co sadzicie o tych zawodach i kt jest waszym faworyem oprucz oczywiscie pudzianaP wiec tak ja uwielbiam te zawody a moim faworytem po pudzianowskim jest Slawomir Toczek i Dymek
no ja też to lubie i oczywiście pudzian rulez ale fajnie było jak obydwaj bracia Dymkowie występowali drużyna polski nie do pokonania dla reszty świata
PS. fajne czasami jest też coś takiego jak spór miast czy walka miast dokładnie niepamiętam nazwy ale chyba wiecie o co chodzi
Strong Man to fajny sport . Trzeba być wytrwałym i trza ciągle ćwiczyć. Lubię sobie popatrzeć w telewizji jak Pudzian deklasuje wszystkich . Moim idolem oczywiście jest Mariusz Pudzianowski, a zaraz po nim Dymek. Oprócz ich lubię także Toczka . Ale najlepszy jak już Kakashi wspomniał jest Brolly. Jak by jego mięśnie zobaczyli to by im szczeny opadły . Świetne te nowe bajery (Smiley'e) .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Strong Man jest fajne. Te wszystkie konkurencje, czasy zawodników różnią się minimalnie. Adrenalina...(nawet dla tych co oglądają to w TV) Ale od tego bardziej lubie oglądać takie zawody kobiet xD
Zawody są to ciekawe i trzymają w napięciu mają ciekawe konkurencje po Pudzianie to najbardziej lubię Toczka i Dymka są to według mnie najlepsi zawodnicy.
no no fajnie sie to oglada, raz czy dwa bylo w okolicznej miescinie i jeszcze fajniej sie to na zywo ogladalo, pudzian z nich wszystkich najlepiej wyglada, nie jest taki "ulany" tylko przypakowany jak kulturysta
Fajne do oglądania ale chciaż chyba zaprzeczenie całej idei sportu bo w sporcie do wszstkiego się powinno dochodzić samemu ewentualnie z trenerem a nie przez jakieś prochy