Autor |
Devil May Cry |
~Keioken Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
Dodane dnia 25-10-2007 18:36 |
|
|
ooooo Devilo May Cry... jednym słowem zajebiaszcza
Gry z serii Devil May Cry firmy Capcom to przygodówka w której wcielamy się w Dente Łowce Demonów (Dente-Devil's Hunter) podstawowa postać która w swoim arsenale ciosów ma naprawde wiele Combosów,akrobacji itp.Razem z kolejną częścią rozwija sie grafika, Combosy, I są nowe postacie np. w drUgiej części Devil May Cry 2 mamy do wyboru Denete klasyczengo Łowce Demonów i nową grywalną postać aMIANOWICIELucie. Lucia jest to piękna pogromczyni demonów(Lucia-Devil's Hunter) wraz ze swoimi sztyletami szybka,i piękna Lucia niszczy demony w piekny sposób ale DAnte wcale nie jest gorszy ...
podobaja wam się gry z serii Devil May Cry ??? PiSZcie w jakie częŚCI graliście , na czym na Ps2, PC, ?? A jeśli nie graliście to czy chcielibyście zagrać???
To Temat Dla Was 
And remember " Devil Never Cry..." 
EDYT
:no i bardzo ładnie zrobiony post spoko że poprawiliście moje błędny [Thanks]
i tak to prawda że to jest slaszer co mi sie musiało pomylić przy pisaniu postu de tematu i cała reszta błędów to musiał myć tylko przypadek
[Medzik]
Why don't you Qiuck while you still ambulatory??
What??
Do you enjoy walking??
where you want gone with this??
To give BAN to you of course!!!
...
Edytowane przez ^Mroovster dnia 29-10-2007 12:25 |
|
Autor |
RE: Devil May Cry |
#modest123 Moderator
|
Dodane dnia 25-10-2007 19:05 |
|
|
Keioken:
jeszcze raz cos takiego, i sie będziemy gniewać - Mroovster
Poprawiłem Ci "kilka" błędów...
Nie jest to przygodówka, jeśli już chcesz być znawcą, tylko slasher.
Slasher w najlepszym wydaniu.
Slasher od CAPCOMu!!!
Pokuszę się o recki:
Część pierwsza-
Gra uderzyła znienacka. Każdy wiedział że Capcom robi chodzoną mordobitke. Nikt nie spodziewał się tego co nastanie po premierze.
DMC przejechało po mnie jak walec po okruchu chleba i zostawiło mi w pamięci wyryte w głowie trzy słowa: Devil May Cry.
Założenie gry wydawać by się mogło banalne. Idziemy przed siebie i zabijamy wszystko co się rusza. Jednak niegłupie zagadki i świetna opowiedziana z przytupem historia to było coś co odróżniło DMC od innych pozycji w tych klimatach. Grafika jak na swoje czasy była olśniewająca. Zresztą nawet dziś może się podobać. Muzyka była idealna. Wpasowana w klimat gry. Wolniejsze dźwięki w czasie dłuższych spacerów i chóralno-podniosłe nutki w czasie większych bitew. Siłę gry stanowili także powalający bossowie zaprojektowani z jajem. A walka z Nightmare'm wielu nastręczała ogromnych problemów.
Słowem podsumowania napiszę:
Epicka przygoda z natłokiem akcji ;]
Polecam!
Z braku czasu recki drugiej i trzeciej części napiszę jutro.
Stay Tuned!!
(+)_o]
Sniper Elite
Edytowane przez ^Mroovster dnia 25-10-2007 20:28 |
|
Autor |
#Guzo Admin
|
Dodane dnia 23-11-2007 17:38 |
|
|
W Devilu najbardziej podobał mi się Dante, jego charakterystyka twardziela, który pokona niemal każdą przeszkodę, w życiu. To jest coś!

The shadows backend but light is my strange |
|
Autor |
~M-Tachi Użytkownik
|
Dodane dnia 23-11-2007 21:35 |
|
|
Ja nie miałem przyjemności oglądania ale mogłem zagrać w tą grę na ps2 . Uważam że jest świetna fajne mordobicie , akcja . Jak obejrzę jakieś ze 3 odcinki to dam edita
Tyle że tu chodzi właśnie o grę a nie o Anime

MUMINKI CIĘ ŚLEDZĄ ZABIJĄ I ZJEDZĄ
Turlaj się !!!
"ej, ty, chlopcze z naprzeciwka, cofnij sie do przodu"
Gdy Goku w GT byl pomiedzy 2 swiatami i gral z takim oszustem w gre i padlo pytanie: Kto jezdzi Taksowka za darmo? Songo odpowiedzial: Vegeta
Nappa- jeden nameczanin jest dla nas przeciwnikiem równy komarowi
Piccolo-zachwile się przekonacie ile potrafi komar
Edytowane przez #modest123 dnia 23-11-2007 23:28 |
|
Autor |
~krzychupl Użytkownik
|
Dodane dnia 27-12-2007 11:58 |
|
|
Ja mam na PC część 3 i przechodzę ją 3 raz (na Hardzie).
Oczywiście używam pada, bo klawiatura nie nadaje się do tej gry.
Grafika trochę słaba (jak na PC), ale dzięki temu gra nie zacina, a ilość akcji pozwala o niej zapomnieć, bo o to w tym chodzi żeby zatłuc hordy demonów a nie podziwiać widoczki. Ogólnie masowa eksterminacja diabłów jest na tyle przyjemna, że nie pozwala oderwać się od gry przez długi czas. Mnie wciągnęło

KRZYCHUPL - WŁAŚNIE DOSTAŁEŚ BANA - BAN KAI |
|