Wiec ja mam wsumie pytanie a nie propozycje mianowicie chodzi mi o punkty jak mozecie mi powedziec mozna je dostawac tylko za posty i tematy czy sa jeszcze jakies zrodla z ktorych mozna otrzymywac punkty ??
tak pkt można zdobywać za pisanie artykułów recenzji, uploading, i może w niedalekiej przyszłości konkursach
Arty można pisać o wszystkim związanym z db, a czego nie ma do tej pory na stronie. Tylko żeby te pkt dostać potrzebna jest akceptacja tego owego artykułu przez s.admina czyli mnie
A to jest bardzo trudne, bo na DragonBall MostWanted stawiamy na orginalność , jakość , no i w pewnym stopniu na ilość.
jeszcze jedna rzecz , praca powinna być poprawna stylistycznie oraz merytorycznie, z ciekawymi obrazkami ,własnoręcznej roboty. No i jest jeszcze jedna rzecz którą musi wiedzieć każdy, kto chciałby dostać pkt za swojego arta
NIE TOLERUJEMY LAMERSTWA
jeżeli zobaczę że nadesłany artykuł jest zlamowany z innej strony warn
no i to by było na tyle
Powodzenia
mam kilka pomysłów na arty ale jest mały klopot niewiem za pomocą jakiego programu i wogule jak przesłać jeśli ktoś mi w tym pomoże i powie mi jak to sie robi możecie liczyć na ciekawe arty w niedalekiej przyszłości a co do lamerstwa bez obaw ja jestem rysownikiem i mam ok 600 rys db ale niemam skanera
Ja mam pomysł na zrobienie nowego działu pod nazwą Teledyski , ponieważ lubie robić teledyski . Jeszcze jakby ktoś tapety robił było by GIT , lepszej strony niepotrzeba .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_