Tak ostatnio patrzę na stronkę i sobie myśle: "Coraz mniej tematów do pisania..."
Coraz mniej osób pisze w tematach związanych z DragobBall. Więcej postów piszecie w tematach które nijak nie mają nic wspólnego z Dragonem. Rozumiem że jest Hyde Park i subfora tematyczne na przykład o muzyce, ale bez przesady.
Do myślenia dały mi tematy o innych anime. W końcu nie samymi smoczymi kulkami człowiek żyje A nie można bez końca pisać o bajce której ostatni odcinek wszyscy widzieli parę lat temu... Po prostu od jakiegoś czasu tematy się powtarzają a połowa (wiem wiem przesadzam) postów wygląda tak: "Masz racje też tak uważam" albo "No co ty to przecież jest na odwrót". Czyli łamanie regulaminu (którego de facto chyba nikt nie czyta...)
No więc mój pomysł jest taki:
Rozszerzyć tematykę stronki trochę bardziej i dodać jakieś inne anime.
Można by zrobić ankietę wśród userów jakie to ma być anime.
Stopniowo można także powiększać zawartość o inne anime itd. itp.
Co wy na to???
Wpisujcie się jeśli jesteście chętni (mile widziane jakieś propozycje i takie tam bzdurki )
Okej to by było na tyle. Dziękuja za uwagę i do usłyszenia (przeczytania??? )
I jeszcze pozdro dla każdego kto przeczyta mego posta w całości
Jednym Bozia dała rozum a innym opcję EDIT sesesese
no ja wam powiem ze jestem na tqk i to bardzo sam zauwazylem ze ta stronka nie przesadzajac troszke "wygasa" pare tygodni temu to jeszcze mi sie palilo zeby cos popisac na mw a teraz ja tylko wchodze to nic ciekawego i nowego nie moge znalezc wiec jestem bardzo za twoim pomyslem mysle ze mozna by zaczac od naruto pozniej pocemony itd pozdro
masz mój głos i dzieki za pozdro bo przeczytałem do końca co do regulaminu to ja musiałem sie już kiedyś z nim dobrze zapoznać ponieważ miałem 3 warny w 4-5 moich pierwszych dni na forum i teraz naprawde staram sie pisać wyczerpujące odpowiedzi lub tematy. cóż ja sie zastanawiam czy można by było wrzucić odc zgrane z jetixa lub Hypera ??
Ja się w pełni zgadzam z tym, ponieważ na forum już niema nic do pisania oprócz zagadek .... Odnośnie regulaminu to go nieraz czytałem, ale czasami się człowiek zapomnie i coś żle zrobi tacy są ludzie. W końcu człowiek uczy się na blędach . A więc ja bym chciał, aby były odcinki anime Bleach, ponieważ wszystkie inne anime są już na tej stronce. I dzięki za pozdrowienia Modest, bo już poraz któryś z koleji czytam twojego posta i też Pozdrawiam .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
nawet jeśli wpisze się sporo osób to i tak wszystko zależy od Mroovstera.
Hmm, dla mnie szczerze pomysł jest ok.
Ale kto niby miałby pisać te nowe arty skoro do pisania o db nie ma chętnych, albo lamują z innych stronek lub Wikipedii.
Jeśli chodzi o propozycje anime, to jeśli na stronce znajdą się pokemony digimony lub czarodziejki z księżyca to ja się wypisuję
Ostatni nawet gadałem z adminem o zmianie nazwy strony, bo jeśli pojawią się na niej artykuły o innych anime to juz to nie będzie stronka o DB, czyli Dragonn Ball Most Wonted dopada. Może Anime Most Wonted, lub cos w tym stylu.
Także zastanówcie się kto to wszystko zrobi, redaktorów nie ma(nie ma komu pisać artów), ja tylko czasami sprawdzam to co napiszecie.
Więc ja to widze tak:
1. trzeba zebrać osoby które by się zajęły, danym animie, pisałyby o nim arty info itd.
2. potrzebna osoba która by to wszystko sprawdzała, nie chcemy aby ktos nas posądził o lamerstwo.
3. trzeba sprawdzić wiedze osób które by się tym zajmowały.
4. i pewnie jeszcze wiele rzeczy które przegapiłem.
Anime w który ja wykazuję dość dużą wiedzę i mam odcinki, filmy(oprócz GTO):
Saint Seiya, Vision of Escaflowne, Golden Boy, Cowboy Bebop, GTO(słabiej), Slayersi
Filmy Fainal Fantasy (wszystkie 5 + jeden nieoficjalny dodatek)
Film Ghoust in the Shell-Innocente
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
hmmm... ja w weekendach mógłbym zająć sie pisaniem artów o naruto jeśli o to chodzi, trzeba by jeszczed znaleźdź kogoś od bleach'a wg mnie no i od opisów filmów np ghost in shell itp
EDIT:
nie zakończyć tematu a stworzyć kilka nowe, a jeśli w dodatku strona posiadałaby download w postaci odcinków innych anime prócz db i ss to już sukces mórowany
Po przemyśleniu tego to całkiem inaczej wygląda, bo dużo w tym pracy trzema zmieniać nazwe linku stronki itp. Do tego trza jakąś ekipe zebrać, aby pisała arty, które będą spełniały wymagania Mroovstera. Ja tam arty mogę pisać i będę sie starał, lecz wątpie, aby Mroov się zgodził chodż są szanse. Do tego jest 1 grafik , a będzie potrzeba więcej grafików i nietylko . Ja tam zrobię wszystko, aby ta stronka się rozwijała . Bo w prawdzie mówiąc teraz na forum niema na prawdę o czym pisać. Jedyną rozrywką jest czat co się nigdy praktycznie niesprawdza, bo niemożemy się zebrać :/ zawsze cos komus wypadnie. Ale mi tam zawsze zostają zagadki dla rozrywki na tej stronce i rozmowa choćby w tym Shoutboxie z zajefajnymi użytkowinikam, których niema takich na innych stronkach o Db i nietylko, wieżcie mi .
Lecz nadal moja odpowiedż brzmi TAK .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
modest napisał/a:
No więc mój pomysł jest taki:
Rozszerzyć tematykę stronki trochę bardziej i dodać jakieś inne anime.
Można by zrobić ankietę wśród userów jakie to ma być anime.
Stopniowo można także powiększać zawartość o inne anime itd. itp.
Narazie wystarczyłoby w zupełności jedno anime. Jestem przekonany że dzięki temu zyskalibyśmy sporo nowych userów a wśród nich napewno znalazliby się tacy którzy by chcieli i mogli zasilić szereegi redakcji.
Jednym Bozia dała rozum a innym opcję EDIT sesesese
jedno anime?? już jest Saint Seiya, a jak będzie głosowanie to pewnie wygra Naruto, Bleach, chociaż może i GTO miało by szanse, ale z odcinkami cienko w GTO bo w Polsce jest licencjonowane.
Spróbować nie zaszkodzi.
A tak w ogóle to gdzie Mroovster jest??
Edit: A więc tak jeśli jest ktoś chętny do pisania artów o Saint Seiya to zachęcam i niech mi podrzuci (jakoś się zgadamy) ja przeczytam i sie zobaczy, za arty umieszczone na stronce są oczywiście ptk. a jeśli ktoś wykaże się to może nawet do redakcji trafić.
Ale ostrzegam przed kopiowaniem , znam najlepsze polskie stronki z tym anime i Wikipedię też, żeby nie było nieprzyjemniości.
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "