Oto mój rysunek narazie dam tylko 1 , bo wszystkie moje rysunki miałem w kieszeni w spodniach i niechcacy Babcia uprała , ale w krótce będzie więcej http://img255.imageshack.us/img255/4995/01hz2.jpg
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Myślę że tak wygląda nieco lepiej , rysuneczek fajny dla mnie się podoba
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Oto nastepny ten w porównaniu do tamtego to ... nad tym siedziaLem cały dzień co troche w tym poscie będe robił edit poto aby umieszczać więcej moich dzieł
Fajne , fajne ale mam pewne wątpliwości co do tego czy przypadkiem drugi rysunek niejest przerysowany.Oczywiście moge się mylić. Ale taki nagły skok jakościowy w stosunku do obrazka pierwszego.
Tamten rysowałem , bo chciałem pezetestować skaner i dlatego tak wygląda , a po 2 czy mógł lepiej wygładać ten gohan bo małe dziecko by go umiało narysować , a goku ssj3 tyle razy już rysowałem , że znam na pamięć .
Ej mój brat tamte 2rysował , bo byłem ja w szpitalu i powieżyłem mu swoje konto w jego ręce . Ma 14lat więc plastykiem niejest , ale i tak sobie radzi . Ok noto pokaże wam mój rysunek . Sry Mroov , Panzer i tak dalej , że niewkleje go tam gdzie prace mojego brata , ale one tam niepasują Kaczor zapewniam Cie , że niejest odkalkowany , ale żeby coś takiego narysować z wyobrażni to trzeba być raczej plastykiem [albo mieć niezły talent] . Ja też przerysowuje , potem próbuje coś pozmieniać wyobrażnią , ale żeby wyszło to trza się naprawde trudzić , a ja do cierpliwych ludzi nienależe . Ok , bo żem się rozpisał będe podawał linki do moich rysunków . http://img149.imageshack.us/img149/977/wariat001eo3.jpg
a o to mój rysuneczek, nie przerysowywałem, widzialem gdzieś podobny rysunek i zapamiętałem ogół, nudziłem sie w szkole to powstał, później delikatniuteńko poprawiłem photoshopem, ale to delikatniuteńko
http://images14.fotosik.pl/95/80d0f9b9fa11b55fmed.jpg
tak w ogóle to sorry że pokazuje go w tym temacie ale nie chcialem zaspmiecać forum po to tylko żeby pokazać jedną prace
Zayl fajnie Ci Vegeta wyszedł Co zrobiłeś , że wygląda tak , a nie inaczej [malowałeś go]? Podpowiem Ci gdzie takiego Vegete widziałeś , wydaje mi się , że w odcinki Dbz 236 tyle , że narysowałes sam portret
możliwe że i tam
co zrobiłem? narysowałem go długopisem w brudnopisie po czym zcieniowałem ołówkiem [teraz wiem że jeśli chce sie obrazek na kompie obracować to nie wolno tego robić] zrobiłem normalne zdjęcie aparatem cyfrowym odpaliłem w photoshopie położyłem jeden filtr i zaczeło się piekło, chciaem go od razu pokolorować, jak zobaczyłęm jak mi wychodzi to zrezygnowałem, leżał z tydzień na kompie ale sobie myśle "nie będziesz zayl jak tegop nie zrobisz" i zaczełą się praca musiałem zlikwidować pozostałości kratek [robiłem rysunek w brudnopisie przypomne] użyłem do tego brusha o rozmiarze 3pix mówie wam jaki sajgon, w dodatku ten rysunek miał taką rozdzielczość że spokkojnie nadawałby sie na plakat ale pracowałem później kolorowanie graniet i opracowanie szczegółów - narysowanie takiego gostka to nie problem musiałem zrezgnowac z jednej bardzo waznej cechy u postaci w DB tzn mają jakby trójząb pomiędzy brwiami u mnie też był ale wyglądał jak nie wiadomo co - wiec go zmieiłem na to co tertaz jest