Ja wcale waszej strony nie szukałem w google to było tak byłem zarejestrowany na innej stronie i przypadkiem zauważyłem reklamy poszczególnych stron pomyślałem sobie "a wejdę na tą" i tak to było
Ja trafiłem tu dzięki koledze z klasy, który powiedział, że znalazł fajną stronke, więc poprosiłem go o linka. To prawda kolega się niemylił co do tego, że stronka fajna i to nawet bardzo. Co prawda, gdy się tu poraz pierwszy zjawiłem nie była aż tak rozwinięta jak jest teraz, ale też była super . Tak szczeże mówiąc to moja pierwsza stronka na której tak długo jestem . Oczywiście, dlatego że jest ona najlepsza .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Bardzo chciałam znalezc strone z odcinkami Dragon Balla wiec otworzyłam google... wpisalam Odcinki DB... wyswietlilo mi sie kilka stron no i akurat weszłam w ta i taka jest cala ta historia
wiec mi kumpel na gg przeslal linka do jakiejs stronki db i tez tak nie zabardzo mi sie spodobala i nagle zobaczylem reklame dbmw i wszedlem zobaczyc co tu ciekawgo jest no i bardzo mi sie spodobalo i jestem z wami do dzis
Ja brałem odcinki DB od kolegów z klasy i raz się zapytałem skąd oni je biorą i powiedzieli że dbmw i tak to się jakoś dziwnie złożyło że się zarejestrowałem
No więc tak:
Za górami za las... Eee...nie to nie ta bajka xD
Pewnej nocy sierpniowej roku 2006 na nieistniejącej już (chyba) stronce DragonBallFULL.yoyo.pl dostałem od Mroovstera linka do jego własnej stronki o DB. Od razu wiedziałem (a przynajmniej miałem szczerą nadzieje) że z tej stronki wyrośnie coś naprawde świetnego
Potem długo mnie nie było mniej więcej do października (ze względu na szkołe) weszłem sobie na DBFULL i aż mnie poraziło od zmian które zaszły na stronce...Niestety według mnie zmiany te były ekhm...hu*owe i jedna z lepszych (o ile nie najlepsza) w tym czasie stronka o DB zeszła całkiem na psy... Nowi admini myśleli że są bogami albo coś takiego bo na forum nie dało się żyć... I pech chciał że pewnego razu zostawiłem mój profil zalogowanuy w kafejce internetowej :/ gdy w domu chciałem wejść na stronke okazało się że mam bana w niedługim czasie adres www.dragonballFULL.yoyo.pl przestał istnieć. Wtedy doznałem, olśnienia! Przecież mam DB MW no i zacząłem udzielać sie na forum itp itd. i mniej więcej pod koniec listopada zostałem modem
That's all folks
Greets for all :]
Jednym Bozia dała rozum a innym opcję EDIT sesesese
Szczerze to byla ciekawa historia bo to niebylo nic zwiazane z dragon ballem poprostu ktoregos dnia przypomnialem sobie o starej anime a juz wczesniej jej szukalem i niemoglem znalesc jej odcinkow Saint Seiya a przed tym uwielbialem odcinki i nadal uwielbiam dragon ball i tak trafilem przypadkiem na ta stronk dzieki Zamieszczonych tu odcinkach Saint Seiya z ktorych jestem zadaowolony bardzo i wdzieczny tym co to zamiescili i teraz jestem na stronce gdzie jest sporo info o db oroz gdzie moge se posciagac Rycerzy Zodiaku
He he...Chyba sie niczym nie wyróżnie xD
Szukałam jakiś foci i oczywiście odcinków Dragon Ball'a.
I patrze w spisie stronek, i szukam, i patrze....xD
No i wreszcie weszłam tutaj i jestem
Ja na jakiejś topliście znalazłem .Na jednym z pierwszy miejsc było.
Weszłem i niepożałowałem. I jestem tu doteraz i chociarz małe przerwy w pisaniu na forum mam to i tak uwarzam że jest to obecnie najlepsza strona o anime . Pisze Anime ponieważ nigdzie indziej nie znajdziecie takiego zbioru odcinków różnych anime jak tu.
Ja szukałem avatarów i pomyśłałem sobie (zarejestruje się na stronie gdzie będą fajne avatary) wszedłem na tą a że były fajne avatary to się zarejestrowałem
ja znalazlem w jakiejs top liscie szukajac odcinkow do sciagniecia i zarejestrowalem sie, puzniej zaczolem sobie ogladac strone dokladniej i mi sie spodobala
A ja sie dowiedzilam o tej stronce od samego Mroovstera.bo sie znamy z Mroovsterem z jakis innych 2 stronek.i on mi wyslal linka do tej strony i jkaos mi sie ona spodobala i se na niej zostalam.i jestm juz to gdzies od poczatku jej istnienia.
Ja szukałem obrazków na tapetę na pulpicie w google i pewnym sposobem trafiłem na
stronkę o Dragon Ballu (ssjpower) i ściągałem stamtąd różne pliki obrazki itd...
Później coś mnie wzięło żeby sprawdzić reklamy innych stronek i trafiłem na reklamę DBMW. Pomyślałem zarejestruje się, co mi zależy. I tym oto sposobem dostałem się na DBMW. Ot co: "siła reklamy"!!!