Autor |
YAOI |
#Olussia-chan Redaktor
|
Dodane dnia 12-08-2007 02:52 |
|
|
Taaaak:moe: temat pewnie nie będzie odpowiadał więcej niż połowie płci męskiej ale co tam ^^. Nie wiem czy wszyscy wiedzą co to yaoi? <to nie pytanie retoryczne> Ja jako wielbicielka tego gatunku napisze wam definicje <tak, lubię to> , no więc yaoi jest to gatunek przedstawiający zwięzek dwóch mężczyzn. Oczywiście w yoicu są sceny łóżkowe i wiele innych atrakcji :bigeyes:. Jak dla mnie BOOOMBA , ale co wy sądzicie o tego typu gatunkach? Obrzydzają was czy może tolerujecie ale nie przepadacie ? Nie wiem czy do tej pory zetkneliście się z owym gatuneczkiem jak NIE to zachęcam ^^. Proponowałabym zacząć od łagodnego shonen-ai <to gatunek podobny do yaoi ale lżejszy np : ,,Gravitation"> a potem przejść na yaoi , ale wybór należy do was ^^. Jeśli chodzi o nie to nie mam ulubionych yaoicowatych tytułów , ale przeważnie wszystkie które czytałam naprawdę mi się podobały ^^

,,Gdzie edukacja jest najwyższą formą ignorancji"
Edytowane przez #Olussia-chan dnia 12-08-2007 02:54 |
|
Autor |
RE: YAOI |
~modest123 Użytkownik
|
Dodane dnia 12-08-2007 03:09 |
|
|
Może kiedyś ;)
a nie znasz jakichś z paniami??
....a nie! czekaj. to są hentaie chyba :P
Tak serio:
a o czym jest ten Gravitation
Oto mroovster!
!CENSORED!
SUBJECTED IMAGE MAY BE NOT SUITABLE FOR SOME AGES
MÓJ IDOL |
|
Autor |
^Mroovster Adminetrator Penetrator
|
Dodane dnia 12-08-2007 03:42 |
|
|
lol?
yaoi jest to gatunek przedstawiający zwięzek dwóch mężczyzn
nie no przyznam szczerze że mnie to tak trochę...hmmm... jak to ująć ?
[przepraszam za wyrażenie ]
rozyebało?
to są jakieś gej on gej filmiki???
znaczy sie że oni tego ten? we dwóch? albo we 3? sie haratają?
i ktoś o tym pisze?
nie no żebym jakiś nie tolerancyjny był, ale tak średnio za nimi przepadam , w zasadzie tak ich lubię jak mohery TVN^^
no chyba że to są takie fylmiki gey - szydera to wtedy można poczytać i pooglądać , ubaw po pachy polecam
Dis
end
Dis
//
eee a co w tym takiego "boskiego"???
czyli że mam rozumieć że to są takie love story dla gaymenów?

Edytowane przez ^Mroovster dnia 12-08-2007 03:58 |
|
Autor |
#Olussia-chan Redaktor
|
Dodane dnia 12-08-2007 03:47 |
|
|
Tak to są mangi i anime o charakterze homoseksualnym ^^ <jest w mangach pokazane duuużo... oj duużoo> Wiedziałam że facetom się to nie spodoba :XD: ale ja i tak uważam że to jest boooskie :bigeyes:
Modeścik gatunek Yuri przedstawia związki damsko-damskie ^^
A o Gravitation przeczytaj na
niestety sobie o gravitation nie poczyta, dopóki nie będzie u nas o tym artykułu^^
bo nie wolno reklamować innych stron o anime:wam:
EDIT: gatunek Hentai to jest wogóle coś innego ^^
EDIT2: To przepraszam ^^ no to o ludności musicie szukać recenzji na własną łapeczke ^^

,,Gdzie edukacja jest najwyższą formą ignorancji"
Edytowane przez #Olussia-chan dnia 12-08-2007 04:07 |
|
Autor |
~olex Użytkownik
|
Dodane dnia 22-08-2007 16:44 |
|
|
tak w ogóle to brzydze się pedałami, ale niektóre mangi yaoi są świetne xD uwielbiam fanarty z Kirą i L z Death note xD śmieszne to jest xD a subtelny wątek z bliźniakami w Ouran High school host club jest słodki i łachowy xD
 |
|
Autor |
~zayl Użytkownik
|
Dodane dnia 26-12-2007 11:40 |
|
|
My my, po co facetowi czytać mange o miłości dwóch męszczyzn? No chyba że jest gejem. Takie mangi i anime to chyba raczej wyłącznie dla babek bo nie wiem czemu ale dziewczyny lubią jak się faceci 'przytulają' mnie to tam brzydzi. W życiu bym takiego czegoś nie obejżał.

Dzień dobry masneko proszę i margarynę KAMEhame... |
|
Autor |
~modest123 Użytkownik
|
Dodane dnia 26-12-2007 15:06 |
|
|
ale na hentaie z dwoma kawai laskami byś się poślinił 
Oto mroovster!
!CENSORED!
SUBJECTED IMAGE MAY BE NOT SUITABLE FOR SOME AGES
MÓJ IDOL |
|
Autor |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 26-12-2007 15:16 |
|
|
Takie coś, to Yuri, ty Dysmózgowiu z gatunków Anime xD

I Have Had Dreams That No One Else Could Have, I Have Thrown Away Everything That I Don't Need... Those Feeling i Can not Rid Remain In My Heart(s)... I still Have a Soul That Yearns for More... Love, Lies, Fear, people Pretension, Grief - I'm not so Weak...I'am Lost in Negative's ...I'm Trickster That Doesn't know Loneliness
"Ciało Rzucone na łóże traci na oporze" |
|
Autor |
~zayl Użytkownik
|
Dodane dnia 26-12-2007 15:20 |
|
|
modest123 napisał/a:
ale na hentaie z dwoma kawai laskami byś się poślinił 
Jedyne na co [kogo w sumie] bym się poślinił to moja kobieta. ;>

Dzień dobry masneko proszę i margarynę KAMEhame... |
|
Autor |
~Pavlo84 Użytkownik
|
Dodane dnia 31-12-2007 22:15 |
|
|
Powiem tak widziałem kiedyś takie coś ale nie przemawia to do mnie no ale może są tacy co za tym przepadają dlatego to jest coś dla nich ja w każdym bądź razie do takich osób sie nie zaliczam :yes: |
|
Autor |
~AnimeMaster Użytkownik
|
Dodane dnia 28-01-2008 20:53 |
|
|
O.o
Powiem co ja o tym sądzę (Dajcie warna ale nie bana xD)
W niektórych momentach można paść ze śmiechu z tych idiotów,w jeszcze innych momentach płakać z żalu,w innych rozpiżdzić chate ze śmiechu,w jeszcze innych zrzygać się,a kobiety? O LoL??Kobety to lubią? To niech same se proteze przyczepią zrobią operacje i spróbują jak to jest xD
Kto nie jest mężczyzną nie wie jakie to może być upokarzające.
Tak jak wielu poprzedników,Hentai z GIRL o tak ,ale nie takie jak DB bo jest nie wyraźne xD Ale w sumie takie Mangi Anime,są bez sensu lepiej w RL zabajerować do laski a nie... Powiedziałem co chciałem.
Krótko i na teamt (może nie tak krótko xDDDD)
Anime is pasion for my life..... |
|