Wow jestes zajedwabisty ino powiedz ile osob liczy to wasze gim
Ja gralem w reprezentacji w szachy
We wszystkich szkołach, co roku
NO i mozez kilka razy na biegach
ja grałem w podstawówce i gim w noge i jeszcze nie skończyłem gimnazjalnej kariery i w tym roku mieliśmy turniej między klasowy to moja klasa zdobyła wszystkie tytuły od króla strzelców(ja)do najlepszego bramkarza ale to tylko głupie międzyklasowe rozgrywki
Ja głównie chodziłem na zawody w piłce nożnej jako napastnik lub bramkarz, bo jestem dobrze zbudowany . Oprócz tego pare razy wystąpiłem w siatkówce i biegach, lecz to teraz mnie to już aż tak nieinteresuje, lecz czasami lubię się odpręzyć przy tych sportach. Byłem też w tenisie stołowym zajołem 1 miejsce wiekowo w moim mieście. No i wystąpiłem też w tenisie ziemnym, ale dałem taka plamę, że makabra .
Ja gralem we wszystkich zawodach ktore byly organizowane w podstawowce a w gim to trenuje siatke bo jestem klasie sportowej o profilu siatkarskima w noge i kosza tez gram
Ja gram w reprezentacji szkolnej tylko w piłkę nożną od podstawówki po teraz, czyli szkołę średnią, ponieważ najlepiej w to gram (trenowałem od 6 roku życia od 18 w różnych klubach, a teraz grywam tylko rekreacyjnie)
Ja grywam w siate od 4 klasy podstawowki do dzisiaj czyli 3 sredniej.No mozna powiedziec ze mam juz takowe doswiadzczenie w tej dziedzinie sportu Wg mnie ten sport jest najlepszy, gdyz wystarczy ze jedna osoba cos zepsuje i punkt dla przeciwnika, gra bardzo zespolowa
Ja trenowałam kiedyś unihokeja ale znudziło mi się to i wyszłam z prawy : ) teraz jestem na dobrej drodze jeśli chodzi o siatkówke ale nie wiem co z tego będzie ^___^
Ja gram w reprezentacji szkolenej . Gram w : kosza piłkę ręczną oraz nożną . Lubie te sporty ponieważ jestem w nie najlepszy ze szkoły to chyba oczywiste
www.imperialanime.yoyo.pl . LOGUJCIE SIĘ I WIERZCIE W ADMINÓW