Autor |
Nowy Dragon Ball TM!!!!!! |
~Maku Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
Dodane dnia 27-11-2006 17:03 |
|
|
Witam!mam przyjemności ogłosic że robimy Bajke Dragon Ball,Nazwa Dragon Ball TM.
Potrzebujemy:rysowników,Grafików,od dziwięku i wiele innych rzeczy.
Mamy już troche ludzi ale potrzeba więcej!!!
Dragon Ball TM
Odcinek 1dżywają bohaterowie.
Narrator-Mineło 50 lat kiedy Goku odeszedł z szenlongiem i z kryształowymi kulami,lecz ziemian znów czeka niebezpieczeństwo.
Goku Junior i Vegeta Junior Trenują gdzieś w górach,są to najlepsi przyjaciele odkąd się spotkali na turnieju sztuk walki.
Reżyser-Leżą sobie na trawie i jedzą Jabłka,Vegeta wstał i z uśmiechem powiedział-Ja się najadłem,jak z jesz powalczymy sobie.
Goku JR odpowiedział-ja też się najadłem, możemy walczyc.
Staneli do siebie z uśmiechem, zamienili się w ssj2,Vegeta JR ruszył pierwszy,wycelował noge prawą w głowe Goku JR,obronił ręką
chciał uderzyc Vegete JR w twarz, też obronił i zaczeli szybko walczyc.
Goku JR stanoł i Vegeta JR też,wnet Goku JR usłyszał głos-Goku JR Słyszysz mnie-powiedział głos.
Vegeta JR powiedział-co się stało co ty taki przestraszony-Goku JR szybko odpowiedział-czekaj,narazie nic nie mów.
Goku JR Powiedział -słysze cie-zbyt troche był zdenerwowany.Głos odpowiedział-Jestem Kaito,trener Goku twojego potomka-powiedział.
Uśmieschną się chłopiec i powiedział-Miło że pana słysze,lecz poco pan do mnie przemawia?-Powiedział.
Kaito powiedział z denerwowaniem-słuchaj!!ziemian grozi niebezpieczeństwo, ktoś się zbliża do ziemi jest Bardzo i to bardzo potężny!-powiedział zdenerwowaniem
Goku powiedział z przerażenia-my mamy go powstrzymac!!-Kaito odpowiedział-Tak GOKU JR ty i Vegeta JR!!-Goku JR powiedział-Obronimy ziemie!!a teraz musze wracac do domu,Moja Babcia Pan bedzie się martwic!!-Powiedział z uśmiechem.
Kaito też szybko odpowiedział-tak!! wracaj do domu!!!Odpowiedział.Goku JR zmienił włosy w czarne tak jak Vegeta JR.
Vegeta JR Powiedział-co się stało??-Goku JR Powiedział opowiem ci po drodze!!.
Narrator-Gdzieś teraz w chmurach.
Reżyser-Znedaleka widac szenlonga,rozmawia z kimś, miał on całe poniszczone ubranie,wnet obrócił się.
Narrator-Jak widzicie widzimy naszego Przyjaciela którego polubilisimy,jest to Goku.
Reżyser-Goku powiedział-musze im pomóc,ten ktoś kto się zbliża do ziemi jest silniejszy od Goku JR i Vegety JR-Powiedział.
Shenlong mu odpowiedział-Rób co chcesz!!ic im pomóc,lecz pamiętaj samemu nie dasz rady-Powiedział.
Szybko Goku mu odpowiedział-dziękuje,lecz ide w tej sprawie coś załatwic,Narazie!.
Goku znikną, przeleportował się do zaświatów, szybko podbiegł do wielkiego mistrza,którego tak nazywano.
Wpisywał dusze czy mają iśc do piekła czy do nieba.Goku powiedział szybko-Mistrzu,ziemi grozi śmierc, musisz mi pomóc, musze ożywic moich synów i przyjaciół.
Mistrz odpowiedział-Goku,moge ożywic tyle osób ile chcesz,wymień imiona-odpowiedział z uśmiechem.
