Hmmm zobacze co sie da z tym zrobic , jak narazie to m@ster, szukal jakis lepszych serverov, najlepszy bykl sexupload mial 500mb maxD:
I to jest jakbysmy zaczeli, a jak narazie to chyba nie ma za bardzo sensu, bo tego nikt nie sciaga, i pewnie by bylo tak ye zanim bym zuploadowal 100 odc to 1 juz by wygasl, moze jak bedzie wiecej luda, albo sie jakis multimen chetny trafi to sie zacznie dodawac odcinki
zawsze moge pomóc z uploadingiem odcinków mam wszystkie serie, kinówek nie mam bo skasowałem(słabe wersje), dla mnie obojęne jaki serwer nie mam problemów z żadnym(limit na Polske da sie obejść).
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
zmiencie serwa z megaupload, na cos innego nie wiem no np; bigupcrew, i dodajcie wiecej odcinków DB DDD ogólem wg. mnie stronka działa spoko, podoba mi sie, wkręcam się....pokój yo ;]
dajcie spokój z tymi zmianami serwerów bo wydaje mi sie że gdyby ten serwer był aż tak straszny to by go Mroov nie wybrał pozatym prawdziwy FAN DB poczeka i chyba wszystkie serwery maja jakies wady i jeszcze nalezy dodac że uploading odcinków tez pochłania troche czasu więc dajcie spokuj takie jest moje zdanie
Ja nie ściągam odcinków DB ;] ale ściągam kinówki i tez mam czasem problem z Mu, po ściagnięciu 1 partach (zazwyczaj są 3) to żeby ściągnąc następną musze poczeać jakieś 3h, i tyo własnie mnie troche wkurza w MU, ale karzdy serwe ma swoją wade jak to powiedział gowegetassj5 ;]
Junor trohe więcej jakbys mógł napisać o tym serwie, nie znalazłem, ile tam przetrzymuja pliki itd, wiem ze nie ma limitów przynajmniej tak jest napisane i max 350Mb, na próbe kinówke tam wrzucę i sie zobaczy.
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Ja mam taki problem , że po ściągnieciu ze 100odcinków mam tak serwer opużniony , że ku... niechce sie wierzyć zawsze ładnie pieknie 60kb/sec czasami mnie itp , a teraz 3kb/s jak jest to dobrze . Ale już niemusze ściągać bo mam już wszystkie no prawie wszystkie 19 brakuje odc 8z serii db i 11 z seri z , ale dam se jakoś rade .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_