Autor |
RE: Rycerze z Odiaku |
^Mroovster Adminetrator Penetrator
|
Dodane dnia 07-11-2006 11:51 |
|
|
no ja powiem ze kilka odcinów już pobrałem, ale jak na razie to nie ma czasu ażeby sobie to przeoglądać, kiedyś , jak to leciało zaraz przed Dragon Ballem to mi sie dosyć podobało, ale do db i tak sie nie umywa
|
|
Autor |
RE: Rycerze z Odiaku |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 25-11-2006 18:16 |
|
|
ja kiedyś oglądałem tych rycerzy ateny ale niezabardzo pamiętam o co chodzilo |
|
Autor |
RE: Rycerze Zodiaku |
~Qiara Użytkownik
|
Dodane dnia 28-11-2006 15:46 |
|
|
Mi w tym anime podobała się grafika. Muzyka też była nawet nawet...
 |
|
Autor |
~morelowy Użytkownik
|
Dodane dnia 09-12-2006 00:47 |
|
|
ogladalem i nawet mi sie podobalo..... to tez jest juz dosyc stare ale szkoda ze nie puszcza tych anime w tv od nowa np.DB, rycerze zodiaku itp....fajnie by bylo  |
|
Autor |
~Jocker Użytkownik
Ostrzeżeń:2
|
Dodane dnia 11-12-2006 19:18 |
|
|
Niepuszczają bo politycy sa głupsi niż ustawa przewiduje a po za tym to by było zbyt piękne
Dragon Ball Wszystkie odcinki od nowa i Kinówki w TV
Rycerze Zodiaku
Gundam Wings
Cowboy Bebop
Beyblade (może nawet być)
Slayers
Szczególnie DB, Rycerze Zodiaku i Gundam Wings
Ohh to by było zbyt piękne
Jocker The Evil Master |
|
Autor |
~kania Użytkownik
|
Dodane dnia 15-12-2006 15:43 |
|
|
Strasznie drewniana baja..jedna ze słabszych jeśli chodzi o anime
Did you accept the challenge..? |
|
Autor |
~Sql Użytkownik
|
Dodane dnia 15-12-2006 18:50 |
|
|
Kiedys jak byłem mały to oglądałem gdy leciało jeszcze w TV i obejrzałem chyba wszystkie odcinki tego anime i nawet mi sie podobało, ale jak dlamnie to i ine anime niemogą sie równać z Dragon Ball

Sql - nie mylcie ze szkołą :P
Edytowane przez ~Sql dnia 15-12-2006 18:58 |
|
Autor |
~misiek21elk Użytkownik
|
Dodane dnia 05-02-2007 21:43 |
|
|
Mówicie że nie może się równać z DB, a oglądaliście serie Hades?? lub Hades Inferno, jesli nie to hmm (nie wiecie o czym mówicie), zachęcam. Sam teraz oglądam Hades i jestem pod wrażeniem, tego w TV nie było. Odcinki są na naszej stronce, link jest w moim podpisie.
Lubię DB, ale SS jest też zajebiste dla mnie, chociaż głupota Rycerza Pegaza jest czasem porażająca, tak samo jak Songa zresztą ;) .
Polecam bardzo to anime, pozycja obowiązkowa :yes:
A jaka wasza jest ulubiona seria??
Bo moja to na razie Hades, jak obejrzę Hades Inferno może zmienię zdanie 
EDIT:
Jak ogladałem odcinek 6 Inferno Hades, połapałem sie ze cos jest nie tak, bo to ostatni odcinek, poszperałem i okazało się że jest nieukończona na razie, ale bedę cierpliwy.
I nie zmieniam zdania Najlepsza jest Seria Hades.
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Najlepsze
kodeki
Edytowane przez ~misiek21elk dnia 06-02-2007 12:55 |
|
Autor |
~kacper1990 Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
Dodane dnia 10-02-2007 10:28 |
|
|
no fajne bylo ale to byly stare czasy rtl7 oglondalem chyba wszstkie osdcinki ale polowe z tego zapomnialem :) musze sobie sciongnonc :P
|
|
Autor |
~Wariat Użytkownik
|
Dodane dnia 10-02-2007 10:35 |
|
|
Rycerze Zodiaku to godne anime do obejrzenia. Gdy o nich słysze przypominają mi się stare, dobre czasy, gdy leciało to przed DragonBall'em . Moim ulubionym bohaterem jest Shun, ponieważ bardzo podoba mi się jego wygląd, a głównie jego dwa łańcuchy. Jeden służy do ataku, natomaist drugi do obrony. Oprócz jego lubię też Seyia. A tak wogóle to podziękowania dla $Misiek21elk za to, że dał nam możliwość ściągnięcia odcinków Saint Seyia.
Edit: Zapomniał bym. Co do serii jakiej lubie niemgę do końca powiedzieć, bo oglądałem tylko tą co leciała w telewizji, ale jak znajdę więcej czasu to ściągne sobie wszystkie ;). A więc narazie uważam, że najlepsza seria to ta z telewizji, ale pewnie zmienie zdanie .

Edytowane przez ~Wariat dnia 24-02-2007 15:44 |
|
Autor |
~Pablo123 Użytkownik
|
Dodane dnia 19-02-2007 15:07 |
|
|
rycerze zodiaku to fajne anime tak jak db najlepsza seria to chyba hades ale db tez jest SUPER
 |
|
Autor |
~mag1ku Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
Dodane dnia 24-02-2007 11:49 |
|
|
wlasne poberam serie sanktuarium kiedys ogladalem w tv oi powiem szcezre ze jest to niezle anime polecam ;D |
|
Autor |
~GoKu_ Użytkownik
|
Dodane dnia 25-02-2007 18:26 |
|
|
To jest świetne jak bylem maly to ogladalem ta anime zajefajne i wlasnie od teraz zaczynam sciagac z naszego zrodla ;)
|
|
Autor |
~Seyia Użytkownik
Ostrzeżeń:3
|
Dodane dnia 16-03-2007 20:51 |
|
|
Najlepsze jakie powstało!!!!:zly2: |
|
Autor |
~Sql Użytkownik
|
Dodane dnia 16-03-2007 21:25 |
|
|
Spam
O Spamie i o postach bez argumentu jest napisane w regulaminie, radze ci go przeczytać.
Warn

Sql - nie mylcie ze szkołą :P
Edytowane przez ~Sql dnia 16-03-2007 21:26 |
|
Autor |
~Seyia Użytkownik
Ostrzeżeń:3
|
Dodane dnia 18-05-2007 11:26 |
|
|
Niewiecie oczym muwicie DB jest gorsze od SS z tego powodu ze db juz niepowstaje a ss tak , a wogule niema oczym gadac ss wymiata i tyle . |
|
Autor |
~bembi Użytkownik
|
Dodane dnia 18-05-2007 14:26 |
|
|
ee tam gadasz ss i db sa super. SS ogladalem wczesniej i naprawde fajne anime lecz db ma wiecej fanow i tez jest fajne. Jak nie ogladales db to nawet na ten temat sie nie wypowiadaj 
 |
|
Autor |
#Alchemik Admin
|
Dodane dnia 14-02-2008 16:46 |
|
|
Piękne anime po prostu piękne. Dawno to oglądałem więc pamiętam może z 20% ale muszę powtórzyć tą serie. Ale do DB to nie ma porównania. DB oczywiście lepsze. |
|