Goku zaczoł wymieniac-Son Gohan,Son Goten,Vegeta,Piccolo.krilan,tenszin,kaoz,jamsze,bulme,Chi-Chi,Tronka,i tyle-odpowiedział zakłopotany.
Wielki mistrz odpowiedział-dobrze, wstawie w tylko księge że zasłużyli na życie!!.-powiedział z uśmiechem.
I Goku nagle zobaczył Swoich przyjaciół,wszyscy byli szczęśliwi że siebie widzą.Goku Powiedział-Witajcie kochani,złapcie mnie za ręke,-powiedział szczęśliwie.
I nagle znikneli,zostalli przeleportowani na ziemie!.
Wszycscy razem krzykneli nawet Vegeta-W KOŃCU NA ZIEMI!!!!!!
Goku se jeszcze przypomniał że pan może byc już stara więc przeleportował się jeszcze do Shenlonga.
Goku powiedział-Smoku mam ostatnie życzenie, możesz sprawic żeby pan była młoda??.,Smok spokojnie powiedział-Jasne!-i oczy mu się zaświeciły.
Goku przeleportował się na ziemiei zaczoł rozmawiac z przyjaciółmi, opowiedział im wszystko,gdy skończył opowiadac uznali że mu pomogą.
złapał chi-chi,Vegeta złapał bulme i wszyscy wyruszyli do domku Pan
Narrator-Nasi bohaterowie odżyli są szczęśliwi, i zaczną się nowe przygody,lecz czy pokonają wroga. |
|
Autor |
RE: Nowy Dragon Ball TM!!!!!! |
~Manin Użytkownik
|
Dodane dnia 27-11-2006 17:38 |
|
|
Dobre Żarty.... Taki pomysł ... nie wiem co o tym myśleć.. ale szansa że to wypali to jakieś 5 %.. tu potrzeba profesjonalistów a nie jakiś przypadkowych fanów DB.. Ja tylko mówie co o tym myśle.. ale mimo to życze wam żeby się udało
Vódko..pozwól żyć.. bo bez ciebie .. niema mnie.. ty zamiatasz ciągle mnie... Pozwól żyć xD |
|
Autor |
~Bardock Użytkownik
Ostrzeżeń:2
|
Dodane dnia 27-11-2006 18:41 |
|
|
Ziomek już się kiedyś ogłaszał.To niewypali.
 |
|
Autor |
~Qiara Użytkownik
|
Dodane dnia 27-11-2006 18:47 |
|
|
Fajny pomysł Wciągnełam się po przeczytaniu tego odcinka Kiedy będzie ciąg dalszy ? Hehe...

|
|
Autor |
~maciek icu Użytkownik
|
Dodane dnia 27-11-2006 18:52 |
|
|
życze pawodzenia czekam na dalsze odcinki
wojny przychodzą i odchodzą moi żołnierze
zostają na wieki
 |
|
Autor |
~Maku Użytkownik
|
Dodane dnia 27-11-2006 19:01 |
|
|
Dragon Ball TM Odcinek 2:Wróg!
Narrator-W tej chwili Goku Jr i Vegeta JR idą do domku Pan,gdy byli na miejscu,usłyszeli Krzyk.
Reżyser:Goku JR Powiedział-szybko,coś sie chyba stało babci Pan-powiedział zdenerwowanie. gdy weszli do góry,ujżeli tam Młodą dziwewczyne.
Szybko Goku JR Powiedział-Gdzie jest Moja babcia!!-Powiedział i staną jak do walki.
Dziewczyna powiedziała-ależ to ja, twoja babcia popacz na zdjęcie-Powiedzała zdenerwowanie. Goku JR Popaczał sie na zdjęcie i skamieniał,
nagle popaczał na Pan i powiedział-Jak sie stało,że babcia jest młoda i piękna!-powiedział zamórowanie.
Akurat teraz Pan z nieruchomiała,nagle powiedziała-nie czójecie tej energi!-Powiedział w patrzona w nich!.
Goku JR i Vegeta JR powiedzieli razem-JA COŚ CZUJE!!!-Powiedzieli tak jaby niewiedzieli kogo to energia.
