strona glowna Home forum downloads regulamin team top1
top2
 ~michecNa Stronie
 ~dawidmarkoOdchodzi
 ~Cherbi23Odchodzi
 ~DebicaOdchodzi
 ~svk00:06:13
Gosci: 1
Użytkowników: 13152
top3
top4
Nawigacja
  Strona Główna
  Forum
  GTW [DB MW Team]
  DBHU-Poradnik
  Kontakt
  System Rang
  Sposób na MU
  TOPLISTY
  Nasza Toplista
  Great Contest
  Ciekwe linki
  Czat

Elfen Lied On-line
  Golden Boy On-Line
  Hellsing On-Line
  Naruto Shippuuden On-Line
  Air Tv On-Line(Nowy)
  Kino No Tabi On-Line
  Neon Genesis Evangelion On-Line
  Looking up at The Half-Moon On-Line

Anime w Polsce (Nowy)
  Akira Toriyama [NEW]
  Bohaterowie DBZ
  Cenzura w Dragon Ball
  DragonBall AF
  Drużyna Bardocka
  Formy Frezera
  Legendarny Super Sayan-Jin(Nowy)
  Liczby w DB
  Majin
  Nameczanie(Nowy)
  Saiyanie
  Spis Odcinków DB
  Spis odcinkow DBGT
  Spis odcinków DBZ
  Transformacje Saiyan
  Życzenia
  Rasa Wampirów [Hellsing]

Animacje
  Emulatory do Gier(Nowy)
  Filmy Dragon Ball
  Gry Anime
  Manga
  Manga Dragon Fall
  Manga Neko Majin
  Odcinki Air (TV)
  Odcinki Darker Than Black
  Odcinki Cowboy Bebop
  Odcinki Devil May Cry
  Odcinki Death Note
  Odcinki Dragon Ball
  Odcinki Dragon Ball Z
  Odcinki Dragon Ball Z UNCUT DVD-Rip
  Odcinki Dragon Ball GT
  Odcinki Dragon Ball GT DVD-RIP PL
  Odcinki Dragon Ball QS
  Odcinki Golden Boy
  Odcinki Hellsing
  Odcinki Naruto
  Odcinki Naruto Shippuuden
  Odcinki Neon Genesis Evangelion
  Odcinki Saint Seiya
  Odcinki Slayers
  Odcinki Vision of Escaflowne
  Odcinki Yaiba
  Programy użytkowe(Nowy)
  Teledyski Dragon Ball
  Odcinki Kino No Tabi
  Film Byousoku 5 Centimeters
  Dragon Ball AF PL
  Gry Naruto
  Odcinki Looking up at The Half-Moon

Aria The Animation
  Ayashi No Ceres(Celestial Legend)
  Blue Gender
  Chobits
  Death Note
  Dragon Ball Z Special 2: The History of Trunks
  Dragon Ball Z: Cooler Revenge
  Hellsing
  Fruits Basket
  Golden Boy
  Green Green
  Kite
  Onegai Twins
  Sailor Moon
  Shaman King
  Tekkaman Blade
  Wolf

Sygnaturki
  Naruto śmieszne obrazki
  Naruto smieszne animacje

Zobacz Temat
ODCINKI NARUTO i DRAGON BALL | Forum | Hyde Park
Autor Mundurki
~videl14
Użytkownik

Dodane dnia 20-09-2007 20:50
Co myślicie na temat mundurków w szkole? Moim zdaniem to jest po prostu beznadziejne, nie dość że to są kolejne koszty,to jeszcze po prostu czuję się jak w więzieniu,to co ja mam to nawet nie jest mundurek tylko jakaś kamizelka uszyta z tandetnego, przedwojennego materiału! A pytał się ktoś uczniów o zdanie? Nie! A to wszystko zawdzięczamy naszemu kochanemu Romkowi. Bład:@
2993633 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Mundurki
~Wariat
Użytkownik

Dodane dnia 20-09-2007 21:15
Hehe nie dopierolona głupota... i tam w tym nie chodze smiley.
Codo ceny to ja tam tylko 50zl zapłaciłem, wiec nie dużo, ale słyszałem, że w niektórych szkołach cena takiego mundurka przekracza 150zł...
G Ł U P O T A smiley

8651053 Wyślij Prywatną Wiadomość
~modest123
Moderator

Dodane dnia 20-09-2007 21:32
Głupi to wy jesteście...

