Ja zauważyłem ostatnio że jest to średnio 3-5 dziennie(czasem i więcej).
Oglądałem już wszystkie serie DB( to było przed wakacjami).
Wszystkie odcinki Saint Seiya jakie są(a jest około 133, jeszcze tylko 3 mi się zostały, oraz 4 kinówki których nie mam, ale już niedługo[eMule]), Mam za sobą już Vision of Escaflowne (26 odcinków), wczoraj oglądnąłem całego Golden Boya (6 odcinków), i to wszystko od stycznia aż do teraz.
I mam problem bo już nie mam co oglądać, to znaczy to co lubię, jeszcze GTO bym obejrzał a jest tego trochę(43 odcinki), ale nie ma skąd pobrać, no i może Cowboy Bepop(jest chyba 26, brakuje mi z tego 3 odcinków).
Wiec tak jak w temacie.
Ile odcinków anime oglądasz dziennie? I jakie?
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
no cóż ja zazwyczaj jakieś 2-50 bo w wakacje jak oglądałem Db po 5-6 latach przerwy to wstawałem o 11 z kuzynem i oglądałem do 4-6 nad ranem następnego dnia ale to tylko w wakacje z przerwą może tak godzinę z obiadem i kolacją więc właściwie przez 2 tygodnie wakacji tylko oglądałem + jeszcze 1 tydzień września dokańczałem GT ale wtedy była szkoła więc to było koło 10-15 odc dziennie i nawet z domu nie wychodziłem tylko oglądałem teraz to oglądam Saint Seyia ale nie oglądam codziennie tylko ściągam przez 2 dni po 5 odc dziennie a po 2 dniach oglądam naraz z 10 odc ostatnio niestety nie pobierałem bo pierwsze 10 dni ferii to przez 7 dni byłem na imprezach na nocke ale obecnie utrzymuje formę 2-5 (2 to jak oglądam kinówki wieczorem)
EDIT: człowieku na Aresie są po kolei wszystkie odc GTO normalnie wymienione ale chyba po ANG aczkolwiek mi to nie przeszkadza liczę na to ze napisy można ściągnąć
To zależy od mojego wolnego czasu i poczucia humoru. Jeżeli jestem w perfekcyjnej formie to potrafie cały dień siedzieć na oglądaniu odcinków o DragonBall i nie tylko. Natomaist, gdy mam zły dzień to od 5-10odcinków. Teraz zamierzam ściągnąc wszystkie odcinki GoldenBoy i Sanit Seyia więc znów będe siedział całymi dniami nad nimi, spędzając piękne chwile radości .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
kiedyś ogądałam tyle ile leciało w tv xD Ale oglądałam nietylko na polskich programach ;p A teraz to oglądam z 7 odcinków dziennie ale to zależy jak mi Megaupload działa..
Ja oglądam około 60 odc ziennie prawie nie wychodze z domu. Siedze przed telewizorem noralnie jak zaczarowany nawet brata nie bijje bo nie mam czasu. oglądam wszystko jak leci pokoleji
Jak sciagalem DBZ to okolo 5-6 odcinkow a DB GT okolo 3 odcinkow dziennie a teraz sciagam Saint Seiya(Rycerze Zodiaku)Sanktuarium to sciagam 3 odcinki bo wiecej niemoge przez MU ale probuje roznymi sposobami , probowalem tym z tej stronki ale cos mi niewychodzi
Właśnie skończyłem oglądać Cowboy Bebop - na prawdę niezłe anime polecam gorąco.
A teraz jestem w trakcie oglądania GTO ale ciężko z odcinkami, a na p2p długo sie ściagaja bo mało źródeł i jeden odcinek ma 230Mb (wersja jap/ang OMG-zajebista)
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Ja tam oglądam dziennie od 10-20 odcinków lubie poprostu ogladac bo niemam co robic w domu a uczyc mi sie niechce oglagnolem juz duzo anime wszystkie seria dragon balla , saint seyina ,i golden boya ale mam zamiar jeszcze wiecej lubie to
Zalezy jaki mam dzien . Dzisiaj bym mogl cale dbz obejrzec nawet Ale w normalny pracujacy dzien to moze ze 3 maks . No chyba ze sa jakies super ciekawe to wtedy wiecej
EDIT : Jak bym mial premium na MU to bym przez caly czas ogladal