Autor |
Co najbardziej lubicie:) |
~morelowy Użytkownik
|
Dodane dnia 26-11-2006 14:42 |
|
|
jakie rodzaje filmow najbardziej lubiecie??:P Ja uwielbiam Komedie i Sf ...
Edytowane przez ^Mroovster dnia 29-03-2008 23:56 |
|
Autor |
RE: co najbardziej lubicie:) |
~Alchemik Użytkownik
|
Dodane dnia 29-03-2008 07:25 |
|
|
Ja najbardziej lubię Horrory, ale tylko te co można przy nich naprawdę się przestraszyć. Fantasy obejrzę każde musi być tylko fantastyczne No i komedie można obejrzeć od czasu do czasu żeby się pośmiać. |
|
Autor |
~Byakuya Użytkownik
|
Dodane dnia 29-03-2008 14:56 |
|
|
No więc ja lubię azjatyckie produkcje, a sam gatunek nie gra większej roli. Ba, powiem więcej, sam film nie musi mieć znanej obsady, wyjebanych efektów specjalnych i jakiegoś specjalnie dobrego scenariusza, byle by potrafił zatrzymać na dłużej przed ekranem.
Ale jeśli miałbym już coś wybrać to raczej poważniejsze klimaty z nutką science fiction, fantastyki czy metafizyki.
A tak swoją drogą to co myślicie na temat nadchodzącego Dragon Ball Movie. Wyjdzie coś z tego??? Ja jako fan serii obawiam się że to będzie porażka niestety.Trudny film do nakręcenia. |
|
Autor |
^Mroovster Adminetrator Penetrator
|
Dodane dnia 29-03-2008 15:17 |
|
|
Pod tym linkiem możesz poczytać o naszym zdaniu na temat DB Moviesa :P
Ale ja nie byłbym aż taki sceptyczny , jeżeli w produkcjach typu ex. Transformers , potrafili zmontować takie fpytkę efekty specjalne, to i może z Dragon ballem się im uda 
To prawda że ostatnia próba się zakończyła chałą gorszą niż M jak miłość , ale to jakieś 50 lat temu było i w chinach, a teraz jak się za to wspaniali, piękni, doskonali pod każdym względem amerykanie i niesamowicie zarozumiali amerykanie wezmą to może akurat wyjdzie z tego coś co można mianem filmu nazwać 
A wracając do dyskusji to podobnie jak ~Byakuya napisał najbardziej lubię takie filmy co potrafią przed ekranem zatrzymać 
A najczęściej przed tym ekranem siedzę kiedy komedie widzę ,a szczególnie takie które mają w sobie nutkę ironii pomieszaną z czarnym humorem i dobrze dobranymi nieco wulgarnymi dialogami [ex.Ali G, Borat ] Oprócz tego lubię też czasem jakiego fajnego sajens fikszon pooglądać czy historyczne o ile mają fajne i szczodrze obdarzone przez naturę[intelektem ow kors] aktorki
PS:a co do tematu , to chyba każdy kto jest na stronie dłużej niż dwa dni to wie co ja lubię najbardziej 

Edytowane przez ^Mroovster dnia 29-03-2008 15:20 |
|
Autor |
~olex Użytkownik
|
Dodane dnia 29-03-2008 18:22 |
|
|
Ciężko określić co najbardziej lubię, nie mam ulubionego gatunku. wszystko co fabularne oglądam z równym zapałem, dramaty, tragedie, komedie.. Ważne by trzymały poziom, tzn. by byli tam dobrzy aktorzy, dobre zdjęcia, reżyseria, scenariusz, muzyka i różne efekciory. xD Jestem w stanie obejrzeć wszystko oprócz dennych i pustych filmów młodzieżowych, których produkcja w ostatnich latach jest ogromna. niestety T.T
za tą kasę co wytracili na te filmy mogliby mi dać , a nie xP
tak już wracając do tematu, filmy które ostatnio oglądałam to głównie dramaty psychologiczne, więc i niech będzie,że na ten czas je najbardziej lubię.
 |
|
Autor |
~videl14 Użytkownik
|
Dodane dnia 29-03-2008 23:46 |
|
|
Najbardziej lubię komedie i filmy akcji, ale nawet wojenny przejdzie jeśli ma ciekawą fabułę i sens. Najbardziej nie trawie horrorów psychologicznych typu piła. Horror tak, ale tylko o potworach, duchach a nie o odrywaniu sobie rąk... |
|