Jaki jest wasz najlepszy styl ?
Czy wolicie leniuchować na basenie, czy doskonalić swój ulubiony styl ?
Ja lubie leniuchować i kantuje na treningach razem z kumplami ile sie da... A mój ulubiony styl to motyl.
ja lubię pływać krałlem i nurkować a przede wszystkim ściemniać
bo w pływaniu najlepszy to nie jestem a nawet do bycia średnim mi brakuje no cóż lubie jeździć nad jezioro a morze mi sie już znudziło chociaż fajnie jest na fali to mieszkam 12KM od morza i już mnie to nie rajcuje.
Qiara motyl to także mój ulubiony styl
A pływać lubię. A nawet bardzo xD Poprawia to sylwetkę i chroni przed krzywieniem kręgosłupa, (no, może zapobiega xD)
A moim ulubionym stylem będzie chyba raczej Kraul
A na "tereningach" kiedy je jeszcze miałem , to raczej doskonaliłem te swoje raczej kiepskie umiejętności pływackie
Ja uwielbiam pływać ;] na basenie, w jeziorach i w morzu pod i z falami , nie trenowałem niegdy pływania w klubie tylko z tatą który ma na to papiery ;], ale mam zamiar zapisac się do klubu pływackiego i nurkowego
Pływanie jest całkiem fajnym sportem. Można się przy nim neźle odbrężyć leniuchowaniem w wodzie lub trenować i doskonalić swój ulubiony styl pływania.
Co do styli to uwielbiam pływać wszystkimi i wszystkie je po koleji prubóje doskonalić. Lubię pływać najbardziej latem na otwartych basenach lub na jakiś jeziorach lub zalewach . Nad morzem tylko się opalam, ponieważ jak te kraby czy co to jest mnie gryzie to aż mnie vebra bierze i do tego różne inne morskie zwięrzęta pływają takie jak meduzy... czego nienawidze .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Ja rowniez jak zalozyciel tematu kantuje na treningach ale czasem sie przykladam i bardzo dobrze wychodzi mi styl plywania traul niewiem czy dobrze napisalem jak nie to mnie poprawcie
nie ma co rozpisałaś się ale wiesz masz już 3 warny... niedługo 4 i ban... więc lepiej zrób EDIT wszystkim swoim nieargumentowanym wypowiedzią ^-^ może jeszcze nie jest za późno
a co do tematu ja lubiłam kiedyś pływać jak byłam młodsza lecz teraz zrobiłam się leniwa i nie mam czasu Ale jak już jestem na basenie to chętnie prepłyne sobie kraulem i na pleckach ^__^