Autor |
Fajne komedie. |
~pablo0700 Użytkownik
|
Dodane dnia 30-08-2007 17:13 |
|
|
Znacie jakieś fajnie komedie typu Robin Hood:Faceci w Rajtuzach??? Napiszcie o nich!!! |
|
Autor |
RE: Fajne komedie. |
~krzychupl Użytkownik
|
Dodane dnia 30-08-2007 23:08 |
|
|
Ja to przede wszystkim oglądam komedie z Leslie Nielsenem takie jak: Ści(ą)gany, Szklanką po łapkach, Naga Broń itp. normalnie uśmiać się można, szczególnie jeśli w jakiejś scenie rozpoznać można parodię filmu, który się oglądało. Poza tym jest jeszcze "Hot Shots" 2 części - też dobry film parodiujący "Rambo".

KRZYCHUPL - WŁAŚNIE DOSTAŁEŚ BANA - BAN KAI |
|
Autor |
^Mroovster Adminetrator Penetrator
|
Dodane dnia 31-08-2007 11:25 |
|
|
McKenziJakieśKropikiIprzecinkiTeżBySięPrzydałoUżywaćBoSameSpacjeToTroche ZaMało
Drugie , rozwiń jakie to komedie, i dlaczego one, ]
do autora tematu, wypowiedz się w swoim temacie
Edytowane przez ^Mroovster dnia 31-08-2007 11:25 |
|
Autor |
~modest123 Użytkownik
|
Dodane dnia 31-08-2007 11:34 |
|
|
Warna mu!!!!!oneonejeden!!!1111eleven
Ja wolę takie komedio-cośtam
czyli nie taki czyste komedie(choć te są też dobre czasem)
jednak nie mam pamięci do tytułów xD
polecam serię
"W krzywym zwierciadle"
dobre te filmy są ;D
I podobają mi się komedie Adama Sandlera.
I podobają mi się komedie z motywem: czarny i biały (najlepiej gliniarze np. Bed Bojz)
curva ale ja chaotycznie piszę XD
sorry jestem lekko wstawiony
oooo!!!
olex dobrze dobrze!! Jim daje rady jak mało kto hiohiohio
Bruce Allmighty jest świetny!11![color]
dobra bo mnie od tego cyjanowego patrzałki napjerdalają
Oto mroovster!
[color=blue]
!CENSORED!
SUBJECTED IMAGE MAY BE NOT SUITABLE FOR SOME AGES
MÓJ IDOL
Edytowane przez ~modest123 dnia 31-08-2007 11:51 |
|
Autor |
~olex Użytkownik
|
Dodane dnia 31-08-2007 11:41 |
|
|
ja uwielbiam filmy z Jim'em Carreyem xD wszystkie filmy, które nawet nie są komediami, a w których on występuje sa masakrycznie śmieszne xD
Najbardziej lubie Bruca wszechmogącego :))
Jackass jest genialne, uwielbiam patrzeć na tych świrów x.X
i kilka filmów Adam'a Sandler'a xD
a najbardziej uwielbiam komedie kryminalne xD
 |
|
Autor |
#Tekketsu Redaktor
|
Dodane dnia 29-11-2007 19:51 |
|
|
Ostatnio oglądałem świetną komedię: Zgon na pogrzebie. Po prostu polać się można Jest to czarna komedia czyli komedia w której żartuje się z poważnych rzeczy, np. ze śmierci, choroby i innych smutnych spraw. Poza tym genialny jest serial Mała Brytania. |
|
Autor |
#Guzo Admin
|
Dodane dnia 30-11-2007 16:36 |
|
|
Ja najbardziej lubiłem "Boskiego Żigolo w Europie" Komedia jest tak debilna, a zarazem taka śmieszna. Oglądałem dwa razy te komedie. I mógł bym ją obejrzeć kolejne 10 razy. Najbardziej mnie rozbroił "***** Kinta":lol:

