Autor |
Stare filmy.... |
~morelowy Użytkownik
|
Dodane dnia 07-12-2006 15:36 |
|
|
Stare filmy polskie typu Seksmisja co o nich myslicie??.... |
|
Autor |
RE: Stare filmy.... |
~Bardock Użytkownik
Ostrzeżeń:2
|
Dodane dnia 07-12-2006 16:12 |
|
|
nielubie takich filmów , zwłaszcza polskich.:no:
 |
|
Autor |
~Pavlo84 Użytkownik
|
Dodane dnia 07-12-2006 16:49 |
|
|
"No nie poznaje kolegi" "Nie krępuj się Albercik usta usta" ;D "Ale do tego porządne łóżko by się przydało" ;D nie no ten film to komedia nie z tej ziemi za każdym razem jak go oglądam to pieje ze śmiechu ;D |
|
Autor |
~Siwaa Użytkownik
|
Dodane dnia 07-12-2006 18:54 |
|
|
"Seksmija" jest świetna, połowa tekstów z tego filmu jest w użyciu do teraz, niekóre z nich wymienił Pavlo (:
Jak nie przepadam za polskimi filmami to "Seksmisja" jest jedym z moich ulubionych. ^^
 |
|
Autor |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 07-12-2006 20:57 |
|
|
seks misja jest fajna ale innych starych filmów nie lubie chyba że naprawde śą fajne ale jednak zdecydowana większość odpada:| |
|
Autor |
~Son Goku SSJ2 Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
Dodane dnia 07-12-2006 21:22 |
|
|
Ja też takich filmów nie lubiem,zwłaszcza Polskich
 |
|
Autor |
~Pavlo84 Użytkownik
|
Dodane dnia 07-12-2006 22:01 |
|
|
He he Seksmisje widziałem tyle razy że głowa boli "Kobieta mnie bije" ;D |
|
Autor |
~grzeniu Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
Dodane dnia 10-12-2006 10:22 |
|
|
Seksmisja - super film mi sie Polskie komedie podobaja sa fajne teksty 
Edytowane przez ~grzeniu dnia 10-12-2006 10:23 |
|
Autor |
~kaminiak Użytkownik
Ostrzeżeń:8
|
Dodane dnia 10-12-2006 17:10 |
|
|
Seksmisja , Nie Lubie Poniedziałku , Miś , Poszukiwany Poszukiwana , Brunet Wieczorową Porą oraz Nie ma Róży bez Ognia !! <=KLASYKA=> a no i jeszcze Kogel Mogel I i II :ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::bigrazz:
 |
|
Autor |
~morelowy Użytkownik
|
Dodane dnia 10-12-2006 22:09 |
|
|
No wsumie "Nie ma Róży bez Ognia" tez jest super....Bardzo lubie takie filmy co nie swiadczy o tym ze dzisiejsze polskie kino jest rownie dobre...Dzis w Polskie kino to dno:/ |
|
Autor |
~Nokendo Użytkownik
|
Dodane dnia 11-12-2006 14:09 |
|
|
"REJS"
Bardzo mi przykro Nokendo
 |
|
Autor |
~Kakashi Użytkownik
|
Dodane dnia 27-01-2007 03:34 |
|
|
Mi sie podobała seria filmow z pawlakiem i kargule, nie pamietam zadnej z nazw ale pamieytam ze były zajefajnie smieszne jak dla mnie |
|
Autor |
~japanssj3 Użytkownik
Ostrzeżeń:3
|
Dodane dnia 27-01-2007 12:18 |
|
|
Lubie polskie filmy takie jak "czas serferów" ale sexmisja też jest spoko! |
|
Autor |
~Wariat Użytkownik
|
Dodane dnia 27-01-2007 12:35 |
|
|
Hmm polskie stare filmy jak dla mnie niesą takie złe , a szczególnie "Seksmisja" , która wymiata z polskich komedi .
 |
|
Autor |
~pucek365 Użytkownik
Ostrzeżeń:3
|
Dodane dnia 28-01-2007 19:30 |
|
|
Mi się podobają wszstkie komedie polskie z czasów seksmisjii i jeszcze oczywiście filmy z brucem lee:bigrazz:
Ehem gdyby zdażyłoby ci sie:smilewinkgrin: mayday przeczytać uważnie temat zobaczyłbyś wyraźnie że brzmi: STARE FILMY    
A nie Polskie stare filmy  dlatego napisałem tu o filamch z Brucem Lee:yes: więc nie krytykuj nikogo zanim sam nie preczytasz czegoś uważnie( czasami w życiu też się przydaje:cool2: )
Edytowane przez ~pucek365 dnia 03-04-2007 11:56 |
|
Autor |
~mayday Moderator
|
Dodane dnia 28-01-2007 19:42 |
|
|
Cóż "Poszukiwany, poszukiwana" - świetny film, komedia godna uwagi, każdego kto lubi polską klasykę.