Pan z uśmiechem powiedział-przeciesz to jest energia Taty,Mamy,Dziatka,Cioci bulmy i wujka Vegety,babci Chi-Chi,Pana Krilana, Yamszy,Tenszina i Tronka.
Szybko wybiegła z domu,zobaczyła małe kropeczki z daleka jak sie tu zbliżały,gdy wyladowali,Pan z usmiechm i łzami poleciała do Mamy i Taty,czyli do Videl i Gohana.
Później przytuliła sie do Goku swojego dziadka.
Z domku Pan wyszli Goku JR i Vegeta JR nagle JR Vegeta powiedział-ten gości jest podobny do mnie-pokazał palcem w Vegete.
Vegeta powiedział se wmyśli że to musi byc syn jej córki,bulma także go zobaczyła i powiedziała do niego-jestes synem mojej córki??ona ma takie same włosy jak ja,prawda??-Powiedziała z uśmiechem-.
JR Vegeta odpowiedział z rumieńcami-Tak!to Pani musi byc moją babcią????a ten pan moim dziadkiem???-odpowiedział w patszony w bulme.
Bulma mu odpowiedziała szybko-a znasz droge do mojej córki czyli do twojej mamy,to polecimy do jej domu???-Odpowiedziała sympatycznie.
JR Vegeta powiedział-Oczywiście że znam droge możemy leciec!-Odpowiedział z uśmiechem.
Bulma podeszła z uśmiechem do Vegety i powiedziała-jesteś dziadkiem!!złap mnie i polecimy do domu naszej córki-powiedziała to z śmiechem.
Wyruszyli,wszyscy weszli do domku Pan i uśedli przy Stole.
JR Goku powiedział do Goku-pan musi byc moim przodkiem,bo wyglądamy identycznie prawda???-odpowiedział z uśmiechem.
Goku odpowiedział mu także z uśmiechem- Tak, i myśle że jak mnie nie będzie to bedziesz bronił ziemi??!!-Goku mu odpowiedział z odważną miną z odważna miną-Oczywiście! !.
Nagle Goku wstał i zaczoł mówic-przyjaciele!znów musimy bronic ziemi!!jutro spotkamy jeszcze silniejszego wroga nisz jeszcze znaliśmy!!niech Powie kto chce zemna bronic ziemi??.
Pierwszy powiedział Piccolo-Ja!ja ci pomoge pokonac wroga!.Nagle wstał Yamsza,tenszin i kaoz powiedzieli-MY TAKŻE!!!.
I na ostatnie wstała Pan,Tronk,Videl,Gohan i Goku JR razem powiedzieli-My także!.
Narrator- Minoł dzień, wszyscy przed domkiem pan ubrani w strój do walki czekają aż zobaczą znak z nieba czy coś leci!.
Goku JR powiedział-widzicie te biało kropke,wyglada jak spadajaca gwiazda!.
Goku powiedział-już czas!!.Wyruszyli,dołączył sie po chwili do nich Vegeta i JR Vegeta,jak zawsze po przyjacielsku Goku JR i Vegeta JR lecieli koło siebie,Vegeta leciał koło songa.
Gdy przybyli na miejce zobaczyli kapsułe w której podróżowali Sayanie.Kapsuła zaczeła sie otwierac,wyszedł z niej Człowiek który był ubrany w strój taki jak Vegeta miał.
Wszyscy sie przeraźili jegą wielką mocą.gdy stanoł i popaczał sie na wszystkich i powiedział-Witaj Vegeta znów sie spotykamy!-powiedział z uśmieszkiem.
Lecz Vegeta popaczał sie na niego i powiedział w patrując sie w niego-co ty bredzisz!!Nie znam cie!!.
