Autor |
De Best Piwo |
^Mroovster Adminetrator Penetrator
|
Dodane dnia 07-01-2008 21:05 |
|
|
Yes ten dzień kiedyś musiał nadejść, i ten spamerski temat ujrzał światło dzienne.
Oczywiście jest już oddzielny temat Alkochol
, w nim możemy wyrazić swoje opinie na temat picia alkoholu ogólnie.
W tym temacie jednak będziemy mieli możliwość pochwalić się naszymi gustami dotyczącymi jakże szlachetnego napoju , który się zwie - Piwo
tutaj daję link do obrazka, jeżeli by ktoś nie wiedział o co chodzi
Link do zdjęcia z PIWEM
Teraz jeszcze kilka słów o zasadach obowiązujących w tym temacie.
Użytkownik zamierzający strzelić posta , piszę jakie jest jego ulubione piwo , oraz I TUTAJ UWAGA , dlaczego jest to jego ulubione piwo [ im śmieszniejszy powód tym lepiej] , oraz ocenia w skali 1/100 markę piwa poprzednika. Mam nadzieje że dobrze to pojaśniłem
A więc jakie jest Wasze ulubione Pifko?
Moim ulubionym jest niezachwianie już od kilku dobrych lat wyśmienity boski nektar o nazwie - Żywiec.
Dlaczego? Głównie dlatego, że ma takie fajne niepowtarzalne bąbelki, które mnie rozkosznie smyrają po gardełku^^
I jeszcze dlatego , że to napój dla burżujów bo około 3 zł kosztuje

Edytowane przez ^Mroovster dnia 07-01-2008 21:45 |
|
Autor |
RE: De Best Piwo |
#Guzo Admin
|
Dodane dnia 07-01-2008 22:45 |
|
|
Moje ulubione piwo to harnaś..Dlaczego bo kiedyś na imprezie nie było innego piwa tylko to...Wypiłem 6 podchmieliłem się, faza niezła i odtąd je lubie^^ Ocena poprzedniego piwa to -3/10 nie ten smak.

The shadows backend but light is my strange
Edytowane przez #Guzo dnia 07-01-2008 23:06 |
|
Autor |
RE: De Best Piwo |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 07-01-2008 22:54 |
|
|
Miałes jeszcze ocenić piwko powyżej !
Mmmm... Moje Da best of Da best to Heineken. Pije je tylko dlatego, że to browar Bogów - 4,75 c'nie? <lans>... Poza tym ta oranżadka jest tak przeszmaczna, że upicie nią jakiejś pustej laski z waszej klasy i zaprowadzenie ją w pościele to jak splunąć w mroźny dzień na śnieżek z pożałowaniem - Just made me smile 
Jeszcze jest jedna legenda mej jakże wspaniałej krucjaty z pifkiem. Żubr - wieczorkiem podchodzi bardziej. Achh... mimo iż nie jest wspaniałe, to jednak przepłukałem nim Sobie soki żołądkowe tysiace razy na jakże zdrowych, nocnych libacjach na mej Pakierni <melanżowni> - Toż to łezka się w oku kręci 
A co do harnasia - Tak, jest tak wspaniałe, że tylko Berg z biedronki za 89 groszy mi mniej smakuje ... Tak więc Mocne 2-/100 ! Wielkie Oklaski !
Harnaś - byłeś zbójem, jesteś huiem ! 
I Have Had Dreams That No One Else Could Have, I Have Thrown Away Everything That I Don't Need... Those Feeling i Can not Rid Remain In My Heart(s)... I still Have a Soul That Yearns for More... Love, Lies, Fear, people Pretension, Grief - I'm not so Weak...I'am Lost in Negative's ...I'm Trickster That Doesn't know Loneliness
"Ciało Rzucone na łóże traci na oporze"
Edytowane przez #Goweg dnia 07-01-2008 22:57 |
|
|