Jaki twoim zdaniem jest najlepszy klub piłkarski w europie..???
Ja osobiście nie mam zdania który klub jest magnatem Europejskiej piłki..ale jęsli znasz klub o dużym budrzecie, dobrej bazie treningowej i z doskonałym menagerem...wypowiedz się......nie musisz go lubieć..po prostu napisz prawdę..
Manchaster United a dlaczego chyba wszystkie powody wymienił kaczor więc chyb nie musze nic pisac.
No i oczywiście Wisła Kraków jestem jej kibicem od 9 lat czyli to dosyc sporo kiedyś jak byłem mały to kibicowałem Widzewowi Łódż czemu nie wiem nie pytajcie
moje to zdecydownie Inter ponieważ poprostu go lubie i gra tam ądriano jeden z moich ulubionych piłkarzy a Barca jest poprostu świetna w grze a Ronaldinho i Eto to niezły duet
Kiedy uwazalem real madryd za najlepszy klub w europie ale teraz moim zdaniem zszedl na psy marnuja takie talenty jak Robinho czy chociazby sergio ramos Wydaje mi sie ze w aktualnej chwili najlepszym klubem pilkarskim w europie jest manchester utd. poniewaz graja oni efektywna i ladna pilke i sa pierwsi w tabeli premier league mysle ze to oni zdobeda w tym roku puchar ligi mistrzow
Dla mnie najlepszym klubem jest Wisla Krakow niewiem dlaczego ale ich lubie zadne tam zagraniczne kluby mnie nieinteresuja ten jest Polski ojczysty, dobry i za to go lubie
jak dla mnie najleczpy jest AC Milan, w sumie od zawsze uwielbiałam ten klub choć by dla tego co napisał Chibi Trunks SSJ, po za tym mój ulubiony piłkarz tam gra xD <Kaka'>