Na MTV emitowane są rózne "bajeczki" ktore raczej nie są dla dzieci lub osób o słabych nerwach Happy Tree Friends jest jedną z nich ... co o niej sądzicie??
Moim zdaniem jest beznadziejną kreskówką nie mającą morału a do tego obrzydliwą i bezsensowną. Jak dla mnie nie jest ani śmieszna ani cokolwiek innego. Poprostu dno jak odtąd do księżyca i spowrotem. Bo niby co fajnego jest w takiego rodzaju ,,bajeczkach"?
Keioken napisał/a:
bla bla"bajeczki"ktore raczej nie są dla dziecibla bla
hmmm i oglądasz? <napinka>
Happy Tree Friends to IMO rozrywka na 20-30 minut. Ponieważ dłuższe obcowanie z tymże tytułem powoduje nieodwracalne zmiany w psychice
Dla mnie jest to świetny przykład jak można w bardzo prymitywny sposób rozbawic do łez człowieka (akurat w tym przypadku mnie :) ).
Niektóre motywy rują beret równo z trawnikiem. Np gdy łosiowi [kur... jak zawsze nie mogę sobie przypomnieć nazw/imion akurat gdy to potrzebne] noga utkwiła pod drzewem a ten...no właśnie. Polecam sprawdzić ;D
No dobra kończę ten wywód bo i tak większość dzieci które tu zajrzą wystraszą sie tego miliarda literek i napiszą
Według mnie to powinna lecieć na 1 zamiast wieczorynki Ta bajeczka jest masowa Lubie ją bo pokazuje jak łatwo mozna sie "nadziać" na nieszczęscie :P A to z Łośem i drzewem jest rozbrajające :lol:
Keioken napisał/a:
nia każdemu musi się to podobać ale to z łosiem (niezdarek) któremu noga utkwiła pod dzwewem było dobre
spamerek hio hio
Czy zna ktoś bajki podobne do HTF? Ale inne niż South Park, Family Guy czy (o zgrozo) Włatcy Much (nie pamiętam jak to się pisze, nie mam pamięci do błędów ortograficznych<moralizator>)