu podczas przerwy gdy nauczyciel sie spytał co pija to odzywali sie wylgarnie do niego to była jedna z lepszych
miałem tez taka:
Uczen pobił nauczyciela z informatyki.
i jesczr takie tam
moja uwaga dotyczyla wyrzucania smierdzacych paczek z magazynu donalda a brzmiala mniej wiecej tak"uczen wyrzucajac smierdzace paczki zanieczyszcza srodowisko szkoly zagrazajac innym uczniom" ale to bylo w podctawowce