Sayanin który także ma ogon jak teraz Goku i Vegeta powiedział-Nie znasz to odświerze ci pamięc!!Pamiętasz gdy ty i Nappa wyruszaliście na ziemie!!spotkaliśmy sie na jednej z planet którą chcieliście podbic lecz nie mieliście czasy aby dokończyc!!spotkaliście mnie rannego lecz mysleliście że umre i mnie zostawiliście,przez te wszystkie lata trenowałemi! ty i zapewne ten Kakkarotto!jesteście wojownikami czwartego poziomu ja jestem SUPER SAYANINEM CZWARTEGO POZIOMU!!.
Wszyscy sie przerazili i to bardzo mocno,goku powiedział zły-Czego chcesz!!!!!!???-.
teraz zły powiedział SAYANIN-czego chcem??jestem Radez i przybyłem sie ZEMŚCIC!!
Narrator oznalismy wroga,jego imie,znów nasi przyjaciele będą walczyc dla ziemi,lecz jak sie okaże wróg?? |
|
Autor |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 28-11-2006 08:16 |
|
|
w sumie to historia mnie troche wciągneła ale do tego naprawde są potrzebni profesionaliści |
|
Autor |
~Maku Użytkownik
|
Dodane dnia 28-11-2006 10:41 |
|
|
Wiem!!lecz mamy 3 zdolnych rysowników i każdy bedzie po scenie rysował,tylko każdy po każdym bedzie patrzał jak rysuje!!
i tak potrzeba jeszcze więcej!!zgłaszajcie sie!!!!! |
|
Autor |
~Qiara Użytkownik
|
Dodane dnia 28-11-2006 11:56 |
|
|
No,no z odcinku na odcinek jest coraz lepiej 

|
|
Autor |
~maciek icu Użytkownik
|
Dodane dnia 28-11-2006 12:55 |
|
|
super piszesz ale graika będzie trudna do zrobienia   
wojny przychodzą i odchodzą moi żołnierze
zostają na wieki
 |
|
Autor |
~Pavlo84 Użytkownik
|
Dodane dnia 28-11-2006 13:19 |
|
|
Życze powodzenia cóż mogę więcej powiedzieć. |
|
Autor |
~Michal-Gohan Użytkownik
|
Dodane dnia 28-11-2006 16:18 |
|
|
zycze powodzenia i jeszcze super pomysl macie ja wam nie pomoge ale naprawde super pomysl |
|
Autor |
~Miska Użytkownik
|
Dodane dnia 28-11-2006 16:45 |
|
|
no pomysl jest fajny ale pewnie sie nie uda |
|
Autor |
~gogetassj Użytkownik
|
Dodane dnia 30-11-2006 21:36 |
|
|
powodzenia jak chcecie moge sprobowac podkładac głos pod gogetessj ale uprzedzam nie jestem profesjonalista i nigdy tego nie robilem fajnie bylo by obejzec nowe db |
|
Autor |
~morelowy Użytkownik
|
Dodane dnia 30-11-2006 21:41 |
|
|
pomysl mi sie podoba ale gdzies juz to slyszalem...pozatym bardzo trudne bylo by zrobienie dalszych odcinkow ktore mialy by sens moim zdaniem to sie nie uda ale powodzenia bede trzymal kciuki |
|
Autor |
~Son Goku SSJ2 Użytkownik
|
Dodane dnia 30-11-2006 21:46 |
|
|
Ja w to wszystko nie wierzem.Ale jerzeli naprawde to życzę powodzenia

Edytowane przez ~Son Goku SSJ2 dnia 30-11-2006 21:56 |
|
Autor |
~Pablo123 Użytkownik
|
Dodane dnia 02-12-2006 14:04 |
|
|
troche jest to trudne do wykonania lae wierze w ciebie
 |
|
Autor |
~grzeniu Użytkownik
|
Dodane dnia 02-12-2006 14:40 |
|
|
niewierze ze wam sie to uda ;] |
|
Autor |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 02-12-2006 15:38 |
|
|
ja też w to może za mocno niewierze ale chciałbym zobaczyć jeden odc by sprawdzić jakośc |
|
Autor |
~Bardock Użytkownik
Ostrzeżeń:2
|
Dodane dnia 02-12-2006 20:21 |
|
|
Jak zrobicie pierwszy odcinek to go nam pokarz.
 |
|