Jak was zwa w waszych stronach?? jakie ksywki,przezwiska macie i skad one sie wziely Ja osobiscie mam ksywke Gruby a to stad ze kiedys jak chodzilem do podstawowki to bylem gruby(juz nie jestemP)
ja jak byłem w podstawówce też miałem ksywe GRUBY, bo byłem gruby, ale nikt tak na mnie nie mówił, bo jestem dość wysoki(teraz 185, a miałem 180 w 1 klasie średniej), hmm chyba się bali , nie byłem aniołkiem, raz ktoś przezwał mnie i miał z tego powodu "lekkie" nieprzyjemności.
Potem w technikum nie miałem ksywy, tak samo a na studiach, w wojsku(przeszkolenie dla studentów) mówili na mnie elektryk.
A tak w ogóle to nie mam ksywy, mówią do mnie po imieniu, i tak jest najlepiej.
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Hmm, Bardzo ciekawy temat cóż ja od 3 klasy (czyli już 6 lat w moim przypadku ) mówią do mnie Gała a wzięła się ona z tego że raz kiedyś szedłem do szkoły z kolegą i zaczeliśmy sobie coś tam wymyślać i nagle ni stąd ni zowąd nagle padło hasło Gała i zostałem szczęśliwym posiadaczem tego mienia sam do końca nie wiem lub nie pamiętam skąd to się wzięło . a i jeszcze kiedyś jak byłem mały i głupi i sie obciełem na naprawdę Very krótko to padło hasło " łysy " ale to trwało może 2-3 dni bo to było wyjątkowo głupie.
gowegetassj5 napisał/a:
Hmm, Bardzo ciekawy temat cóż ja od 3 klasy (czyli już 6 lat w moim przypadku ) mówią do mnie Gała a wzięła się ona z tego że raz kiedyś szedłem do szkoły z kolegą i zaczeliśmy sobie coś tam wymyślać i nagle ni stąd ni zowąd nagle padło hasło Gała i zostałem szczęśliwym posiadaczem tego mienia sam do końca nie wiem lub nie pamiętam skąd to się wzięło . a i jeszcze kiedyś jak byłem mały i głupi i sie obciełem na naprawdę Very krótko to padło hasło " łysy " ale to trwało może 2-3 dni bo to było wyjątkowo głupie.
Wcześniej mówiłeś, że masz 14lat, więc niemoże to być w twoim przypadku 6lat.... Na jedno wychodzi kłamiesz .
Ja od zawsze mam pseudo Wariat, bo chodze w szerokich rzeczach, głównie z Clinica lub Mc, bo mam 160cm więc niema na mnie innych, bo pale szlugi, bo pije ale to czasami no i nietylko, ale wole niewymieniać . Mówią też na mnie tak, bo zawsze coś robie na dworzu, żeby psy mnie ganiały, bo są nudy , czasami lubię sobie też kogos troszkę skopać .
EDIT: To sry zwracam honor myślałem, że chodzisz to 1gim, bo ja mam 14lat i chodze do 1gim [niemyślcie, że ja się żle ucze, bo dobrze, ale nauka niechodzi w parze z zachowaniem ]
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Wariat czy ty umiesz liczyć 3 kl pds. 4 kl pds 5 kl pds 6 kl pds 1 kl gim i 2 kl Gim i co nie jest 6 lat i nie wychodzi ci na to że mam 14 lat
acha a bym się zapomniał pochwalić że ja również miałem ksywke Gruby ale to nie dla tego że jestem gruby a z tego powodu że na grubasa wołałem chudy to mi przyszło Gruby
a i jeszcze jedno Wariat ja też za wysoki nie jestem ( 162 cm wzrostu bo ostatnio miałem mieżenia w szkole )
Edit: to ok dobrze ze teraz wyraźnie to widać a ty nieazdałeś raz czy po prostu masz urodziny przed wakacjami bo ja mam dopiero 3 października
A na mnie mówią Ciubaka.
A wzieło się to od tego, że razem z kolegami oglądałam Gwiezdne Wojny i spodobał mi się ten włochaty stwór
Ostatnio to mi się jeszcze podobało, ale już nie.
Gdzie sie nie pojawie to słysze "O ! Ciubaka przyszła xD"
A mówili na mnie jeszcze Titka. Ale nie wiem dlaczego...
Ja od 2 podstawówki do 3 klasy gimnazjum miałem FAJA xD już nie pamiętam czemu
A teraz chodze do 1klasy LO i jakoś jeszcze nic mi nie wymyślili. No chyba że przyjąć za ksywke troche skróconą wersję mojego imienia a mianowicie MODI
Jednym Bozia dała rozum a innym opcję EDIT sesesese
Ja nie mialem zadnych ksyw chyba ze jedna dosc nie typowa lae mozna bylo sie przyzwyczajic mialem ta ksywe na caffe internetowej MATriX^^ bylo to spowodowane tym ze czasem robilem rozne szalone rzeczy i uwielbialem siedziec na kompie caly dzien
fajne mieliście i macie ksywki miło tak sobie powspominać dawne nadane t.z ,,drugie imiona" .... ja mam ksywke Miła albo po prostu po imieniu do mnie mówią. zależy kto i zależy gdzie ^___^
Ja mam ksywke od nazywiska widoczną w nicku a to już od dawna bo mojego brata tak przezywali i do mnie zaczeli mówić "młody pucek" i stąd mam tą ksywkę
ee ja tam ciekawych ksywek nie mam ;p wszyscy do mnie Olka mówią i to mi się podoba xD Choć kiedyś nazywano mnie Olka -Dark xD (mroczna) hyhy ]:->
Ale za to moja koleżanka ma polewkową ksywkę xD
"traktor" do niej mówimy bo kiedyś pierdnęła i oddała odgłos jak traktor <lol>
Albo mój kolega z klasy ma na imię Jarek i jego imię przeżyło ksywkę Jajek i od tego mówimy na odwrót - Cipek xD