strona glowna Home forum downloads regulamin team top1
top2
 ~michecNa Stronie
 ~cosmoOdchodzi
 ~wojanek100:09:44
 ~sznurek13500:10:49
 ~olex00:24:44
Gosci: 2
Użytkowników: 14326
top3
top4
Nawigacja
  Strona Główna
  Forum
  GTW [DB MW Team]
  DBHU-Poradnik
  Kontakt
  System Rang
  Sposób na MU
  TOPLISTY
  Nasza Toplista
  Great Contest
  Przyjaciele
  Czat

Elfen Lied On-line
  Golden Boy On-Line
  Hellsing On-Line
  Naruto Shippuuden On-Line
  Air Tv On-Line(Nowy)
  Kino No Tabi On-Line
  Neon Genesis Evangelion On-Line
  Looking up at The Half-Moon On-Line

Anime w Polsce (Nowy)
  Akira Toriyama [NEW]
  Bohaterowie DBZ
  Cenzura w Dragon Ball
  DragonBall AF
  Drużyna Bardocka
  Formy Frezera
  Legendarny Super Sayan-Jin(Nowy)
  Liczby w DB
  Majin
  Nameczanie(Nowy)
  Saiyanie
  Spis Odcinków DB
  Spis odcinkow DBGT
  Spis odcinków DBZ
  Transformacje Saiyan
  Życzenia
  Rasa Wampirów [Hellsing]

Animacje
  Emulatory do Gier(Nowy)
  Filmy Dragon Ball
  Gry Anime
  Manga
  Manga Dragon Fall
  Manga Neko Majin
  Odcinki Air (TV)
  Odcinki Claymore(Nowy)
  Odcinki Cowboy Bebop
  Odcinki Darker Than Black
  Odcinki Devil May Cry
  Odcinki Death Note
  Odcinki Dragon Ball
  Odcinki Dragon Ball Z
  Odcinki Dragon Ball Z UNCUT DVD-Rip
  Odcinki Dragon Ball GT
  Odcinki Dragon Ball GT DVD-RIP PL
  Odcinki Dragon Ball QS
  Odcinki Golden Boy
  Odcinki Hellsing
  Odcinki Naruto
  Odcinki Naruto Shippuuden
  Odcinki Neon Genesis Evangelion
  Odcinki Saint Seiya
  Odcinki Slayers
  Odcinki Vision of Escaflowne
  Odcinki Yaiba
  Programy użytkowe(Nowy)
  Teledyski Dragon Ball
  Odcinki Kino No Tabi
  Film Byousoku 5 Centimeters
  Dragon Ball AF PL
  Gry Naruto
  Odcinki Looking up at The Half-Moon
  Bleach Odcinki

Aria The Animation
  Ayashi No Ceres(Celestial Legend)
  Blue Gender
  Chobits
  Death Note
  Dragon Ball Z Special 2: The History of Trunks
  Dragon Ball Z: Cooler Revenge
  Hellsing
  Fruits Basket
  Golden Boy
  Green Green
  Kite
  Onegai Twins
  Sailor Moon
  Shaman King
  Tekkaman Blade
  Wolf

Sygnaturki
  Naruto śmieszne obrazki
  Naruto smieszne animacje

Zobacz Temat
NARUTO BLEACH i DRAGON BALL | Forum | Filmy & Muzyka
Autor Ostatnio obejrzałem/-am
~olex
Użytkownik

Dodane dnia 26-01-2008 20:39
Tak sobie pomyślałam, że zakładanie nowych tematów dla każdego filmu, by napisać w nim po 3 posty jest mało sensowne, wiec postanowiłam założyć temat, w którym pisalibyśmy o filmach, które ostatnio obejrzeliśmy, wymieniać zdania na ich temat (przy okazji trochę pospamować smiley )i takie tamm..

Więc.. ostatnio obejrzałam Purpurowe rzeki..

