Ze względu na coraz większą liczbę użytkowników, administracja zdecydowała, iż w dniach od 20 do 23 lutego zostanie przeprowadzony nabór na Moderatora Forum Dragon Ball Most Wanted.
Na wstępie informuję, że owy temat jest dla Was, żaden moderator, administrator nie będzie w nim zabierał głosu - będzie jedynie nadzorował jego przebieg!
Najważniejszą sprawą jest to, że prosimy abyście to Wy wybrali nowego odpowiedniego moderatora, macie go wytypować!
Warunki jakie powinien spełniać kandydat:
* Minimum 75 postów na forum.
* Poprawna wypowiedź z sensem, brak błędów ortograficznych, stylistycznych, oraz argumentowanie swojego wyboru itp.
* Maxymalnie 1 warn.
Jak podajemy swojego kandydata:
*ARGUMENTUJEMY swój wybór! - Czyli: Dlaczego on/ona? ( jeżeli głosujemy nie na siebie!)
* Nie jest ważna płeć, staż na forum, orientacja polityczna itp
* Można zgłaszać więcej niż jedną osobę!
* Nie można głosować na samego siebie.
* Nie dyskutujemy o wadach czy zaletach kandydata, brak off-topu, oraz spamu.
Jeżeli uznamy, że jakaś osoba się nadaje, poinformujemy ją na PW.
Nie stosowanie się do wyżej napisanych zasad, nagradzane będzie kasacją posta oraz warnem!
Pozdrawia Administracja DB MW - Zapraszamy do głosowania!
(Dodatkowo - misiek21elk odmówił objęcia funkcji moderatora, wiec wszelkie głosy na niego będą uważane jako spam!)
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
Moim typem jest gowegetassj5 , dlaczego:
1. zna forum jak mało kto
2. jest już z nami dość długo
3.dał już nam się we znaki na początku, ale zrehabilitował się, zwłaszcza wzrostem poziomu wypowiedzi na forum.
4.aktualnie ma 0 warnów (warnomyja ), mam nadzieje że utrzyma ten poziom.
5.zapomniałbym o najważniejszym, dużo czasu spędza na forum i stronce.
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Ok zmieniam głos na Zayl , ponieważ już jest no jak tu powiedzieć hmm doświadczony mniej więcej pod względem wieku, pisze dość długie posty i są one pisane z sensem co najważniejsze, jest dość aktwyny, zajmuje się grafiką też by mógł zawsze coś Wam pomóc[mówie tu do redakcji], no i jest spoko . Jak dla mnie wymarzony Modelator przez duże M .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Sam bym chciał wziaść udział ale mam za mało postów a nabijać nie będę. Pozatym bycie modem wiaże sie pewnie z potrebą upowania wielu plików a u mnie z tym cięko, tak więc jeśli miałbym na kogoś głosować to pewnie wybrałbym gowegete bo tylko on jako tako udziela sie na forum i stronce i co ważne nie jest kontrowersny. Jest jeszcze jedno co za nim przemiawia, jest w odróznieniu od modów [sorry chłopaki], sympatyczny.
Długo już obserwuje to forum i wydaje mi się, że zayl pisze sensowne posty, które są godne przeczytania. Co do gowegetassj5 jest bardzo aktywny, i też pisze z sensem posty. Chociaż kiedyś sprawiłał problemy to już odkupił winy i może zostać modernatorem
Zayl nie ma jeszcze 75 postów, ale mało mu brakuje więc, nie uznaje tego jako nie stosowanie się do zasad.
No to skoro Zayl doszedł już do 75 postów to zagłosuję na niego ponieważ:
co jest jak dla mnie najważniejsze to on wydaje się być dość inteligentny a na pewno jest ważne z tego względu ,iż może na początku nie będzie do końca wiedział co jest 5 ale szybko załapie swoją role. co do argumentacji to nie mam nic do zarzucenia a co do ortografi powiem szczerze się nie przyglądałem ale w każdym razie jeśli błędy jakieś robi to nie wiele bo bym zauważył. No i jest ostatnia sprawa czyli taka że akurat go lubię
Mysle ze Qiara moglaby sie nadawac. Popelnia malo bledow , argumentuje swe posty , zero warnow , prowadzi bloga o DB ... no dobra to moze nie jest plus , ale wiecie , im wiecej sie pisze tym sie jest w tym lepszy. Jedyny mankament to to , ze rzadko bywa na "naszej" stronie . Ale jak juz jest to po 20 az do 24 (czasami).
Wedlug przeprowadzonej jednoosobowej ankiety (:lol pare osob chce zeby zostala modem wiec zglaszam jej uczestnictwo .
Doglądam to forum już od kilku misięcy, i zauwazyłem, że ostatnio dobrym kandydatem na moderatora stał się Jedza. Nikt go jeszcze nie wytypował, a przecież wszystkie warunki spełnia.. Dlatego uważam, że jaknajbardziej nadaje się do objęcia tej posady...
Na ostatnie głosy czekamy do jutra, do godziny 12 rano. Wyniki zostaną ogłoszone, najprawdopodobniej o godzinie 15[Wszystko może się przeciągnąć do nawet 17, za kłopoty z góry przepraszamy]
Pozdrawia Administracja DB MW.
edit:zamykam
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein