Po kilku godzinach rozmów, Kongres Plenarny Komitetu Centralnego doszedł do wniosku, że żaden z kandydatów, nie jest odpowiednim userem na stanowisko moderatora. Jednak, że, mamy już wielu aktywnych(udzielających) się użytkowników, a Mod-Team, nie radzi sobie, zdecydowaliśmy się wybrać osobę, która nie była podana do Naboru.
Osobą tą jest Siwaa. Administracja, przeglądała jej wypowiedzi i uznała, że jest godna nosić rangę Moderatora. Mamy nadzieję, że dobrze będzie wywiązywać się z nałożonej na nią prace.
Pozdrawia Administracja DM MW.
(W tym temacie, możecie komentować nasz wybór, jak i składać gratulacje dla Siwyy)
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
Fajnie ze zostala modem zostala Siwaa bo na pewno przyda sie nam na stronie jakas kobieca ręka xD Gratulacje . Zycze Ci zebys nie musiala usuwac zbyt wielu glupich postow
Szczeże mówiąc to niespodziewałem się tego, bo dawno Siwaa niewidziałem, ale uważam że zasługuje na miano zostania modem. Pisze rozwinięte posty i co najważniejsze sensowne. A tak wogóle jak już Jedza wspominał przyda się kobieca ręka, ponieważ kobieta na wszystko z innej strony patrzy inaczej niż mężczyzna. A więc gratulacje zostanie nowym modem no i oczywiście życzę POWODZENIA.
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Chciałbym SERDECZNIE pogratulować Siweej objęci roli modernatora strony, do tej funkcji potrzeba osoby żetelnej i pracowitej a uważam [kierując się postami - szczególnie tymi starszymi ponieważ mało jest jej nowszych postów] że ona spełnia te wymagania. Jeszcze raz gratuluje Siwaa
Wiem, że kilka osób ma do mnie pretensje odnośnie, Naboru Moderatorów. Powiem Wam tyle. Coraz więcej osób, ma dostęp do sieci, Neostrada robi coraz większy biznes, na jeleniach, który wierzą w bajki telekomunikacji polskiej. Coraz więcej dzieci, za pomocą Neostrady, zaczyna udzielać się na forach. Robi się chaos, raban, co raz większe nieprzyjemności, dla Administracji. Właśnie te dzieci, starają się objąć poważną funkcje jaką jest Moderator. Gdy im się to nie udaje, - zaczynają wyżywać się na "serwisie"(na myśli mam userów, a nawet moderatorów, i administratorów). Bez obrazy, ale masę przykładów, można znaleźć na naszym stronie. Jest jednak wiele osób, które szanuje, uważam, że zasługują na miano autorytetu-usera, i to właśnie z nich, (jeżeli następny nabór się odbędzie) będziemy wybierać osobę opiekującą się forum. I proszę się nie kłócić, bo nie mamy zamiaru prowadzić wojen z dziećmi neo...
Pozdrawiam
Zamykam.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein