DragonBall MostWantedDragonBall MostWantedDragonBall MostWanted DragonBall MostWantedDragonBall MostWantedDragonBall MostWanted DragonBall MostWantedDragonBall MostWantedDragonBall MostWanted
Strona głównaForum

DownloadRegulamin

Logowanie
Login

Hasło

Zapamiętaj mnie

Nawigacja
Menu
  Strona Główna
  Forum
  GTW [DB MW Team]
  DBHU-Poradnik
  Kontakt
  System Rang
  Sposób na MU
  TOPLISTY
  Toplista ^^DBMW^^
  Great Contest
  Ciekwe linki

Info
  Akira Toriyama [NEW]
  Bohaterowie DBZ
  Cenzura w DB
  Drużyna Bardocka
  DragonBall AF
  Formy Frezera
  Liczby w DB
  Majin
  Saiyanie
  Spis Odcinków DB
  Spis odcinkow DBGT
  Spis odcinków DBZ
  Transformacje Saiyan
  Życzenia

Multi
  Animacje
  Dragon Fall
  Filmy
  Gry
  Manga
  Neko Majin
  Darker Than Black (Nowy)
  Odcinki DB
  Odcinki DBZ
  Odcinki DBGT
  Dragon Ball GT DVD-RIP PL(Nowy)
  Odcinki DB QS
  Dragon Ball Z UNCUT DVD-Rip
  Death Note
  Odcinki Devil May Cry
  Cowboy Bebop
  Elfen Lied (Nowy)
  Golden Boy
  Naruto
  Naruto Shippuuden
  Saint Seyia
  Slayers
  Teledyski
  Vision of Escaflowne
  Yaiba (Nowy)

Free
  Sygnaturki

Recenzje
  Golden Boy
  Shaman King
  Dragon Ball Z Special 2: The History of Trunks
  Dragon Ball Z: Cooler Revenge
  Tekkaman Blade(Nowy)

Zobacz Temat

DARMOWE ODCINKI NARUTO i DRAGON BALL | Forum | Komputery
Autor RE: Jakie gry się wam podobają??
~Junior
Użytkownik

Dodane dnia 05-11-2006 17:00
Ja uwielbiam gry RPG. A jeszcze jak się dowiedziałem o grach typu MMORPG to byłem już w siódmym niebie smiley Lubię też czasem popykać sobie w sportówki takie jak FIFA, FIFA Manager, Football Manager smiley

Zapraszam na http://kageisthedream.i-forum.pl
Wyślij Prywatną Wiadomość
~morelowy
Użytkownik

Dodane dnia 24-11-2006 11:56
Disciples II - Powrót Galleana,Disciples II - Bunt elfow no i wszystkie gierki tego typusmiley pozatym bardzo lubie Diablo2 ale to juz starsza grasmiley
7357265 Wyślij Prywatną Wiadomość
~Jedza
Użytkownik

Dodane dnia 14-01-2007 11:52
Ja na pierwszym miejscu mam Counter-Strike : Source
Pozniej kolejno Diablo II LoD ( w oczekiwaniu na trojke smiley), WoW, Max Payne, Total Overdose , MUOnline i .... to by bylo na tyle .

EDIT Sql a grasz w 1.6 czy Source? A moze CZ ?

Edytowane przez ~Jedza dnia 18-02-2007 15:21
2978753 Wyślij Prywatną Wiadomość
~mayday
Moderator

Dodane dnia 14-01-2007 19:13
Cóż mam bardzo wiele gier, które lubię i nigdy nie przestane do nich wracać.
Jedną z nich jest Fable - znakomite RPG, bardzo rozbudowane, twórcy włożyli w niego ogromną prace.
Drugą jest World of Warcraft - Choć płatna, jednak na tyle wciągająca, że niszczę sobie przez nią wyniki w szkolesmiley
Reszta? Wszystkie gierki które godne są uwagi.

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
Аукционный Дом Wyślij Prywatną Wiadomość
~Sql
Użytkownik

Dodane dnia 14-01-2007 19:43
U mnie trochę tych gier jest, najbardziej lubie strzelanki a szczególnie cs i Battlefield 1942, następnie są RPG ;] a z nich to ja bardziej Mu i Wow, Potem strategie smiley to Warcraft, lubie tez Need for Speed Most Wanted smiley

Sql - nie mylcie ze szkołą smiley
~Treyu
Użytkownik

Dodane dnia 14-01-2007 22:16
Ja osobiście lubie bardzo RPG, a najlepsza to Gothic (wszystkie częście). Lubie też gry online typu SilkRoad Online. Ze strategii Warhammer: Mark of Chaos i WH 40.000 Dark Crusade rlz smiley

KaKaroTTo smiley
5674097 Wyślij Prywatną Wiadomość
~Wariat
Użytkownik

Dodane dnia 22-01-2007 12:33
A więc mnie fascynują strzelanki, gry wojenne typu Counter-Strike lub Call of Duty, które mi się bardzo podoba. Lubię też bijatyki, choć rzadko zdarza mi się w nie grać. Warte grania też są gry strategiczne i RPG takie jak : Diablo II Lod, Heros (Wszystkie części), no i Word of WarCraft. Co prawda za grę w WoW trzeba płacić (choć da się na pirackich serwach grać), ale jest warta tego i Ci którzy ją zrobili się naprawde postarali i włożyli w nią mnóstwo czasu noi oczywiście pracy. Za grami przygodowymi nigdy nieprzepadałem i raczej niebędę przepadał. Zapomniał bym dodać, że podobają mi się gry samochodowe takie jak : Need for Speed Carbon lub Most Wanted. No podoba mi się od Gta 3 do najnowszej części, ale niewiem gdzię tą gre zaliczyć czy do Rpg czy gdzieś tam smiley. Hehe znów bym zapomniał dopisać, że interesują mnie gry sportowe typu Fifa (szczególnie 07) lub Skoki Narciarskie. Krótko mówiąc podobają mi się gry każdego typu z wyjątkiem gier przygodowych smiley.

Edytowane przez ~Wariat dnia 24-02-2007 15:14
8651053 Wyślij Prywatną Wiadomość
~zayl
Użytkownik

Dodane dnia 18-02-2007 15:19
no to u mnie lista będzie dłuuuuugaśna smiley
-Mortal Kombat [wszystkie a co tam smiley]
-Tekken 3 [w dalesze czesci dopiero będe grać]
- Gothic Trylogia
- Diablo I i II LoD [ ale HL nie zniose]
- Jak 3
- LotR Trzecia Era
- SW Battlefront
- Heroes III
- SW Jedi Knights Jedi Academy
- Final Fantsy [wszystkie, ale VII chyba najlepsza]
- Warhammer 40k
[najbardziej lubie bijatyki platoformówki i cRPG'sy ale strategiami też nie pogardze ale jak dla mnie gra musi mieć przede wszystkim coś takiego co każe ci zostać jeszcze chociaż godz przy kompie/PS2 no i bohater musi naprawde zapadać w pamięć smiley]

Requesty, prośby, zamówienia, kierować prosze na PW lub GG
Regulamin
TOPKA
tu zaczynaj szukać downloadu
www.google.com
zayl_lpm 9103637 Wyślij Prywatną Wiadomość
~modest123
Użytkownik

Ostrzeżeń:1
Dodane dnia 21-07-2007 23:22
A mi się ostatnio podobajom gry w ktorych jest dobra grafika i dźwięk i można się wczuć ale tak osssssssssstrrrrrrrrrrrrro po hu.ju fest. Najlepiej to jak sie w nocy gra na suhawkach to mozna sie wystraszyc serio serio

~Qiara
Użytkownik

Dodane dnia 11-08-2007 02:18
Najczęściej gram w Heros IV i Heros III. Chociaż... Moim zdaniem IV jest chyba najlepsza x3 Pare razy grałam też w Gothic II: Noc Kruka (czy jakoś tak) i w Morrowind. Tutaj nudziło mnie robienie różnych zadań, ja poprostu wole chodzić i rozwalać xD Heh, ale jak to dziewczyna nie obejdzie się równiez bez Sims'ów. Osobiście preferuje pierwszą serie. A jeśli chodzi o dodatki, Abracadabra jest genialna. Pomysł dodania magii do tej gry był świetny...

4628638 Wyślij Prywatną Wiadomość
~Miska
Użytkownik

Dodane dnia 11-08-2007 08:39
ja uwielbiam RPG,strategie i MMORPG.one maja taki nie powtarzalny klimat najlepsze z nich wedlug mnei to saga heroes,WoW,Dungeon Siege,Gothic i Baldurs Gate.No oczywiescie tez lubie Simsy tyle, ze ja wole droga czesc
#Goweg
Admin

Dodane dnia 12-08-2007 14:48
Moje granie w gry w ostatnie pół roku ograniczyło się do grania max 10 minut i to strzelając "statkiem kosmicznym" do fruwających, kosmicznych, złowrogich ... kurczaków ^^ "Chickens Invaders" ^^. Na ogól jak grać, to albo w strategię, albo Bijatykę (For team fan & browar ofkors ^^). Lubię jeszcze gry Anime... No kto by nie chciał samemu sobie "po-uczestniczyć" w losach naszych ulubieńców... Tylko, że wymogi mam dwa... platforma - PS2, oraz ... no żeby fajne było... ^^

Na ogół unikam wkręcanie się w granie, gdyż za bardzo czasem może wciągnąć... In The End życie jest za krótkie

PS. Jestem je w 100% poświęcić tylko dla Metal Gear Solid smiley

I Have Had Dreams That No One Else Could Have, I Have Thrown Away Everything That I Don't Need... Those Feeling i Can not Rid Remain In My Heart(s)... I still Have a Soul That Yearns for More... Love, Lies, Fear, people Pretension, Grief - I'm not so Weak...I'am Lost in Negative's ...I'm Trickster That Doesn't know Loneliness
3936213 Wyślij Prywatną Wiadomość
~patheoix ryuken
Użytkownik