Moim zdaniem został on masakrycznie zamerykanizowany,
Już nie chodzi mi tutaj o angielski dubbing, który na Polsacie był co najmniej koszmarny.
Film zaczął się całkiem fajnie, miał klimat.
Bardzo mi się podobało, że Jean Reno I Vincent Cassel <znaczy postacie przez nich grane> prowadzili tę sprawę osobno, w ten sposób utrzymywali napięcie przenosząc się z akcji w akcje, raz gdzie grał jeden, do drugiego. Co w końcu musiało prowadzić do ich spotkania. Te ich spotkanie wyglądało jak jakaś komedia typu bad boys czy zabójcza broń. o_O przeraziło mnie to.
Tak w ogóle to po kiego grzyba do tego filmu wstawili sceny walki ? o_O
ta "walka" vincenta cassela z jakimś skinheadem była co najmniej żałosna. < przykład co francuzi zrobili by utrzymać widza przy filmie>, mniej wiecęj w tym miejscu film zaczął tracić swój klimat . o_O> No dobra już zostawmy to w spokoju, co do końcówki zabrakło mi słów. totalna amerykańszczyzna, o_O beznadzieja i tandeta.
film do połowy był fajny, reszte podtrzymali aktorzy.. wiec dale mu ocene 6/10

Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Ostatnio obejrzałem/-am
~modest123
Użytkownik

Dodane dnia 26-01-2008 21:58
Obejrzyj dwójkę.

O wiele lepszy film IMO

Oto mroovster!

!CENSORED!

SUBJECTED IMAGE MAY BE NOT SUITABLE FOR SOME AGES

MÓJ IDOL
^Mroovster
Adminetrator Penetrator

Dodane dnia 20-03-2008 14:56
No to ja ostatnio byłem se w kinie o 22.30 na sex-seans o tytule <fanfary>Lejdis.
Pierwsze wrażenie po filmie - ***** smiley
Przy niektórych tekstach - np. "Nie rób mi tu ***** spaniela"
albo przy tych wszystkich rzymskie hasełkach baby z tró imo grzywką większą od głowy , to po prostu kwiczałem ze śmiechu ,jak świńka :P
A najlepsza była w tym wszystkim rola piotra rubika, [znaczy sie nie wiem jak ten gość się nazywa, on papieża grał , ale podobny ***** do rubika jest smiley ] teksty z kosmosu czasem, i najlepsza akcja całego filmu jak swoją żonę ru.chał jak królik z duracell`a , po prostu mastepis.
Ogólnie trza powiedzieć że co jak co ale komedie to polskie są zajebiste:P

$Kurea
Uploader

Dodane dnia 20-03-2008 15:10
Kasy szkoda na kino, trzeba będzie obejrzeć w sposób mniej legalny. ^^ Bilet = 10 tomik FMA. Jak widać, nie opłaca się.
Ja, jako że długie, bierne posiedzenia polegające na wgapianiu się w ekran doprowadzają mnie do szału, oglądałam dwugodzinną Pokutę przez dwa dni. ;) (Nie wspominając o kinówce Cowboy'a Bebopa, która czeka na mnie drugi tydzień.) Muzyka świetna - taktaktak! W końcu Oscara za nic się nie dostaje, ale fabularnie mnie nie zachwycił. Ot, kolejny film o wielkiej miłości z wojną w tle. Chociaż z zakończenia byłam zadowolona, bo nie było szczęśliwe. Jeszcze by tego brakowało, żeby na końcu się spotkali i zyli długo, i szczęśliwie.

O. Właśnie. Już dość długo szukam Podróży czerwonego balonika. Jak dotąd bezskutecznie. Jeśli ktoś by był tak miły i mi pomógł? <; Ozłocę! Pomnik wystawię! Cokolwiek i z czegokolwiek będziecie chcieli.

Ogarnął mnie smutek przed daleką drogą. Prawda, messer, że taki smutek jest czymś naturalnym, nawet wtedy, kiedy człowiek wie, że u kresu tej drogi czeka go szczęście?

