Wszystkich, którzy jeszcze nie czytali nowego regulaminu, radzę to zrobić!
Zachęcam również, to spojrzenia na temat FAQ, można się dzięki niemu dowiedzieć kilku rzeczy odnośnie pracy forum.
W owym wątku, macie możliwość skomentowania nowego zbioru zasad strony Dragon Ball MW.
Dodatkowo, postanowiliśmy, że do administracji dojdzie aktywny user zayl. Działa on już na rzecz strony od kilku miesięcy. Życzymy mu owocnej współpracy z nami, jak i userami.
Pozdrawia Redakcja Dragon Ball Most Wanted.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
Ok przełamie pierwsze lody i napisze pierwszego posta zaraz po Mayday . A więc zaczynam .
Oświadczam, że zapoznałem się z nowym regulaminem i jestem z niego zadowolony, ponieważ nie widze w nim żadnych błędów i jest w nim wszystko co potrzeba.
Chcę też pogratulować nowemu grafikowi - Zayl'owi i sądze, że to dobry wybór, ponieważ pomagał on użytkownikom i pomaga, a najwięcej to chyba mi . Oprócz tego działał na rzecz strony : zrobił świetną sygne w redakcji oraz zrobił nowe logo. Jego prace są bardzo przemyślane i jak zawsze wykazuje się pomysłem. A więc jeszcze raz gratuluje i rzycze dobrej pracy z redakcją zarówno jak z nami - userami.
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
cóż ja również gratuluję zaylowi ale chyba zostane prorokiem bo 2 -3 godziny zanim został członkiem redakcji mówiłem mu że kiedyś zostanie tym grafikiem . co do regulaminu to teraz już jest all OK gdyż wcześniej się "bałem" że sygne będzie trzeba zmieniać choć w sumie to i na dobre by wyszło bo zawsze to jakiś malutki trening z PS.
Przeczytałem również FAQ i myślę, że będzie to pomocne dla niektórych użytkowników forum. Zayl tez mi troszkę pomógł ale to raczej dawał mi linki co mam ściągnąć więc nic konkretnego ale co do stronki to trochę uczynił więc myślę że będzie wam pomocny i nam userom również.
co do regulaminu i FAQ'u to pierwszy raz mam wrazanie, są one przemyślane i klarownie spisane. Pozatym chciałbym podziekowac wam chłopaki [EDIT : I DZIEWCZYNY ] za wsparcie i możliwosć zaprezentowania moich umiejetności bo nomen omen gdyby nie wy i wasze prośby pewnie teraz nie miałbym zielonego kolorku tak więc dzięki! Mam nadzieje że jeszcze będe mógł wam pomóc i was nie zawiode w tym co będe robił.
Ja też się zapoznałam z nowym regulaminem... i muszę przyznać że mayday wszystko pięknie, łanie opisał (gratulacje). Mam nadzieję że teraz nowym użytkownikom będzie o wiele łatwiej (ja też się czasem gubie) ^-^ . No i jeszcze chciałabym pogratulować Zaylowi i życzyć powodzenia