Oczywiście jak już chyba każdy wspomniał "Seksmisja", kolejna produkcja, której nie można sobie odmówić.
Pucek365.. Filmy z B.Lee są polskiej produkcji? Nie wiedziałem..
Pzdr.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
|
|
Autor |
~olex Użytkownik
|
Dodane dnia 12-02-2008 19:12 |
|
|
seksmisja to na prawdę dobry film xDD oglądałam z milion razy, jest to jeden z moich ulubionych polskich obrazów. Jeżeli chodzi ogólnie o stare filmy, to lubie głownie amerykańskie produkcje :)) Muszę przyznać, że starsze filmy aktualnie o wiele bardzej podobaja mi sie niz wspolczesne.
Jak to powiedzial jakis ambitny filmowec, "produkcja prawdziwych filmow skonczyla sie po roku 1995" xD troche mial racje xD
 |
|
Autor |
~Kurea Użytkownik
|
Dodane dnia 13-02-2008 11:33 |
|
|
Stare polskie filmy, które mogę oglądać zawsze i wszędzie to, wymieniona wyżej, Seksmisja, Miś i Rozmowy kontrolowane. Zawsze jeden z tych, oglądamy z klasą na wycieczkach, ostatnio gdy jechaliśmy po raz drugi do Wiednia (kocham to miasto *.*) była Seksmisja. (;
Nie ma nieba, ziemi nie ma, ludzie pędzą na oślep, bestia ujada. Zupełnie jak gdyby ich nieboskłon wydał z siebie skowyt cały. Umierajcie jeden po drugim, bo człek to jeno chodzące powietrze, które rozgrzane faluje. Walczcie i umierajcie, wszystko inne nie jest funta kłaków warte.
Edytowane przez ~Kurea dnia 13-02-2008 11:34 |
|
Autor |
~The Fear Użytkownik
|
Dodane dnia 13-02-2008 11:46 |
|
|
Kakashi napisał/a:
Mi sie podobała seria filmow z pawlakiem i kargule, nie pamietam zadnej z nazw ale pamieytam ze były zajefajnie smieszne jak dla mnie
O właśnie, "Sami Swoi" oraz "Jak rozpętałem II wojnę światową" - bardzo fajne filmy, szczególnie ten drugi. Te inne polskie o których mówicie (np. "Seksmisja") mają czasem fajne teksty, ale ogółem to zbyt wulgarne jak dla mnie (delikatny jestem:).
http://www.youtube.com/watch?v=U_YfnA5FLH0 moje pierwsze AMV ^^ |
|
Autor |
~Kurea Użytkownik
|
Dodane dnia 13-02-2008 11:57 |
|
|
The Fear napisał/a:
Te inne polskie o których mówicie (np. "Seksmisja") mają czasem fajne teksty, ale ogółem to zbyt wulgarne jak dla mnie (delikatny jestem:).
[ironia_mode_on]Zbyt wulgarne? Przecież to podstawa polskości filmu. Co to by był za film, wyprodukowany w naszym kraju, który by nie zawierał całej gamy różnorakich słów nieodpowiednich i obraźliwych?[/ironia_mode_off] Nasz naród, niestety taki już jest, że kiedy usłyszy poczciwą kurwę to uważa film za dzieło sztuki. W większości. Mnie jakoś wulgaryzmy w filmach, które wymieniłam, nie rażą. Jeżeli nie zwróci się na nie specjalnej uwagi, to bardzo ułatwia miłe spędzenie czasu.
Nie ma nieba, ziemi nie ma, ludzie pędzą na oślep, bestia ujada. Zupełnie jak gdyby ich nieboskłon wydał z siebie skowyt cały. Umierajcie jeden po drugim, bo człek to jeno chodzące powietrze, które rozgrzane faluje. Walczcie i umierajcie, wszystko inne nie jest funta kłaków warte. |
|