Mam taki problem gdy chcę pobrać db gt z waszej stronki pisze "Niestety cała szerokość pasma jest obecnie zarezerowana dla klientów posiadających konta Premium. Darmowe pobieranie plików będzie dostępne po upływie 11 godzin.
Pracujemy obecnie nad zwiększeniem przepustowości dla użytkowników niepłacących. Przepraszamy za utrudnienia.
Zespół Megaupload"
Próbowałem waszych poradników i NIC
A wyobrażasz sobie zapisywanie wszystkich 64 odcinków, na innym serwerze? Ponad 3 dni, pracy.. Ja mam w przeciwieństwie do wielu tutaj, dużo nauki, matura itd.. Administracja nie ma czasu, może w wakacje się z tym pobawię, tymczasem, sorry woodzu..
A na MU, nie ma sposobu...
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
Hmmm coś takiego tu występuje jak korupcja . UWażam tak ponieważ są ludzie którzy wykupiuli sobie konta premiumi sobie pobierają . Ale każdy musi z czegoś żyć wieć to może sposób na zarabianie kasy
Przecież i tak jak jest download witch premium to czeka sie pare godzin i już a poza tym ci co tak piszą że może gdzie indziej by te odcinki zuploadować nawet nie zdają sobie z tego sprawy ile to czasu zajmuje;p
jak ktos ma szybie lacze to wchodzi sobie na jakas strone daje przegladaj potem odcinek,potenm upload i czeka pol godziny,wtedy moze uczyc sie,segregowac faktury,strugac krasnale z drewna,grac,bawic sie z psem,konsumowac posilek powiedzmy posiweci na upload 2 godziny i juz sa 4 odcinki!jesli niema chetnychj do tego to prosze mi podac storne gdzie moge zamiescic te odcinki ktore mam
Tylko w tym problem, że prędzej umrzesz, niż zapiszesz na jakimś serwerze wszystkie odcinki.. Oblicz sobie, ile godzin, zajmie Ci uploadowanie wszystkich serii.. Ja sobie nawet nie wyobrażam.. Jeśli jesteś chętny, zamieść wszystko co posiadasz...
Powodzenia życzę..
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
Cholercia ja nie lubię megaupload przez właśnie te limity
a czekać parę godzin nie chce ,więc jak na pewno chcesz
się z ty pieprzyć Gumisiek to byłbym wdzięczny