Jak niektórzy zdążyli zauważyć w panelu reklama , jest taki button
jest on linkiem do strony która zajmuje się zrzeszaniem wszystkich fanów Dragon Balla
Dokładnie chodzi im o to ażeby fani db mogli spotkać się razem na czacie
Ale nie łatwo jest trafić tak żeby kilka osób weszło w tym samym momencie na chata. Dlatego właśnie http://www.dbchat.yoyo.pl/
organizuje od czasu do czasu spotkania o określonej godzinie, tak żeby w tym czasie mogło się spotkać jak najwięcej osób
jedno z takich spotkań odbywa się właśnie dzisiaj o godzinie 19.00
Serdecznie zapraszam do odwiedzenia tego czata, bo jest możliwość zapoznania się z wieloma ciekawymi osobistościami
Ok cieszę się , że takie coś jest jak chat na tej stronce . I postaram się być. Będę na 90%. A i mam propozycje możę by takie spotkanai były co tydzień o 19.00?
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Sry , że mnie niebyło. Ale siostrze musiałem zejść, bo referat musiała dokończyć... akurat 19.00 na pół godziny. Żałuję, że mnie niebyło a tak niemogłem się doczekać tej 19.00. Mroov to ja z tym cztem co tydzień, bo ja myślę, że niezły pomysł.
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
ja już zdążyłem to zauważyć dużo wcześniej i uważam że to dobry pomysł by byl z tym czatem tylko sie zastanawiam ile osób zazwyczaj jest na umuwionym spotkaniu ??