Znalazłem(Może juz znacie tą metodę ale wolałem napisać) sposób pobierana dragon ball bez ograniczeń Po prostu ściagnijcie sobie program o nazwie FlashGet. I wtedy mozna normalnie pobierac kilka(niesprawdziłem jeszcze max.ilość plików do pobierania na raz)Dragonów na raz odcinków Dragon Ball na raz. Miłego ściagania.
Nawigacja--->menu---> Sposób na MU... A tak apropo tą informacje mogłeś podać w Shoutbox a nie zakładać nowy temat (ale to tak na marginesie). I jeszcze jedno... Jeśli chciałeś ten temat umieścić to powinieneś go umieścić w innym dziale np: Hyde Park.
Jest wiele skutecznych i nieskutecznycg sposobów na MU. Ciesze się że znalazłeś swój sposób i mam nadzieje że będzie długotrwały No i dziękujemy za informacje ^-^
tak ale może byś opisał troszkę dokładniej co trzeba wykonać w celu nieograniczonego pobierania. bo mnie to nie działa ale flahgeta mam już za 2 miechy bo nawet z limitami pobiera szybciej niż normalnie przez MU. A ten dział to rzeczywiście żeś umieścił w najmniej oczekiwanym miejscu ale z resztą i tak jakiś przedstawiciel redakji powinien to przenieść