Edytowane przez $Kurea dnia 20-03-2008 15:12
linka_1990 7147998 Wyślij Prywatną Wiadomość
~M-Tachi
Użytkownik

Dodane dnia 20-03-2008 20:49
American Pie Beta House i Transformers ( to oglądam około raz na tydzień od miesiąca xD i się nie nudzę ) . W American Pie fajny motyw z tą Striptizerką z Las Vegas smiley

MUMINKI CIĘ ŚLEDZĄ ZABIJĄ I ZJEDZĄ
Turlaj się !!!
"ej, ty, chlopcze z naprzeciwka, cofnij sie do przodu"

Gdy Goku w GT byl pomiedzy 2 swiatami i gral z takim oszustem w gre i padlo pytanie: Kto jezdzi Taksowka za darmo? Songo odpowiedzial: Vegeta

Nappa- jeden nameczanin jest dla nas przeciwnikiem równy komarowi
Piccolo-zachwile się przekonacie ile potrafi komar
175146 Wyślij Prywatną Wiadomość
~The Fear
Użytkownik

Dodane dnia 20-03-2008 21:26
Silent Hill - niezbyt straszny, ale atmosfera tak samo jak i w grze doskonała. Resident Evil - nawet niezły, nie rewelacja, ale oglądałem z przyjemnością.
Resident Evil 2 - padaka, z Nemesisa jakiegoś robota zrobili, ta kobita jakieś super moce ma...ble:/

http://www.youtube.com/watch?v=U_YfnA5FLH0 moje pierwsze AMV ^^
~olex
Użytkownik

Dodane dnia 21-03-2008 10:37
Kurea napisał/a:
Ja, jako że długie, bierne posiedzenia polegające na wgapianiu się w ekran doprowadzają mnie do szału, oglądałam dwugodzinną Pokutę przez dwa dni. ;) (Nie wspominając o kinówce Cowboy'a Bebopa, która czeka na mnie drugi tydzień.) Muzyka świetna - taktaktak! W końcu Oscara za nic się nie dostaje, ale fabularnie mnie nie zachwycił. Ot, kolejny film o wielkiej miłości z wojną w tle. Chociaż z zakończenia byłam zadowolona, bo nie było szczęśliwe. Jeszcze by tego brakowało, żeby na końcu się spotkali i zyli długo, i szczęśliwie.

Byłam na tym w kinie i powiem, że całkiem całkiem mi się podobał ten film, iż nie przepadam za takim gatunkiem. Może i schematyczny, takich filmów było pełno, jak na przykład "wzgórza nadziei" itd, ale ma w sobie to coś, jest inteligentny i stanowcze najlepszy melodramat wojenny jaki kiedykolwiek obejrzałam. Nie rozumiem dlaczego tylko jeden Oscar <chyba do 6 albo 7 było nominowane>..

Ostatnio obejrzałam to nie jest kraj dla starych ludzi, sądzę iż wielką pomyłką akademii było obdarowaniem go tyloma oscarami. Film jest bardzo dobry, ale nie na tyle oscarów ==' 2/3 filmu - cisza, 1/3 filmu - nędzne dialogi. z Dobrą grą i w miarę scenariuszem. kompletny brak muzyki =='

Obejrzałam jeszcze Sweeney Todd- z Johnnym Depp'em Heleną Bonham Carter, wyreżyserowane przez Tima Burtona xD Spodziewałam się po takim składzie megahitu xD rozczarowałam się odrobinę. Całkiem dobrze wybrnęli z połączenia Musicalu z thrillerem, jednak dziwnie się to oglądało. xD Zrobili coś nowego i za to należą im się brawa. Do mnie to nie przemawia za bardzo.

Niedawno widziałam jeszcze "Meet Joe Black", jeden z lepszych filmów o miłości które widziałam (obok AI sztuczna inteligencja)
z dobrymi rolami Antka Hopkins'a i Brad'a Pitt'a xD Jedynie Claire Forlani mnie tu drażniła, przez cały film miała minę skrzywdzonej dziewczynki, o.O Jakby z dwa razy taką mine zrobiła byłoby ok, ale dwie godziny wpatrywania się w to sprawiło że chciałam wyłączyć film.
Jakby ktoś chciał obejrzeć to 24.03 będzie leciał o 21.00 na TVP2 xD polecam

Zatrute pióro - dość wulgarny ale zrobił na mnie wielkie wrażenie, z genialnymi aktorami *-* brak mi słów xD

ee nie chce mi się więcej pisać, tyle filmów ostatnio obejrzałam .. ==' najwyżej potem coś dopiszę.

~sss931
Użytkownik

Dodane dnia 21-03-2008 17:16
Ja obejrzłem Trasformers'ów, UKM (Ultimate Killing Machine) i troche z rodzaju Auta, Shrek3, Ratatuj. No jeszcze Resident Evil.
UKM jest zarąbisty, a straszny (jak dla mnie), że o mało w porty bym narobił.
POLECAM POLECAM

Każdy kto lubi "NARUTO" i inne anime oraz mange - jest ZIOMAL.
POZDRO ALL
6480061 Wyślij Prywatną Wiadomość
~olex
Użytkownik

Dodane dnia 30-03-2008 14:11
Ostatnio jestem wczuta w stare filmy xD
Gwoli ścisłości nie takie stare te filmy, ale niech już tam będzie,. Obejrzałam Ojca Chrzestnego, jeden z moich ulubionych filmów Marlon Brando x Al Pacino *-* Jestem oczarowana. xD

Człowiek z blizną, kolejny film z mym miszczem Pacino <3 oraz świetną reżyserią Brian'a de Palmy xD

Mechaniczna Pomarańcza, jestem wielką wielbicielką Stanley'a Kubrick'a, ten film zrobił na mnie wielkie wrażenie. Wpłynął bardzo na moją psychikę. o.O Szkoda tylko, że takich filmów już się nie robi..

Czas Apokalipsy, świetne.. uwielbiam filmy wojenne, a co mogę powiedzieć o filmie wyreżyserowanym przez Francis Ford'a Coppol'ę i z świetną grą aktorów, w tym Marlona Brando ( [*] ).

Zafascynowana twórczością Coppoli postanowiłam obczaić jak spełnia się w roli rezysera jego córka - Sophia Coppol'a. Obejrzałam Między Słowami Nie zawiodłam się xD Nie oczekiwałam od niej wiele, jednak śmiem twierdzić, że odziedziczyła trochę talentu po ojcu, ale nie wydaje mi się by kiedykolwiek mu dorównała xD

$Kurea
Uploader

Dodane dnia 30-03-2008 17:09
Obejrzałam jeszcze Sweeney Todd- z Johnnym Depp'em Heleną Bonham Carter, wyreżyserowane przez Tima Burtona xD Spodziewałam się po takim składzie megahitu xD rozczarowałam się odrobinę. Całkiem dobrze wybrnęli z połączenia Musicalu z thrillerem, jednak dziwnie się to oglądało. xD Zrobili coś nowego i za to należą im się brawa. Do mnie to nie przemawia za bardzo.

Według mnie oglądało się całkiem przyjemnie, choć nie przepadam za musicalami. Jednak czego się nie robi dla Burtona. (; Jak zwykle film-cebulka, morałów kilka, zależy od której strony spojrzeć. Jedyne co mi się nie podobało, to przewidywalne zakończenie, ale w gruncie rzeczy, innego rozwiązania chyba nie było.

Choć goni nas czas - Jack Nicholson, Morgan Freeman. To mówi samo za siebie. Rewelacyjny, refleksyjny, prawdziwy, "wyciskacz łez", choć nienachalny. Film piękny, o marzeniach, o tym, że trzeba cieszyć się życiem, póki jeszcze jesteśmy w stanie z niego korzystać, świetne dialogi, muzyka, humor. Niektórzy zarzucają mu banalność i zbytnią "hollywoodzkość", ale nawet jeśli taki jest, to nie zmienia faktu, że bardzo mi się podobał. Mimo to.

Ogarnął mnie smutek przed daleką drogą. Prawda, messer, że taki smutek jest czymś naturalnym, nawet wtedy, kiedy człowiek wie, że u kresu tej drogi czeka go szczęście?

Edytowane przez $Kurea dnia 30-03-2008 17:14
linka_1990 7147998 Wyślij Prywatną Wiadomość
#Tekketsu
Redaktor

Dodane dnia 31-03-2008 14:30
Ja ostatnio oglądałem "Once". Bardzo fajny film z bardzo fajną muzyką. Taki romantyczny mjuzikal. Jeszcze wcześniej oglądałem "Nieustarszonych Pogromców Wampirów". Film też fajny, ale od pierwowzoru "Tańca Wampirów" spodziewałem sie czegoś lepszego.
11918584 Wyślij Prywatną Wiadomość
Skocz do Forum:
stopka1
Unikalnych wizyt: 664915
liczone od dnia: sierpień 08 2006