Człowieku wracam ze szkoły o 16 odrabiam lekcje bo szmata z matmy kupe zadaje , trzeba napisać wypracowanie z polskiego , nauczyć się na sprawdzian na biologie i do tego jeszcze mam małego brata którego muszę pomagać pilnować , więc zostaje mi wolnego jakieś góra 3 godz . To mi troche czasu zajeło bo kilka razy Goku SSJ3 rysowałem i wyjść mi niechciało.Mam jeszcze kilka które zamieszcze w najbliższym czasie.
Ja rysuję na dużych formatach, więc nie chce mi się robić im zdjęć i później wkładać do kompa. Ale macie obraz niedawno narysowany
Bardock proszę Cię, nie tłumacz się tak xD a u mnie w domu jest rodzina zastępcza, trójka dzieci w wieku od 6 miesięcy do 3 lat. i mam jeszcze siostrę 17 lat. W szkole mam w c**** nauki. Z maty po kilka stron na zade, z bioli nauka, z logistyki codziennie nauka, papiery do firmy na praktyki, które zajmują mi z 3 godziny. Z ekonomiki nauka, z transportu, z chemi i z wszystkich przedmiotów. Ty myślisz że nie chodzę do szkoły? Wiem jak to jest. Prawdziwy artysta (tutaj rysownik) przyjmie krytykę z uszanowaniem i postara się tworzyć lepsze prace. A nie tłumaczenie się bez sensu...