Eee Goku, a co ma wielkość do znaczenia? I jeżeli nie jeździłeś na żadnym sprzęcie, to się nie udzielaj, bo nie masz o tym zielonego pojęcia. Jednak wracając do tematu: Uprawia snowboard, jeżdżę od ok. 11 lat, i powiem, że nigdy nie zwątpiłem. Podoba mi się ten sport, byłem na kilku imprezach, zdobywałem miejsca na podium... Gdy byłem mały nie podobały mi się 2 deski na nogach :]
Pzdr.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
mówiąc szczerze ani to ani to. Czemu? bo nie cierpie zimy... no a jeśli tak miałbym wybierać to narty... wodne w tropickach gdzie dziewczyny noszą bikini a temperatura nie schodzi ponizej 30 stopni...
Na snowboardzie jeżdżę od niedawna. Drugi sezon w zasadzie, świetna sprawa. I osobiście uważam, że jest to naprawdę fajny sport i sposób spędzenia wolnego czasu, zwłaszcza ze znajomymi.
Na nartach nigdy nie jeździłam, po prostu mnie nie pociągały i dalej nie wywierają na mnie jakiegoś specjalnego wrażenia. No cóż, kwestia gustu...
Osobiście to wole Snowboard, ponieważ uprawiałem ten sport i od czasu do czasu jeszcze go uprawiam. Snowboard to świetna sprawa i można się przy tym nieżle wybawić lub jak kto woli wyszaleć . Nieumiem jeszcze bardzo uwolucyjnych tricków, ale coś tam potrafie. Jakoś się tam kombinujei zawsze coś wyjdzie . Narty też są luuz, ale tylko Skoki Narciarskie inne sporty z tym mnie nieinteresują. Ale tak wogóle to ja nieprzepadam za zimą, ponieważ jestem przyzwyczajony do ciepłych klimatów .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Ja jeżdze na snowboardzie od 7 lat i kocham zimą poszaleć na stoku ^____^ a szczególenie ze znajomymi jak wyjeżdzam w ferie : D Ja tam lubię zime ponieważ i tak jest mi ciepło : D ^__^
Oczywiście Snowboard nie ma porównanie z tym pędem powietrza,szybkością wiatru i małą adrenaliną super przeżycie za każdym razem jeszcze jak się zjeżdza z dosyć wysokiej stromej góry żeby utrzymać balans trudno wiele razy się przewracałem
JA tam wole Snowboard ponieważ jes fajny szybciej sie jedzie . A zanim nauczyłem się jeździć to wiele razy sie wywaliłem i mnie do dziś niektore części ciałe bolą . Po tych przeżyciach zamnieniłem deskę na dwie czyli narty.
Ja wole snowboard, bo narty dla mnie sa nudne a na snowbordzie mozna sobie fajnie poskakac itd. na snowbordzie jest trudniej jezdzic i jest wieksza adrenalina jak sie jedzie w kogos albo w male dziecko ktore chcesz ominac