Może i jestem wyklęty ale według mnie w takich mundurkach nie ma nic niefajnego jeśli:
-ładnie/fajnie wyglądają
-nie są uszyte z byle szmaty
-są wygodne

Niestety "mundurki" w większości szkól to zwykła kamizelka najczęściej w gównianych barwach...
Jeśli to by wyglądało choćby tak jak w Japonii czy Anglii (utopia) to sam bym chciał żeby w moim liceum takie coś było.

No ale niestety pozostaje mi tylko spojrzeć z politowaniem na te fatałaszki które dumnie są zwane przez polskich pedagogów "mundurkiem".

Na szczęście nie jestem już gimbusem więc mam to szeroko i centralnie

nara

Oto mroovster!

!CENSORED!

SUBJECTED IMAGE MAY BE NOT SUITABLE FOR SOME AGES

MÓJ IDOL
Wyślij Prywatną Wiadomość
~krzychupl
Użytkownik

Dodane dnia 20-09-2007 22:38
"Mundurki" to pomysł całkowicie chybiony. W mojej szkole jeden mundurek kosztował 65 zł. niby niedużo, ale trzeba było kupić 3 mundurki - 195 zł poszło w gów... błoto Co gorsza te mundurki tak naprawdę nic nie dają, a można za brak mundurka dostać yyyy... to znaczy ujemne punkty z zachowania smiley . A na następny rok to te mundurki juz nie będą potrzebne (chodzę do III gimnazjum, a jedna z sióstr do VI podstawówki). Gdyby nie te stracone 195 zł to juz dawno miałbym Ps2 i pocinałbym w budokaia. Trzeba było porządnie rozpatrzyć sprawę mundurków zanim się je wprowadziło, bo plusów nie widzę, za to minusów jest, że głowa mała, a wszystko z powodu zachcianki jednego człowieka -

KRZYCHUPL - WŁAŚNIE DOSTAŁEŚ BANA - BAN KAI
1827875 Wyślij Prywatną Wiadomość
~olex
Użytkownik

Dodane dnia 20-09-2007 22:39
masakra.. mundurki są benzadziejne , szczególnie te co moje gimnazjum ma T.T kompletna maskara >< chętnie bym Giertysia za to zabiła. Powiem wam, że te mundurki co mają w Japonii to są fajne, podobają mi się, a ja mam jakąś tunikę granatową i spódnice T.T

~Laki
Użytkownik

Dodane dnia 20-09-2007 23:06
Hhe bez kitu te mundurki to jedno wielkie bagno
powinni zrobić jednakowe na cały kraj z emblematem szkoly i jakieś fajne żeby było, a nie szmaty z jakiegoś materiału z odzysku

Dobrze że ja niemam z tym problemu. A słyszałem że w liceach tez miało być to badziewie ale sie okazało że to ściema ;D

A już sie bałem że bede chodził w tych gównach chodził

Tym którzy muszą to zakładać to wyrazy współczycia

PS.To dla Romka jak dobrze że już niejest ministrem pomyśleć co by sie działo jak by nim był jeszcze przez pare lat

Edit: Czepiasz sie ... według mnie nikt w liceach wprowadzać mundurków nie bedzie.. A polityka mnie nie interesuje ale wiem coś tak cokolwiek z polityki

Edytowane przez ~Laki dnia 20-09-2007 23:20
5496576 www.obtne.piwko.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
~modest123
Moderator

Dodane dnia 20-09-2007 23:13
Laki napisał/a:

[1]
Dobrze że ja niemam z tym problemu. A słyszałem że w liceach tez miało być to badziewie ale sie okazało że to ściema ;D

[1]
PS.To dla Romka jak dobrze że już niejest ministrem pomyśleć co by sie działo jak by nim był jeszcze przez pare lat

[1]
w liceach mundurki MOGĄ być wprowadzone ZA ZGODĄ dyrekcji i RODZICÓW

[2]
Zakładam iż dogłębnie znasz świat polskiej polityki opierając swe opinie nie tylko na "owczym pędzie" i nagonce na wesołego Romka?