Dodane dnia 26-08-2007 16:04
Ja bardzo lubie gre Tenchu jest to skradanka ale lubie tagże gry przygodowe i FPP ale gry w stylu Grand Theft Auto są też cooL
[b]

A dlaczego lubisz te gry?
Twój post nic nie wnosi do tematu, a więc jest uważany za spam
edytuj go do jutra , albo będzie WARN
[/b]

Edytowane przez ^Mroovster dnia 26-08-2007 19:36
9400025 Wyślij Prywatną Wiadomość
$misiek21elk
Uploader

Dodane dnia 26-08-2007 17:45
nie chce tu nikogo krytykować, ale wielu nie rozróżnia cRPG, od RPG ale to nie istotne.
Ja osobiście nie trawie Rpegów na PC nie maja klimatu i smaku.
Prawdziwy rpeg to na telewizorku jedynie można se pograć, ja przynajmniej mam taki sentyment.
A gry to jedynie czysta postać RPG typu FF(all części) Front Mision( turowy rpg), Xenogers- jak ktoś zauważył sa to tytuły na PSOne.
Piłka nożna to tylko PES wszystkie części 1 co wyszła na PSone aż do 3 na PC reszta nie przypadła do gustu.
na PC to jeszcze WarCraft Frozen Throne, LoTR BoM I, Medal of Honor.

Jestem graczem starej daty, mogę wymieniać tytuły ale niewiele one wam powiedzą. Teraz w nic konkretnego nie gram obecne gry nie mają tego czegoś w sobie, ale czekam aż wyjdzie jedna gra.

" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "

Najlepsze
kodeki
z problemami MU pisac na forum Wyślij Prywatną Wiadomość
~modest123
Użytkownik

Ostrzeżeń:1
Dodane dnia 26-08-2007 18:12
Misiu ja ciebię rozumiem ^^
nie ma to jak FF :]
a grałeś ty w Vanguard Bandits?
To takie podobne do FFtactics smiley

Co do PESa bym się kłócił smiley piąteczka była boska IMO. No ale niedługo 2008 będzie

Aha!
Na PSXie było ISS PRO 98. To był początek tej serii smiley
łoooo O.o ja miałem wtedy 8 lat smiley
ostatnio odświeżyłem Panzer Front.

hej! czy zna ktoś jakieś dobre symulatory czołgu na PC?
będę wdzięczny za info jakieś

~M-Tachi
Użytkownik

Dodane dnia 26-08-2007 21:30
Ymm na PC nie znam ale mam jedną grę w której właśnie jesteśmy kierowcą czołgu na Ps nosi tytuł "Stel Regin " bodajże lecz pewny nie jestem . Do tematu mi podobają się"
- strategie np: Heros III , Heros V i WOW
- Bijatyki na ps2 : Tekken 5 i niedługo będę miał DB BT2 oraz DB BT 3 jak wyjdzie
- Sportowe na ps2 : Pes6 ,Pes5,Fifa street 2 .
- wyścigi na PC : NFS Carbon , NFS Most Wandet
- wyścigi na Ps2 : NFS Carbon , NFS Most Wandet , Colin5 , Bornout 3
I to wszystko na razie

MUMINKI CIĘ ŚLEDZĄ ZABIJĄ I ZJEDZĄ
Turlaj się !!!
"ej, ty, chlopcze z naprzeciwka, cofnij sie do przodu"
175146 Wyślij Prywatną Wiadomość
~LevY2
Użytkownik

Dodane dnia 29-08-2007 11:20
Aktualnie gram w Gothica 3, ale tytuły, w które grałem (i mi się spodobały) to - Godfather, GTA:VC, GTA:SA, Gothic, Gothic 2, Fifa 2002, Post Mortem, Just Cause.

~son gohan ssj5
Użytkownik

Dodane dnia 29-08-2007 12:30
Mi najbardziej podobają się gry zręcznościowe np. fifa07 i bijatyki np.teken nie lubię gier strategicznych bo są nudne i mało ciekawe. Rpg są takie sobie czasem w nie grywam ale rzadko. Lubie jeszcze medala a szczególnie walić ze snajpery komuś w łep call of duty też jes fajna bo nie trzeba chodzić w polu walki samemu.
#Guzo
Admin

Dodane dnia 20-11-2007 00:45
Moją ulubioną grą jest Gothic, uważam że to najlepsza gra RPG jaka do tej pory powstała, nie ma sobie równych...Choć uważam że wymagania są z kosmosu..

The shadows backend but light is my strange
2783776 Wyślij Prywatną Wiadomość
#Tekketsu
Redaktor

Dodane dnia 20-11-2007 15:40
Ja najbardziej kocham RPGi, a szczególnie japońskie. Lubie też strzelanki, strategie niektóre i Tonego Hawka. Za to nie lubie sportowych i ekonomicznych.
Skocz do Forum:

Katalog stron na MCportal.plOtwarty Katalog StronKatalog Stron - Dobre Strony
Katalog stron katalog stron mIRC.pl Katalog stron