Autor |
Kibice |
~M-Tachi Użytkownik
|
Dodane dnia 24-11-2007 20:28 |
|
|
No właśnie o nich postanowiłem założyć temat . Jak ich oceniacie czy są to normalni ludzie czy też "wyrzutki" społeczeństwa , którzy nie mają co robić . Ja jestem tak pół na pół ponieważ sam byłem na wielu meczach i wiem jakie są to emocje i do czego ludzie są zdolni podczas gdy ich ulubiona drużyna przegrywa.
Wielu mówi że nie mają co robić , przychodzą na mecz tylko by się napier*** a nie dla samego faktu gry . Tyle że " fotelowy kibic" nie nie odczuje takiej euforii podczas meczu na stadionie co przed telewizorem . Oczywiście nie bronie tych którzy bezmyślnie rzucają czym popadnie i zdarzają się przypadki w których giną młodzi ludzie . Problem pseudo kibiców ( bo o nich tu mowa ) pojawia się nie tylko w Polsce ale w każdym innym kraju choćby we Włoszech jest podobnie tylko może są słabsze skutki .

MUMINKI CIĘ ŚLEDZĄ ZABIJĄ I ZJEDZĄ
Turlaj się !!!
"ej, ty, chlopcze z naprzeciwka, cofnij sie do przodu"
Gdy Goku w GT byl pomiedzy 2 swiatami i gral z takim oszustem w gre i padlo pytanie: Kto jezdzi Taksowka za darmo? Songo odpowiedzial: Vegeta
Nappa- jeden nameczanin jest dla nas przeciwnikiem równy komarowi
Piccolo-zachwile się przekonacie ile potrafi komar |
|
Autor |
RE: Kibice |
~The Fear Użytkownik
|
Dodane dnia 15-01-2008 00:04 |
|
|
To jest okropne, jak przeciętny zjadacz chleba ma iść na swój pierwszy mecz "live", kiedy takie rzeczy się dzieją?! Wydaje mi się, że kibice powinni zachęcać swoje drużyny do walki - śpiewać stadionowe przyśpiewki, gwizdać, wygłupiać się itp., a nie rozwalać stadiony... Jeśli tak ich podnieca nawalanie kibicom nielubianej drużyny, powinni umawiać się gdzieś, gdzie nikt ich widzieć nie będzie i tam się lać. |
|
Autor |
RE: Kibice |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 15-01-2008 00:57 |
|
|
To spróbuj schować taką Hordę bydła : D...
Nie wiem... nie wiem po co to niszczyć naszą i tak biedną Polskę Grafiti na ścianie, niszczeniem autobusów i wszelkim innym niszczeniem mienia miejskiego. Aż mi się szkoda rozpisywać, bo większosć posta sprowadzało by się do obelg i przykładów, których wymienianie i tak większego sensu merytorycznego nie ma, ale w każdym razie niech te chłopy bez roboty później nie narzekają na zły stan państwa i nie oszukują, że w domu nawet nie ma gdzie usiąść, bo ja już wiem gdzie trafiają te wszystkie powyrywane krzesełka z polskiego "bernabeu"

I Have Had Dreams That No One Else Could Have, I Have Thrown Away Everything That I Don't Need... Those Feeling i Can not Rid Remain In My Heart(s)... I still Have a Soul That Yearns for More... Love, Lies, Fear, people Pretension, Grief - I'm not so Weak...I'am Lost in Negative's ...I'm Trickster That Doesn't know Loneliness
"Ciało Rzucone na łóże traci na oporze" |
|
|