Mam taka propozycje, jeśli sa chętne osoby do robienia avatarów to mogłyby zamieszczac swoje prace w tym temacie, a admini wybieraliby najlepsze lub poprostu te fajne i umieszczali je na stronce do wyboru dla przyszłych usherów. Bez obrazy ale te avki co są w dziale Avatary nie są za fajne. Nie żebym sie mądrzył ale trzeba jakos ożywic stronkę.
Co o tym myslicie? Ja nie jestem jakims magikiem graficznym, ale moge pare avków zrobić, tą co mam teraz robiłem sam(dla mnie jest fajna)
Jestem ciekawy czy pomysł zachwyci.
UWAGA
[u]Wszystkie prace tu przedstawione przez uzytkowników są ich wynikiem ciężkiej pracy, używanie ich do własnych celów bez zgody, surowo wzbronione!!!.
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
czyli nie robic avków tak?? sam bedziesz je robił. wiem że te co przedstawiłem u góry są proste, ale trudno zrobic avka, jeśli nie zna sie gustu osoby(i nicku) dla której ma być.
to te co podałem u góry usunąc tak?? nie przydadzą się, rozumiem??
Nie, nie, nie mi chodziło o te w dziale Free sory że źle się wyrażiłem nic nie mam do twoich avków, ja oceniłem zdeka te nasze twoje jak bym miał oceniać to są średnie nic nie dodane, tylko postacie uchwycone w dobrych momentach.
wiem o które ci chodziło, spoko. wiem że te moje sa średnie (nic nie dodane mówisz, dodjesz ramke, piszesz nick i jest fajny avek) bo nie umiem za bardzo pfotoschopem obrabiać.
Nie wiem ale takie mi najbardziej sie podobają, miałem jeszcze pare wrzucic, ale chyba nie ma po co.
No Tak Ale Avki Bez Ramek i Nicku Też Są Dobre i zgadzam się z Marcinem, trzeba znać osobę dla której sie robi Avek! i to tyle niebędę się rozpisywał bo niema po co
No ten pomysl jest dobry a avki tez sa niezle moze poszukam jakiegos ziomka ktory sie troszke na tym zna i wam pokazeto moze i je dodamy a moze nawet sam popracuje nad avkami
Avki fajne najbardziej mi sie podoba gogetassj4 ale i tak sa wszystkie super :> mam do ciebie pytanko napisz do mnei na gg albo cus bo ciebie nigdy nie mam heheh
Mam taka propozycje, jeśli sa chętne osoby do robienia avatarów to mogłyby zamieszczac swoje prace w tym temacie, a admini wybieraliby najlepsze lub poprostu te fajne i umieszczali je na stronce do wyboru dla przyszłych usherów.
Dać komuś warna?? jeszcze jeedn taki offtop w stylu avki są fajne, i warn
Jak ktoś ma avki niech daje, a nie każdy mi tu będzie pisał że są fajne
jak by nie były fajne to by e Free nie były
Wszystko pięknie, ładnie, ale powtarzam to już któryś raz - Avatary mają być zamieszczane w linkach.. Choćby na http://www.imageshack.us/ - to takie trudne?
Jeszcze raz zobaczę coś w [img][/img], daje warna!
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein