Autor |
Wsteczny XD |
#modest123 Użytkownik
|
Dodane dnia 10-10-2007 19:48 |
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=epjNUVhpZ_U
Przerobiony maluch który jeździ... Zresztą sprawdźcie sami XD
Nie powiem... Jakby mnie taki wyprzedził maską do tyłu to bym umarł ze śmiechu XD
(+)_o]
Sniper Elite |
|
Autor |
RE: Wsteczny XD |
~videl14 Użytkownik
|
Dodane dnia 10-10-2007 20:15 |
|
|
Umarłam... Nie no, powaga. Nie dość, że maluszek jedzie tyłem, zasuwa tak jak jakieś Porsche to jeszcze nawet żadnego wypadku nie spowodował. A te piski opon; prawie jak drift . Najbardziej rozwaliło mnie to, że tam dwóch gości prowadzi. Szacun! Polak potrafi |
|
Autor |
#Olussia-chan Redaktor
|
Dodane dnia 11-10-2007 21:29 |
|
|
słodki ja też tak chce! Uśmiałam się , serio ^^. Masz jakieś jeszcze tego typu filmiki czy jak to się tam zwie.

,,Gdzie edukacja jest najwyższą formą ignorancji" |
|
Autor |
~krzychupl Użytkownik
Ostrzeżeń:2
|
Dodane dnia 12-10-2007 13:03 |
|
|
Widziałem już tenfilmik wcześniej i muszę oddać rispekt dla tych "kierowców" za to, że jeszcze mają ręce i głowy 
 |
|
Autor |
^Mroovster Adminetrator Penetrator
|
Dodane dnia 12-10-2007 17:32 |
|
|
Ziomale są joł spoko , i w ogóle kul ze takie rzeczy potrafią zrobić
Widziałem, tego filma już dawno, ale to mi nei przeszkodziło, oglądnąć go jeszcze raz^^
najlepsze jest to jak goście wchodzą w zakręt, albo są na tyle głupi - i mają takie szczęśćie, że ich nikt nie trzepnął, albo tak jak w nedforspidzie robili blokady dróg^^
ja tesz mam takiego podobnego filma, ino ze z moimi ulubionymi murzynami z arabii 
http://www.youtube.com/watch?v=B-wZF1NMbJY
endżoj |
|
Autor |
#Guzo Admin
|
Dodane dnia 20-11-2007 13:09 |
|
|
Nie, ma co, wiadomo od zawsze, że najlepszy samochód świata to maluch! xD Szczerze, to byłem bardzo przekonany że wkońcu w coś walną i się rozbiją. Jak widać na filmiku, nie wszystkie marzenia się spełniają.

The shadows backend but light is my strange |
|
Autor |
#modest123 Użytkownik
|
Dodane dnia 20-11-2007 14:27 |
|
|
warto dodać że maluch jako jeden z nielicznych samochodów ma karoserię zaprojektowaną w taki sposób że siła zgniotu zawsze kończy się na silniku
 |
|