oczywiście Małysz choć już na niego tak nie licze jak 3 lata temu czy 4 lubie skoki
PS. WIDZIELIŚCIE JAK WCZORAJ BRUTALNIE JEDEN SKOCZEK UPADŁ CHYBA JAN MAZOCH ALE CZEGOŚ TAKIEGO TO NIGDY W SKOKACH NIE WIDZIAŁEM A ILE KRWI BYŁO KOŁO NIEGO JAK GO ŚCIĄGALI NORMALNIE MASAKRA
Lubię każdego skoczka, za odwagę w tym co robi. Ja nigdy bym nie wszedł nawet na skocznie, a co dopiero z niej wyskoczył.
Sport ogólnie fajny, ale dla ludzi "nadnormalnych"^^.
Ps. Macie racje biedny chłopak
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
Skoki Narciarskie to fajny sport, ale go nieuprawiam . Lubię sobie pooglądać go w telewizji, a szczególnie wtedy, gdy Adamowi Małyszowi wychodzą skoki . Oczywiście moim idolem jest Adam Małysz, ale lubie też Simmona Ammana. Osobiście wolę Snowboard, ale i tak niezabardzo uwielbiam zime .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
no to ostatnio mu wyszły bo wygrał chyba w tamtym tygodniu a ten czech podobno sie już dobrze czuje(tzn żyje i niejest źle czyli jest szansa że jeszcze bnędzie skakał)
Ja nadal wierze ze Malysz zacznie oddawac dobre skoki choc byly momenty zachwiania. Dzisiaj ogladalem turniej druzynowy i szczerze mowiwac Malysz w miare dobrze sie zaprezentowal, chociaz mogl oddac 1 skok troche lepszy a co do reszty ( glownie do Mateji) to nie chce sie wypowiadac ,jego to juz nie powinni brac na takie imprezy zimowe skok o dlugosci 92 m to tragedia
Ja kibicuję oczywiście Adomowi Małyszowi ponieważ jak wszystkim wiadomo jest to najlepszy Polski skoczek w historii i jedne z najlepszych na świecie pod wzgląędem zwycięstw w pucharze świata tylko Matti Nykanaen jest lepszy no cóż to kolejny dowód na potwierdzenie słynnej tezy Polak potrafi życzę mu jak najdłuższej i najwspanielszej kariery