The shadows backend but light is my strange |
|
Autor |
~M-Tachi Użytkownik
|
Dodane dnia 01-12-2007 19:04 |
|
|
Ja lubię komedie z Jim'em Carreyem .Dlaczemu ?? Ponieważ on takie iny robi i w ogóle jakiś niepełnosprytny się wydaje . To jets mój ulubiony aktor komediowy a filmy to :
- Sami Swoi - zajebiaszcze jednym wyrazem najlepsza Polska komedia
- Zgon na pogrzebie
- Poznaj mojego tatę
- Akademia Policyjna wszystkie części
-Ostrożnie z dziewczynami
- Głupi i głupszy
No i to chyba na tyle

MUMINKI CIĘ ŚLEDZĄ ZABIJĄ I ZJEDZĄ
Turlaj się !!!
"ej, ty, chlopcze z naprzeciwka, cofnij sie do przodu"
Gdy Goku w GT byl pomiedzy 2 swiatami i gral z takim oszustem w gre i padlo pytanie: Kto jezdzi Taksowka za darmo? Songo odpowiedzial: Vegeta
Nappa- jeden nameczanin jest dla nas przeciwnikiem równy komarowi
Piccolo-zachwile się przekonacie ile potrafi komar |
|
Autor |
~Siwaa Użytkownik
|
Dodane dnia 02-12-2007 16:09 |
|
|
Jeżeli chodzi o komedia to polecam "White Chicks", naprawdę niezły film.
No i klasyk taki jak Zabójcza Broń m.in. z M.Gibsonem to podstawa (nie mylić z Nagą Bronią z Nielsenem ;0)
A jeżeli ktoś chce obejrzeć super-głupią komedię to polecam naszego polskiego Joba ;] Film jest naprawdę głupi do kwadratu, ale niektóre teksty powalają na kolana.
 |
|
Autor |
~Arakiz Użytkownik
|
Dodane dnia 17-01-2008 22:29 |
|
|
Polecam Testosteron niektóre teksty są zwałowe:) a dla troche starszych Good luck Chucky. Zarąbista komedia |
|
Autor |
~The Fear Użytkownik
|
Dodane dnia 18-01-2008 01:26 |
|
|
Tekketsu napisał/a:
Poza tym genialny jest serial Mała Brytania.
Myślałem, że będzie cool, a to takie niesmaczne, że hej! Jeden gruby gej szukający innych, wszyscy oczywiście wywołują (przynajmniej u mnie) odruchy wymiotne (nie żebym miał coś do gejów, ale to na prawdę było przegięcie).
Oglądałem takie cuś: Dwóch gniewnych ludzi - daje radę aż miło! Niektóre momenty są rewelacyjne.
A z seriali to na pewno Świat według Kiepskich, szczególnie stare odcinki (Waldek jest świetny). Całkiem niezły jest też Świat według Bundych. Jednak najlepszy to chyba Jaś Fasola - zawsze poprawi humor.
http://www.youtube.com/watch?v=U_YfnA5FLH0 moje pierwsze AMV ^^ |
|
Autor |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 18-01-2008 01:35 |
|
|
dwóch gniewnych ludzi - y-hym, wspaniałe... ogólnie uwielbiam wszystkie Komedie z Adamem Sandlerem - Little nicky, Kariera Frajera, Happy Gilmore, Billy Medison i wszystkie inne... jakoś przypadł mi do gustu ów aktor.
A z Komedii Anime, to całkiem Ciekawe jest "Sayonara Zetsebou Sensei"... chyba nic nie pomyliłem ^ ^

I Have Had Dreams That No One Else Could Have, I Have Thrown Away Everything That I Don't Need... Those Feeling i Can not Rid Remain In My Heart(s)... I still Have a Soul That Yearns for More... Love, Lies, Fear, people Pretension, Grief - I'm not so Weak...I'am Lost in Negative's ...I'm Trickster That Doesn't know Loneliness
"Ciało Rzucone na łóże traci na oporze" |
|