Oto mroovster!

!CENSORED!

SUBJECTED IMAGE MAY BE NOT SUITABLE FOR SOME AGES

MÓJ IDOL
#Guzo
Admin

Dodane dnia 08-12-2007 20:46
Zgadzam się z modestem, gdyby mundurki w Polsce nie były szyte na ilość ale na jakość, to bym je nosił. Fakt takie mundurki jakie, są w Japońskich szkołach, bardzo mi się podobają i popieram, ten postulat całkowicie. Trzeba jednak, zrozumieć tych drugich, dla których "Mundurki" To ograniczenie swobody i wolności. W moim liceum nie ma mundurków.

The shadows backend but light is my strange
2783776 Wyślij Prywatną Wiadomość
#Tekketsu
Redaktor

Dodane dnia 09-12-2007 15:18
A u mnie w gimnazjum na razie nie ma mundurków są "jednolite stroje" czyli mamy nosić granatowe bluzy. Dowiedzieliśmy się o tym na początku roku szkolnego kiedy juz rodzice kupili dzieciom wszystkie ubrania, anie każdy musi mieć granatową bluzę w domu. Dodatkowo niedługo będziemy musieli kupić normalne mundurki czyli kolejny wydatek. Bezsens.

~Miska
Użytkownik

Dodane dnia 05-01-2008 20:19
jak dla mnei to jets zal.bo mialam miec mundurki za 42zl!a sie okazalo ze firma w chu poleciala i ich niema.a teraz musze chodzi w bialo-granatowych rzeczach.moim zdaniem jak juz takie cos wprowadzaja to niehc juz to robia pozadnie a nei an odpierd...:mad:

~Lajzmen
Użytkownik

Dodane dnia 06-01-2008 00:45
u mnie podobnie:P zaplacilem chyba 50zl a do tej pory nie otrzymalem mundurku, co raczej nie jest powodem do smutku ale jesli zaplacilem, to co sie kurde stalo z moja kasa?! to jest jedna z tajemnic niemożliwych do wyjasnienia, zauwazylem tez za montuja u nas w szkole kamery i glosniki na korytarzach, wiec moze to jest wyjasnienie
9665215 Wyślij Prywatną Wiadomość
~Pavlo84
Użytkownik

Dodane dnia 08-01-2008 00:58
Jeśli chodzi o sprawę mundurków szkolnych to jak najbardziej jestem za gdyż uważam że jest to dobre bo dzięki temu w szkole będzie widać kto jest uczniem bo wcześniej pierwszy lepszy kolo mógł wejść z ulicy i powiedzieć że jest z tej szkoły a dzięki temu nie będzie takiego ryzyka przez co będzie nieco bezpieczniej. Ja popieram ten pomysł tylko nie rozumiem dlaczego ceny tych mundurków muszą być takie drogie.

#Goweg
Admin

Dodane dnia 08-01-2008 01:02
A ja nie rozumiem dlaczego mundurki muszą być tak denne - jak na mój gust, to idealne były po prostu Gajerki dla menczyzn, ewentually ze znakiem szkoły na piersi - może wydatek był by przedni, ale... Gajer, to Gajer, c'nie? Ja bym się ciszył....

A co dla kobiet? obecne plugawe kroje - rzygać sie chce! Jestem właśnie za strojami w stylu japońskim... Da best...

I Have Had Dreams That No One Else Could Have, I Have Thrown Away Everything That I Don't Need... Those Feeling i Can not Rid Remain In My Heart(s)... I still Have a Soul That Yearns for More... Love, Lies, Fear, people Pretension, Grief - I'm not so Weak...I'am Lost in Negative's ...I'm Trickster That Doesn't know Loneliness

"Ciało Rzucone na łóże traci na oporze"
3936213 Wyślij Prywatną Wiadomość
Skocz do Forum:
stopka1
Unikalnych wizyt: 531398
liczone od dnia: sierpień 08 2006