tutaj będę wrzucał rysunki moich kolegów ponieważ myślę że niedługo będę miał rysunki od około 4 osób to tu je umieszczę. mam nadzieje, że to iż to nie są moje rysunki niczego nie zmienia. [dziś wrzuce 40 ] dla wszystkich informacja :
JA NIE UMIEM RYSOWAĆ I NIE ZAMIESZCZAM SWOICH IMITACJI OBRAZKÓW
Rysunki by przemo boss XD (na forum znany jako Heine)
Całkiem niezłe. Fajny jest chibi goku ssj3 , który jest jedną z moich ulubionych postaci . Też lubię sobie rysować, ale teraz nic mi jakoś niewychodzi i niemam za bardzo czasu , ale po obejżeniu ich mam hrapke na narysowanie kogoś. Są tu jakieś twoje rysunki ??
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Fajne sa naprawde . Dobrze ze ni Gowegety bo byly by do dupy xD JOKE
NIew fajne sa , najlepsze sa te dwa na samym koncu . Szkoda ze Vegeta nigdy tak nie przytulal Trunks xD
bardzo ładne rysunki jestem pod wrażeniem ^___^ najbardziej przypadły mi do gustu
,,bulma"
,,chibi trunk"
,,Vegeta Normal"
: ) ja też nie rysuje tak żeby innym oczka błyszczały na widok mych ,,dzieł" , ale lubię rysować ^___^ nawet jak mi to nie wychodzi.. (a tak jest przeważnie zawsze) : D
Wszystko ładnie, obrazki świetne, ale jak sie dowiem że to sa obrazki skadś zlamowane to ban murowany, a powiem , że dużo obrazkow juz widziałem, i często przeglądam różnego rodzaju strony z rysunkami